Starity

Vilmos herceg és Katalin hercegné már nem bízik Harry hercegben

2024. április 10. 22:10   |   Szerző: Four

A walesi pár már nem bízik Harryékben, és ezért nem is meséltek nekik Katalin hercegné állapotáról.

hirdetés
Vilmos herceg és Katalin hercegné már nem bízik Harry hercegben
Fotó: hu.depositphotos.com

Sokakat megrázott Katalin hercegné márciusi bejelentése, amelyben elárulta, hogy rákkal küzd, ezért maradt távol hónapokig a nyilvánosságtól. És az InTouchWeekly szerint Harry herceg és Meghan Markle is nagyon meglepődött, mert ők is a hírekből tudták meg, hogy újabb betegség ütötte fel a fejét a családban. 

A walesi pár azonban a bennfentes szerint szándékosan döntött úgy, hogy nem avatják be Harryéket - attól tartottak, hogy kiszivárogtatják a szomorú hírt. Harry herceg ugyan meglátogatta a szintén rákbeteg apját februárban, de arról nem tudott, hogy Katalinnak is ilyen komoly baja van.

A hercegné így akarta. Miután Harry több köztük zajló üzenetváltást, telefonhívást és privát beszélgetést kiteregetett korábban, egyszerűen nem bíznak rá ilyen érzékeny információkat. 

- mondta a forrás. Az illető szerint ugyan Harryék felkeresték Kate-et, de a beszélgetések általában elég rövidek szoktak lenni. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon vigyáznak rá, hogy ne mondjanak semmi személyeset. Kate-nek megvannak a "Harry és Meghan-szabályai": az egyik, hogy ha nincs kontakt, nincs dráma."

- tette hozzá a bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek