Starity

Taylor Swiftet nagyon meglepte, hogy Joe Alwyn nyilatkozott róla

2024. június 27. 13:01   |   Szerző: Four

A két híresség nagyon-nagyon privátan élte az életét, amíg együtt voltak - Joe most azonban nyilatkozott a kapcsolatukról.

hirdetés

Joe Alwyn és Taylor Swift alig nyilatkozott a magánéletéről a 6 éves kapcsolatuk alatt, a szakítás után azonban mindketten elmondták a véleményüket. 

Swift korábban új szerelme, Travis Kelce kapcsán árulta el, mennyire jól esik neki, hogy a sportoló nem tart a nyilvánosságtól és mindenhol felvállalja a kapcsolatukat. Az énekesnő ezzel kimondatlanul is arra utalt, hogy Alwyn ennek az ellenkezőjét csinálta, amíg egy párt alkottak, és ez egyáltalán nem tetszett neki. 

Aztán The Tortured Poets Department című lemezén többek között elárulta azt is, hiába várta, hogy Alwyn megkérje a kezét, a színész nem akart komolyabban elköteleződni. 

A notóriusan privát Joe azonban megelégelte, hogy Taylor hadseregnyi rajongója folyamatosan a szakításról kérdezi, és ezért nemrég interjúban mesélt arról, hogy élte meg a szétválást. 

Mindez nagyon meglepte Taylort, mert mint ahogy a Life & Style forrása mondta, Joe "szuperprivátan éli az életét". 

Joe nem igazán szeretne belemenni a dalszövegek szétcincálásába - ez nem az ő stílusa - de úgy érzi, húznia kell egy határt. Volt egy jó időszakuk Taylorral, de mindketten továbbléptek, és ő nem szeretné bolygatni a múltat. Azért szólalt fel, mert nem minden dal szól róla, amiben Taylor Londonról vagy egy exéről beszél. 

- mondta az illető, majd így folytatta: 

Taylort egyértelműen sokkolta, hogy Joe nyilatkozott róla, hiszen nagyon privátan éli az élét és amíg együtt voltak, nem akart semmi túl figyelemfelkeltőt csinálni. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek