Starity

Jennifer Lopez utálja, hogy Ben Affleck mindenbe beavatja Jennifer Garnert

2024. június 04. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség nehezen viseli, hogy Ben ennyire beavatja a problémáiba az exét.

hirdetés
Jennifer Lopez utálja, hogy Ben Affleck mindenbe beavatja Jennifer Garnert
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennifer Garner és Ben Affleck majdnem 10 éve nem alkot egy párt, ám a két színész továbbra is tartja a kapcsolatot, és mint kiderült, nem csak a három közös gyerekük miatt. 

Az In Touch Weekly szerint órákkal azután, hogy Garner és Affleck összefutott a fiuk, Samuel kosármeccsén, Jen meglátogatta a volt férjét - a gyerekek nélkül. 

J.Lo pedig állítólag egyáltalán nem örül neki, hogy az exek ennyi mindent megosztanak egymással:

Mindenki tudja, hogy Ben és Jen nagyon szoros kapcsolatot ápolnak a válásuktól függetlenül. Ben sok dologba beavatja Jent, még a J.Lo-val történt problémáiba is. Jennifer pedig utálja, hogy Ben a józan, megbízható exfeleségéhez fordul tanácsért és érzelmi támogatásért. J.Lo nem kíváncsi Jen véleményére. 

- mesélte a bennfentes. 

J.Lo nem akarta egyből megmondani Jennek, hogy elege van - mindketten voltak hasonló helyzetben és tudják a határaikat. De Bennel közölte, hogy az exének nem szükséges részt vennie a személyes drámájukban. Így aztán Ben továbbadta az üzenetet Jennek. 

Embed from Getty Images

És bár Garner nagyon megszenvedte a házasságuk végét, továbbra is gyűlöli azt látni, hogy Ben mélypontra került. 

Jen sosem vetné Ben szemére, hogy "ugye megmondtam, hogy nem fog működni." De J.Lo-t okolja azért, hogy Ben ilyen nyomás alá került. Látja, hogy Ben mennyire küzd, hogy lépést tartson J.Lo életformájával. 

Így aztán hiába a figyelmeztetés, Garner nem bírja tétlenül nézni, hogy az exe elindult a lejtőn, és ezért J.Lo kérését figyelmen kívül hagyva úgy döntött mindenben segít Afflecknek:

Jen szerint Ben egészsége fontosabb annál, hogy vajon mit gondol róla J.Lo. Nem tudja tétlenül nézni a helyzetet, ez nem jellemző rá. Mindent félretett annak érdekében, hogy segítsen, mert Ben mégiscsak a gyerekei apja, és támogatni fogja, ahogy csak tudja. 

- árulta el a forrás. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek