Az elmúlt években nem egyszer a kötélen táncolt a kézilabda szakosztály, de a sok nehézség után végre ismét szebb jövő elé nézhet minden Fradista.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szucsánszki Zita további 4 évig a Fradiban!
2010. április 01. 19:23
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Én végtelenül boldog vagyok, hogy a kedvenc játékosom 4! évet hosszabbított a kedvenc csapatomban, örök hálám Zizinek, hogy tavaly és korábban is kitartott a nehézségek idején! A csapat háttere és a játékoskeret is erősödik, remélem, újabb szériát kezdünk jövőre és ismét legalább 17 éven át stabilan ott leszünk a dobogón.
Hajrá Fradi!
És ezt muszáj volt ide beírni, ugye...

Hajrá Fradi!
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.01. 19:19)
Én nem szurkolok senkinek!
És ezt muszáj volt ide beírni, ugye...
2010. április 01. 22:38
Én nem igazán szurkolok bárkinek is mert nem igazán nézek ilyet,de azért hajrá nekik.
2010. április 04. 07:36
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Az előbb olvastam az index fórumon, hogy a cikkben nem esett szó egy másik igazolásról a kapus mellett:
Csütörtöktől a Ferencváros igazolt játékosa Szucsánszki Margit, Zizi 1999-es születésű húga is. A Picur becenévre hallgat és szombaton elvileg már játszott is a csapatban.
Adatlapja.
Zizi és kishúga: katt.
Gondoljatok bele, ha minden jól megy, akkor akár már 5-6 év múlva két Szucsánszki lehet egyszerre a pályán a Fradi zöld-fehér mezében.
Csütörtöktől a Ferencváros igazolt játékosa Szucsánszki Margit, Zizi 1999-es születésű húga is. A Picur becenévre hallgat és szombaton elvileg már játszott is a csapatban.

Adatlapja.
Zizi és kishúga: katt.
Gondoljatok bele, ha minden jól megy, akkor akár már 5-6 év múlva két Szucsánszki lehet egyszerre a pályán a Fradi zöld-fehér mezében.

2011. november 03. 10:46
![]() |
Aktiválódjúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 163190 ![]() |
Aki szereti a női kézilabdát és ráadásul FTC rajongó is, jövő hét pénteken a https://www.facebook.com/aktivalodj oldalon a helye. 2011. november 11-én 11:30-tól az üzenőfalunkon faggathatjátok Szucsánszki Zitát, az FTC Női kézilabda csapat irányító játékosát. Ha van valami, amire kíváncsiak vagytok Zitával, a csapattal vagy a játékkal kapcsolatban itt a lehetőség, készüljetek, élesben kaphattok válaszokat kérdéseitekre.
Kapcsolódó sztárok

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Ez volt az a pillanat, amikor Ryan Gosling rájött, családot akar alapítani Eva Mendesszel
Ez volt az a pillanat, amikor Ryan Gosling rájött, családot akar alapítani Eva Mendesszel
Elárulta, mikor jött el ez a pillanat.

Meghan Markle egyre gyakrabban jár partikra Harry herceg nélkül
Meghan Markle egyre gyakrabban jár partikra Harry herceg nélkül
Nem mutatkoznak együtt sokat.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Ryan Gosling is kapott Kent.