Starity

Míg J.Lo vásárolgatott, Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a napot

2024. június 12. 12:12   |   Szerző: Four

A két híresség napjai külön telnek, most kiderült, ki mivel foglalta el magát.

hirdetés

Jennifer Lopez nem hagyja, hogy elrontsák a kedvét a házassága végét jósló cikkek. A hírességet kedden lányával, a 16 éves Emme-vel kapták lencsevégre (ide kattintva láthatók a fotók), amint egy Beverly Hills-i drogériában válogatott és a színész-énekesnő nagyon jókedvűnek tűnt: mosolyogva készített közös fotókat a rajongóival illetve beszélt is velük egy-két szót.

Lopez és Emme nyilvános mutatkozása nem meglepő, nemrég ugyanis az énekesnő lemondta a nyári koncertsorozatát arra hivatkozva, hogy szeretne több időt tölteni a szeretteivel. 

Mindeközben Ben Affleck a volt feleségével, Jennifer Garnerrel töltötte a napot, együtt mentek legkisebb fiuk, Samuel évzárójára. A nap során egyébként Lopez és Affleck is viselték a karikagyűrűjüket - bár a színész az utóbbi pár hétben számos alkalommal az ékszer nélkül mutatkozott, és egyesek szerint már teljesen külön életet élnek, épp csak nem adták be a válási papírokat. Ben ismerősei szerint az is közrejátszhatott a házasságuk megromlásában, hogy Affleck legtöbbször Garnertől kért tanácsot, és mindenbe beavatta - ami Lopeznek nem igazán tetszett. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek