Starity

Olivia Wilde teljesen megváltozott - de nem sokan hisznek az új személyiségének

2024. május 22. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő hatalmas botrányba keveredett az új filmjével és most próbálja kiköszörülni a csorbát.

hirdetés

Olivia Wilde teljesen megváltozott az utóbbi időben, mert a Life & Style forrása szerint minden erejével azon van, hogy eltörölje a Nincs baj, drágám című filmjét övező hatalmas botránysorozatot és az ezzel járó negatív megítélést. 

A híresség nem csak rendezője, hanem az egyik szereplője is volt a 2022-es produkciónak, amelynek debütálását elképesztő dráma előzte meg. Wilde szakított a gyermekei apjával, majd később kiderült, a forgatáson összejött Harry Stylesszal, akire Florence Pugh is szemet vetett. Pugh ettől kezdve szinte beszélőviszonyban sem volt Wilde-dal illetve Stylesszal, sőt, alig promótálta a filmet és a bemutatón még ránézni sem akart a kollégáira. 

Wilde-nak jócskán kijutott a magánéleti botrányból is, exével, Jason Sudeikisszel folyamatosan ment az adok-kapok, emellett kitálalt a gyerekeik dadája is a szakításuk szaftos részleteiről. 

Most azonban Olivia újabb filmet szeretne rendezni, és egy filmes körökben jártas bennfentes szerint:

Olivia az utóbbi pár hónapban meglátogatott több stúdiót is, hogy felmérje, milyen a megítélése a korábbi drámák után. Amikor leült a stúdiók vezetőivel, elővette a bájos oldalát és elmesélte a saját szemszögéből, hogy miért nem lett akkora siker a második rendezése. 

Embed from Getty Images

A Nincs baj, drágám vegyes fogadtatást kapott egy nagyon erős kampány után, de Olivia készen áll arra, hogy visszaüljön a rendezői székbe, és most abban bízik, simábban fog zajlani a projektje.

Őszintén, csak páran vették be ezt az új hozzáállást azok közül, akik találkoztak az "új Oliviával." De ettől függetlenül bejött a terve: van egy új filmje, amit ő fog rendezni, és megnyerte a két legmenőbb producert, Margot Robbie-t és Tom Ackerley-t, emellett a Universal is mellé állt. 

- jelentette ki a bennfentes. 

Mint kiderült, Wilde új projektje a "Naughty" című karácsonyi film, amelyet Robbie-ék produkciós irodája, a LuckyChap vett a szárnyai alá. 

Az is igaz, hogy a stúdió, amely sikerre vitte a Barbie-t és Olivia előző filmjét, nem vesz részt az alkotásban, és az is segít, hogy a Universal feje, Donna Langley köztudottan imádja a karácsonyi filmeket. 

- mondta a bennfentes, majd hozzátette:

Oliviára még várhat siker, de az egyik nagy problémája, hogy ugyanolyan könnyen szerez ellenségeket, mint barátokat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek