The Walking Dead (2010-)
2012. október 24. 14:01
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Mirjána @ 2012.10.23. 17:23)
Jé, Daryl tesó! Valahogy sejtettem (nem olvastam a képregényt), hogy elő kerül még az ürge. Lesznek itt még bonyodalmak.
Köszi a képeket!
Sorry! Utólag látom, hogy nem a jó hozzászólást idéztem. De gondolom kitaláltad, hogy a 3x03-hoz szántam.
Köszi a képeket!
Sorry! Utólag látom, hogy nem a jó hozzászólást idéztem. De gondolom kitaláltad, hogy a 3x03-hoz szántam.
Mivel Daryl sem szerepel a képregényben, így a tesója előkerülése is inkább csak a sorozathoz köthető. Mondjuk ha a kormányzó mellett bukkan majd fel, akkor nem lesz probléma, mert kb hasonló társaság
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. október 29. 19:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Valaki rám ragaszthatta a rosszfiú-komplexust! Imádom a Kormányzót!
David Morrissey egyrészt irtóra intuitív, karakán színész, a szó legszorosabb értelmében széles skálán mozog a tehetsége. Döbbenetesen jó ebben a szerepben. Le a kalapkával, lábai elé heverek, komolyan. Ja, Andrea szerelmes lesz a Kormányzóba? (Költői kérdés, nehogy valaki válaszoljon!) Csak úgy tűnt nekem, hogy elég ábrándos volta tekintete, amin egyébként annyira nem csodálkozom.
Kicsit kattant lehet egyébként a csóka, van némi stiklije, gyógyulatlan elmebaja.
Ezt szeressem, legalább nem lesz uncsi.
Merle felbukkanása szintén zenész, piszokul örülök neki.
Jó kis rész volt ez, bár megint elég kevés volt a zombi, viszont kicsit többet tudtunk meg róluk. Vagy legalábbis több a sejtelmes sejtés, mint eddig. Nem rossz ez eddig. Hátha a kormányzó tényleg feldobja a sorit.
Merle felbukkanása szintén zenész, piszokul örülök neki.
2012. november 01. 20:42
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Megnéztem a harmadik részt és azt kell mondjam, abszolút nem jött be.
A Kormányzó egy beteg állat, (valahogy soha nem jöttek be a rosszfiúk) Andrea egy hülye hiszékeny liba, aki mintha már is beleesett volna a Kormányzóba. Merle hozta a szokásos formáját. Na és hol volt ebből a részből Rick? Egy szó, mint száz, ha sok ilyen rész lenne, én felhagynék a nézésével, hiába követtem eddig minden részt. Nálam a The Walking Dead egyet jelent Rickkel.
A Kormányzó egy beteg állat, (valahogy soha nem jöttek be a rosszfiúk) Andrea egy hülye hiszékeny liba, aki mintha már is beleesett volna a Kormányzóba. Merle hozta a szokásos formáját. Na és hol volt ebből a részből Rick? Egy szó, mint száz, ha sok ilyen rész lenne, én felhagynék a nézésével, hiába követtem eddig minden részt. Nálam a The Walking Dead egyet jelent Rickkel.
2012. november 01. 20:49
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Mirjána @ 2012.11.01. 20:42)
Nálam a The Walking Dead egyet jelent Rickkel.[/color]
Ne aggódj, a következő részben már bőven benne lesz Rick is.
Nekem egyébként nem hiányzott, mert jobban szeretem az árnyaltabb karaktereket. Nekem valahogy ebben a sorozatban a főhős eltörpül a sok remek mellékszereplő mellett. Maga a színész nagyszerű, kedvelem is Andrewt, de Rick nem tartozik a kedvenceim közé. De tulajdonképpen azt hiszem a The Walking Dead az a széria, amit nem azért nézek, mert van egy-két kedvenc szereplőm és azokért odáig vagyok, hanem magáért a sztoriért. Persze vannak olyan karakterek, akiket jobban kedvelek a többinél, de rajongani egyikért sem rajongok. Maga a sorozat tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2012. november 02. 15:17
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Új 3x02 - Sick stills HQ
7 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Grace Benning,
Mia,
tothbianka,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. november 02. 21:02
|
|
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline
|
Idézet (funny18 @ 2012.11.02. 15:17)
Új 3x02 - Sick stills HQ
+ 7 HQ
6 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Grace Benning,
tothbianka,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
2012. november 05. 12:26
|
|
|
Te drága jó anyám, mit vétettem?
Ez az epizód totál tönkretette az idegeimet. T-Dog, Carol, Carl, Lori, Maggie, Rick
... ez nekem sok...
A felétől végigbőgtem az epizódot. Nem tudom ki tette ezt velük, de remélem hamarosan elevenen felkoncolják és a járkálók elé vetik.
2012. november 05. 14:43
|
|
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.11.05. 12:26)
Te drága jó anyám, mit vétettem?
Ez az epizód totál tönkretette az idegeimet. T-Dog, Carol, Carl, Lori, Maggie, Rick
... ez nekem sok...
A felétől végigbőgtem az epizódot. Nem tudom ki tette ezt velük, de remélem hamarosan elevenen felkoncolják és a járkálók elé vetik. 
Hm...Eddig se csíptem Lorit, de azért elég szomorúra sikeredett a halála(olvastam hogy nem úgy halt meg mint ahogy a képregényben, tudja valaki ott hogy halt meg?). T-Dog végre kap szöveget, de remélem Carolt nem ölik meg
2012. november 05. 21:24
Amikor Rick ránézett Carlra és rájött... Na, az nagyon durva volt
9 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Kawarimi,
Mirjána,
Mia,
Coco Selly,
tothbianka,
miss_areo,
Adrianna,
House Of Wax
2012. november 06. 16:52
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (funny18 @ 2012.10.23. 16:23)
3x04 - Killer Within stills HQ
7 felhasználónak tetszik:
nightfever,
Kawarimi,
Mirjána,
tothbianka,
miss_areo,
Marina Salvatore,
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.