Starity

Miley Cyrus fura dolgot vallott be az edzésrutinjáról

2024. június 04. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség nem mindennapi módon szokott edzeni, érdekességet árult el magáról.

hirdetés

Extrém edzésrutint követ Miley Cyrus: az énekesnő elárulta, magassarkú cipőben szokott tréningezni.

Nagyon egészséges életmódot élek, és ennek fontos része a józanság. A mottóm, az, ami a sportolóké: úgy tréningezz, ahogy majd a versenyen fogsz teljesíteni. Tehát én ezért edzek magassarkúban. 

- mondta az énekesnő a W magazinnak, és hozzátette, elefántcsontszín Gucci magassarkúban szokott edzeni, mert az "Marilyn Monroe-ra emlékezteti", és emellett "szeretné femininebbé tenni az edzőtermet, mert az eszközök nagyrészét csúnyának találja."

A híresség 26 éves korában döntött a józan életvitel mellett, bevallotta, a fő oka az volt, hogy nem akart a tragikus 27-esek körébe tartozni, vagyis azokhoz a sztárokhoz, akik ilyen fiatalon elhunytak, többnyire függőség következtében. 

27 éves koromra tulajdonképpen teljesen józan életet éltem. Aztán sokakhoz hasonlóan én is feladtam ezt a koronavírus idején. Nagyon nehéz volt. A mentális egészségem, a szorongásom - akkor elveszítettem önmagam. 

- nyilatkozta korábban. 

2020 végére aztán ismét lemondott az alkoholról, mint ahogy mondta, "100%-osan akar felébredni minden nap", és ez kellő motiváció számára. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek