A szüleimnek Timcsi vagyok.
Mi a beceneved?
2017. július 15. 00:53
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Háát, olyan becenevem nincs amit szeretek. Mindenki Timizik, de arra a falra mászok. Sajnos senkit sem érdekel, hogy a Timi úgy irritál ahogy van...
Avval nincs nagy bajom.
2017. július 15. 10:25
Na ez hosszú lista
a legtöbben Timinek, amit szeretek.
néhányan Timikének, amitől a plafonon vagyok.
a Wonder Woman-t se felejtem el xd.
van, aki Miminek.
néhányan Timcsinek vagy Timcsikének.
Csak ennyi.
a legtöbben Timinek, amit szeretek.
néhányan Timikének, amitől a plafonon vagyok.
a Wonder Woman-t se felejtem el xd.
van, aki Miminek.
néhányan Timcsinek vagy Timcsikének.
Csak ennyi.
2017. július 16. 22:01
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Anna vagyok és csak akkor szoktak becézni, ha idegesíteni akarnak. Nusi, Ancsi, Annuska, Nana... uh, utálom mindegyiket, de van ennél rosszabb: anyám Annicsujnak hív néha. Annicsuj. Igen. A saját anyám, igen.
2017. július 22. 22:19
|
|
xRituxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 242024 offline
|
Idézet (Bloombea @ 2010.04.08. 11:02)
Téged hogy becéznek a barátaid?
Az én nevem Beáta
beceneveim:Bea;Bejus;Beácska;Bujú;stb
Az én nevem Beáta
beceneveim:Bea;Bejus;Beácska;Bujú;stb
Engem legtöbbször a rendes nevemen szólítanak, de a hozzám közelebb állóak pedig Ritusnak
2017. december 29. 04:19
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Szóval a nevem Eszter, és utálom ha a teljes nevemen szólítanak, csak a tanároktól tudom elviselni. Amúgy van az Eszti ahogy a legtöbben hívnak, és szeretem, van az Eti ahogy az egyik nyomoronc osztálytársam hív és amúgy régebben tetszett (11 évesen), de már gáz. Van a Peti ami az Etiből jött és utálok, van a Győző és az, hogy #stydia, mert arra mindig odafigyeltem és elkezdtek így hívni a nyomik.
Meg egyéb nyalánkságok, mint például: szar, picsafüst, Józsi, Póla, Hermione, stb...
Meg egyéb nyalánkságok, mint például: szar, picsafüst, Józsi, Póla, Hermione, stb...
2019. március 07. 23:58
A húgom neve Balkáni Szilvia de úgy becézzük hogy Sissi!
2019. április 27. 20:08
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
hupszika, a nevem titok, de egy fiú barátom kis Ukránnak hív
(idontknowwhy)
2019. május 12. 12:09
|
|
Nia1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 336 Csatolások: 12 Azonosító: 239462 offline
|
Szidónia
Rengeteg becenevem van, valamelyiket szeretem és valamelyiket nem.. olyan is van ami azt sem tudom honnan jött:DD
Szidi, Nia, Szidu, Aranyhaj, Rapunzel
, Dudu, Dudus, Didus, Szöszke, Szöszi, Hugi, Számli, CD, Szidcsi
Most ennyi ugrott be hirtelen.
Rengeteg becenevem van, valamelyiket szeretem és valamelyiket nem.. olyan is van ami azt sem tudom honnan jött:DD
Szidi, Nia, Szidu, Aranyhaj, Rapunzel
Most ennyi ugrott be hirtelen.
2019. május 20. 15:43
A nevem: Zsófia
Becenevek: Zsófi, Zsófika(a tesóm hiv igy), Szofi
Becenevek: Zsófi, Zsófika(a tesóm hiv igy), Szofi
2019. július 15. 09:03
|
|
Konekoatiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 2637 Csatolások: 92 Azonosító: 269586 offline
|
A nevem: Anna
Becenevem több is van: Annus, Annie, Anne, Nena (egy jó barátom hív így), Fufi (szobatársam szólít így), Nusi (ezt szeretem a legjobban), Nufi, Szomszéd (igen, haversráccal szomszédok vagyunk és talán bugyutának tűnik, de elég sűrűn hív így)
Becenevem több is van: Annus, Annie, Anne, Nena (egy jó barátom hív így), Fufi (szobatársam szólít így), Nusi (ezt szeretem a legjobban), Nufi, Szomszéd (igen, haversráccal szomszédok vagyunk és talán bugyutának tűnik, de elég sűrűn hív így)
2019. július 15. 10:43
|
|
Yumiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.09. Hozzászólás: 224 Csatolások: 1 Azonosító: 272471 offline
|
Nikolett a nevem, és a legtöbben Nikinek hívnak (vagy éppen Nikikének, amit nem szeretek :,D). De vagyok én Törpe és Minion is a magasságom miatt (kemény 150 centi) és a külföldi barátaim mind Yumia-nak hívnak egy vicces kis félreírás miatt
2019. július 16. 21:56
|
|
dixiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.24. Hozzászólás: 205 Csatolások: 20 Azonosító: 264502 offline
|
Nevem: Boglárka
Beceneveim: Bogi, Csigabogár, Zoli, Momoko, Hülye P*csa (ezt nem kommentálom lol), Moth, Süti, Csigusz, Bogáncs
A Bogin kívül az összeset a barátaimtól kaptam:DDD
Beceneveim: Bogi, Csigabogár, Zoli, Momoko, Hülye P*csa (ezt nem kommentálom lol), Moth, Süti, Csigusz, Bogáncs
A Bogin kívül az összeset a barátaimtól kaptam:DDD
2019. július 26. 21:17
Nevem: Kata
Beceneveim: Kati(utálom lol), de a közelebbi barátaimnak katyus( meg a tanáraimnak xd),Kátya,Kaka fej( a szüleim, nagyszüleim és a tesóim szólítanak így xd)
Beceneveim: Kati(utálom lol), de a közelebbi barátaimnak katyus( meg a tanáraimnak xd),Kátya,Kaka fej( a szüleim, nagyszüleim és a tesóim szólítanak így xd)
2020. május 14. 14:02
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
frissítés
nevem: Eszter
beceneveim: Eszti, Esztu, Titi
nevem: Eszter
beceneveim: Eszti, Esztu, Titi
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: