Starity

Ozzy Osbourne: „Büszke vagyok a lányomra”

2010. december 24. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Ozzy Osbourne híresen kritikus a hírességekkel és családjával szemben egyaránt, most büszkén dicsérte lányát. Azt mondja, Kelly megjavult és keményen dolgozik, és ez igazán büszkévé tette az apját.

hirdetés
Ozzy Osbourne: „Büszke vagyok a lányomra”

Ozzy Osbourne elég kritikus a hírességekkel kapcsolatban. Egyik interjújában, amikor arról kérdezték, mit gondol a 16 éves popszenzációról, Justin Bieberről, egyszerűen visszakérdezett: „Ki a fene az a Justin Bieber?”, mire harsogó nevetés töltötte be a termet. Lady Gagához sincsenek kedves szavai: „Szünetet kellene tartania, túl sokat dolgozik. Kedvelem őt, de egy kicsit unom is. A különlegessége el fog halni, ha nem nyugszik le. Valakinek meg kéne mondania neki, hogy tűnjön el egy pár hónapra, hogy visszanyerje az emberek érdeklődését.”

Egy valakivel mégis meg van elégedve: a lányával, Kelly Osbourne-nal.

„Kelly nagyszerűen van. Az a lány nagyon keményen dolgozik. Ő és a bátyja, Jack is nagyszerű emberekké váltak. [A valóságshow-nkat] nem tudták kezelni, ettől végezték alkohol- és drogmámorban, de most már mindketten tiszták.

Büszke vagyok a lányomra. Akár ha kövér is, kit érdekel, imádom őt. Mindig mindenki dicsérgeti nekem, hogy milyen csodásan néz ki. Jelenleg egy filmen dolgozik New Orleansben, de a szerepét vagy bármi mást nem tudok róla.”

Bár Kelly mostanság fújta le az eljegyzésüket Luke Worrallal, az apja azt mondta, nem fogja ő megszabni, hogy ki legyen a lánya következő randipartnere.

„Nem fogok beleszólni, amíg nem egy rosszfiú vagy rossz dolgokat tesz, vagy üti... És hallgass ide, ha bárki megüti a lányomat, semmit nem kell tennem, mert a feleségem vagy négy órával hamarabb odaér, mint én, és megteszi, amit tennie kell!”

Mint tudjuk, Sharon Osbourne egyik ügyébe már a rendőrség is beleavatkozott: a tárgy fizikai bántalmazás volt a nő részéről. Ezek után bolond lenne, aki ujjat húzna Kellyvel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek