Starity

Helena Bonham Carter protéziseket gyűjt

2010. december 26. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helena Bonham Carter az összes protézist megtartotta, amit valaha filmjeiben viselt.

hirdetés
Helena Bonham Carter protéziseket gyűjt

Sokan gyűjtenek bélyegeket, szalvétákat és egyéb hétköznapi tárgyakat. A sztároknak is megvan a maguk gyűjteménye, de ezek értéke általában meghaladja az átlagember pénztárcájának kapacitását. A hírességek rendszerint luxusautókat és egyéb drága holmit gyűjtenek. Helena Bonham Carternek azonban furcsa hobbija van. Ő ugyanis protéziseket gyűjt.

A színésznő különös szokása sokak számára gusztustalan lehet, de a hírességnek mi sem természetesebb. A közelmúltban Golden Globe-ra jelölt hölgy elárulta, hogy az összes műfogsort megtartotta, amit eddigi filmjeiben viselt.

A híres rendező, Tim Burton felesége és két gyermek édesanyja a következőt mesélte szenvedélyéről: „Timet és engem lenyűgöznek a rossz fogak. Van egy egész szekrényre való belőlük otthon.”

A sztárpár másban is eltér az átlagtól. A színésznő és férje nem egy villában, hanem két egymáshoz kapcsolódó házban élnek Londonban. Ettől eltekintve azonban teljesen normális az életük. A filmcsillag elárulta, hogy nagyon boldog családjával: Az emberek azt hiszik, hogy olyanok vagyunk, mint az Addams Family. És tudják mit? Szerintem ez bámulatos. Mert minél több mítosz vesz körül, annál védettebb vagy. Nagyon boldog a kapcsolatunk, van két gyönyörű gyerekünk, és nagyon jól szórakozunk. Talán nem hiszünk annyira a fésűben és úgy általában a fésülködésben, de az érzelmi életünk rendben van.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek