Starity

Joe Alwyn kijelentette, Taylor Swift állítása ellenére sosem járt a The Black Dog bárban

2024. június 17. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekesnő az egyik dalában kifejtette, hogy Alwyn rendszeresen járt nélküle abban a bárban.

hirdetés
Joe Alwyn kijelentette, Taylor Swift állítása ellenére sosem járt a The Black Dog bárban
Fotó: hu.depositphotos.com

Korábban írtunk róla, hogy Joe Alwyn most először nyilatkozott arról, mit gondol a Taylor Swifttel történt szakításáról: 6 évig alkottak egy párt, ám a rajongók hiába sejtették, hogy lánykérés lesz a dologból, az énekesnő végül szakított a színésszel. 

Aztán legújabb, The Tortured Poets Department című lemezét többek között a szakítás inspirálta, és több dalszövege is arra enged következtetni, hogy hiába akarta nagyon, Alwyn végül nem jegyezte el. 

Sőt, Swift az egyik dalban még azt is kikotyogta, hogy Joe melyik kocsmába szokott járni: egy londoni, azon belül is Vauxhallban található pubba, a The Black Dogba, amelynek tulajdonosa megerősítette, hogy a színész rendszeres vendég ott. 

Taylor a szerzeményében arról írt, hogy Alwyn elfelejtette kikapcsolni telefonkövető alkalmazást a mobilján, és az énekesnő hiába várta otthon, ő a kocsmában ült, ezzel pedig "új lyukakat ütött" a szívébe.

A 33 éves színész azonban most egy interjúban kijelentette, "sosem járt Vauxhallban", bár a Sunday Times riportere szerint Alwyn "titokzatosan mosolygott", mikor ezt mondta, arra utalva, hogy szimplán csak nem akart nyilatkozni a kedvenc helyéről. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek