SPOILER!
Hmm, szerintem az öregnek annyi, későn vágták le a lábát. Azt még akkor, abban a pillanatban kellett volna. Egyébként elég gyenge évadnyitó volt, remélem a 2. rész már izgalmasabb lesz. Azért szerintem Carol nem véletlenül kapta le majdnem Ricket.
SPOILER, vége.
The Walking Dead (2010-)
2012. október 17. 19:04
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Idézet (RAZ_ @ 2012.10.16. 22:15)
SPOILER!
Hmm, szerintem az öregnek annyi, későn vágták le a lábát. Azt még akkor, abban a pillanatban kellett volna. Egyébként elég gyenge évadnyitó volt, remélem a 2. rész már izgalmasabb lesz. Azért szerintem Carol nem véletlenül kapta le majdnem Ricket.
SPOILER, vége.
SPOILER, vége.
Remélem az öreg túléli,megszeretettem őt.Amúgy amit én nagyon sajnálok az az ,hogy majdnem eltelt 9 hónap (Lori) és nem tudunk semmit.Mármint hogy mi történt az alatt a 9 hónap alatt.
2012. október 17. 21:54
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline |
Idézet (Empress @ 2012.10.17. 19:04)
Remélem az öreg túléli,megszeretettem őt.Amúgy amit én nagyon sajnálok az az ,hogy majdnem eltelt 9 hónap (Lori) és nem tudunk semmit.Mármint hogy mi történt az alatt a 9 hónap alatt.
9 hónap nem telt el, csak 3
A 2. évadban mondták azt, hogy közeleg tél = október, november
Most meg, hogy egész télen ezt csináltuk: február vége, március
Az az 3,5 max. 4 hónap telt el, az hogy Lori hasa a 2. évadban nem látszott növekedni. Nem is tudjuk hogy mikor lett terhes, csak nem növelték a hasát
2012. október 18. 16:40
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Basszus... Nem volt egy hú, de ütős évadnyitó, de azért a vége elég rendesen kiakasztott. Én kedvelem Hershellt, és nem érintene jól, ha ő is meghalna. Komolyan mondom, más sorozatban nem hullanak így a szereplők, mint a legyek. Értem én, hogy másként nem lenne reális, de azért ilyen tempóban kinyírni a karaktereket egymás után, az kínzás. Mármint nekünk, nézőknek. Megkedvelsz valakit, kinyírják, megint megkedvelsz valakit, azt is kinyírják. Hát mindjárt boldog leszek.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. október 18. 18:25
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.10.18. 16:40)
Basszus... Nem volt egy hú, de ütős évadnyitó, de azért a vége elég rendesen kiakasztott. Én kedvelem Hershellt, és nem érintene jól, ha ő is meghalna. Komolyan mondom, más sorozatban nem hullanak így a szereplők, mint a legyek. Értem én, hogy másként nem lenne reális, de azért ilyen tempóban kinyírni a karaktereket egymás után, az kínzás. Mármint nekünk, nézőknek. Megkedvelsz valakit, kinyírják, megint megkedvelsz valakit, azt is kinyírják. Hát mindjárt boldog leszek.
Igazából nem akarnék tippelni, hogy mi lesz vele, mert a képregényben volt ugyan ilyen esemény, de az nem Hershellel történt (hanem egy olyan karakterrel, aki a sorozatba már nem került be). A tavalyi farmos évadhoz képest sokkal akciódúsabb volt a kezdet, szerintem most nem előnyére (ott minden kis nyűgöt elhúztak egy vagy akár több részig is, és egy ilyen komoly eseményt, mint a börtön elfoglalása egy részbe belezsúfolni szerintem egy picit kapkodó volt.) Nem volt rossz amúgy a nyitás, de voltak benne olyan pontok, amik nem tetszettek (pl. Michonne sokkal árnyaltabb volt már az elején a képregényben, mint itt, ami ugyan változhat, de nekem úgy tűnt, hogy ő is inkább az akcióvonalat fogja erősíteni; Lori pedig még idegesítőbb lett, mint eddig volt, ami nem feltétlenül az állapotának köszönhető, hanem egyszerűen SWC rosszul játszik. Amikor Lori Hershellel beszélgetett, akkor ott egy az egyben úgy beszélt/olyan volt a mimikája, mint Rické. Pedig belőle egy is elég).
Kíváncsi vagyok, hogy mernek-e a készítők olyan merészek lenni, hogy a képregény főbb vonalait behozzák továbbra is (durva dolgok következnének), vagy egy egészen más irányba mennek el? Majd meglátjuk
2012. október 18. 20:50
Idézet (otyg @ 2012.10.18. 18:25)
(durva dolgok következnének)
Bizony, mutatták pár beszkellelt oldalt az ismerőseim
2012. október 22. 12:44
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Ma reggel megnéztem 2 epizódját.B A R O M I JÓ!
Grace Benning
2012. október 22. 13:50
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Remek, valóban, de nekem hiányzik valami. Jó-jó, de valami akkor is hiányzik. Hershel papának piszokul örülök, bár egyszer rámjött azért a frász. És nem is értem a dolgot, de nagyon remélem, hogy idővel ez is megmagyarázásra kerül.
Azért Shane nélkül nem egészen ugyanaz már a sztori, ő biztosan hiányzik. Carol szerintem nagyon badass. Már az előző epizódban is az volt, örülök, hogy a karaktere feltornázta magát a kedvelhetők közé. Carl továbbra sem "marad a házban", és idegesítő. Rick átvette Shane helyét és feladatát, ami eléggé visszás, hogy emiatt senki nem vádolja gyilkossággal. Hurrá, ő hős lett. Gratulálok. Daryl meg... áh... Szeretünk, Daryl!
Azért Shane nélkül nem egészen ugyanaz már a sztori, ő biztosan hiányzik. Carol szerintem nagyon badass. Már az előző epizódban is az volt, örülök, hogy a karaktere feltornázta magát a kedvelhetők közé. Carl továbbra sem "marad a házban", és idegesítő. Rick átvette Shane helyét és feladatát, ami eléggé visszás, hogy emiatt senki nem vádolja gyilkossággal. Hurrá, ő hős lett. Gratulálok. Daryl meg... áh... Szeretünk, Daryl!
House Of Wax
2012. október 22. 16:30
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline |
Spoileres!!!
Nekem nagyon bejött a rész, sajnáltam hogy ilyen hamar kicsináltál a sitteseket, pedig a főemberkéből azt hittem hogy egy Shane utódnak egész jó lenne aztán jött badass Rick és kettészaggatta . Sajnáltam hogy nem volt semmi Michonne & Andrea jelenet de az előzetesből ítélve a következőben több lesz! Arra is kíváncsi vagyok ki stírölte messziről Carolt. A rész legjobb része amúgy az volt mikor a börtönlakók nekirohantak a walkereknek és elkezdték verni őket, na azon besírtam, a Lori Hershel-es szájon átlélegeztetéses résznél kicsit beszartam. Összeségben egy 9,5/10.
Nekem nagyon bejött a rész, sajnáltam hogy ilyen hamar kicsináltál a sitteseket, pedig a főemberkéből azt hittem hogy egy Shane utódnak egész jó lenne aztán jött badass Rick és kettészaggatta . Sajnáltam hogy nem volt semmi Michonne & Andrea jelenet de az előzetesből ítélve a következőben több lesz! Arra is kíváncsi vagyok ki stírölte messziről Carolt. A rész legjobb része amúgy az volt mikor a börtönlakók nekirohantak a walkereknek és elkezdték verni őket, na azon besírtam, a Lori Hershel-es szájon átlélegeztetéses résznél kicsit beszartam. Összeségben egy 9,5/10.
2012. október 23. 14:17
Empressassassins™ |
3 photo
6 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Mirjána,
tothbianka,
AliceGlam,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. október 23. 14:19
Empressassassins™ |
+ 2 wallpaper
ui: nekem nagyon bejön ez a kormányzó
ui: nekem nagyon bejön ez a kormányzó
7 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Mirjána,
Grace Benning,
tothbianka,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. október 23. 16:17
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (funny18 @ 2012.09.15. 14:05)
3x01 - "Seed" stills HQ
Új stillek + BTS HQ tag nélkül
8 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Empress,
Mirjána,
Kawarimi,
tothbianka,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. október 23. 16:20
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Kawarimi @ 2012.10.15. 21:00)
3x02 - Sick, HQ,de tagos
(remélem feltudja valaki tölteni tag nélkül is )
Tag nélkül
6 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Kawarimi,
tothbianka,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. október 23. 16:24
funny18epiphany |
3x05 - Say the Word still(s) HQ
7 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Mirjána,
tothbianka,
csicsi20,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. október 23. 17:23
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Idézet (funny18 @ 2012.10.23. 16:17)
Új stillek + BTS HQ tag nélkül
Jé, Daryl tesó! Valahogy sejtettem (nem olvastam a képregényt), hogy elő kerül még az ürge. Lesznek itt még bonyodalmak.
Köszi a képeket!
Sorry! Utólag látom, hogy nem a jó hozzászólást idéztem. De gondolom kitaláltad, hogy a 3x03-hoz szántam.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.