Starity

Matt Bomer a mássága miatt nem lehetett Superman

2024. június 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Egy hajszálon múlott, hogy nem Matt kapta meg a szerepet, ám végül mássága miatt elutasították őt.

hirdetés

Matt Bomer a The Hollywood Reporter Awards Chatter podcastjában mesélt arról, hogy még a kora 2000-es években esélyes volt arra, hogy eljátszhassa Supermant, ám az utolsó utáni pillanatok egyikében a készítők meggondolták magukat és végül nem nála landolt a szerep, mely döntés hátterében az ő mássága állt.

Részt vettem egy tömeges meghallgatáson Superman szerepéért, ami végül egy egész hónapon át tartó egyéni meghallgatásba torkollott. Újra és újra és újra megnéztek engem. Úgy tűnt, én vagyok a rendező kiszemeltje a szerepre

– elevenítette fel a 46 éves filmsztár, majd amikor arról kérdezték, a mássága miatt veszítette-e el a szerepet, így felelt:

A megítélésem szerint igen. Az az időszak volt ez a szakmában, amikor egy ilyen jellegű dolog fegyverként volt fordítható ellened.

Bomer 2012-ben vállalta fel nyíltan a homoszexualitását, amikor a Steve Chase Humanitarian Award díjátadó keretein belül tartott köszönőbeszédében partnerének és a gyermekeiknek hálálkodott. Simon Halls publicista egyébként 2011 óta a társa, gyermekeiket pedig béranya hozta világra. Kit idén ünnepli 19. születésnapját; ikeröccsei, Walker és Henry idén 16 évesek.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek