7x03 - The Cell
The Walking Dead (2010-)
2016. december 13. 20:16
2017. január 07. 20:59
Srácok, biztos minden kedves rajongó látta már ezt a képet, de gondoltam, pár nappal a hivatalos publikálása után csatolom ide.
2017. január 11. 16:27
Srácok, tegnap is ünnepnap volt
,
ergo megérkeztek a félévadpremier betekintőképei
ergo megérkeztek a félévadpremier betekintőképei
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. január 18. 18:52
2017. február 06. 18:44
Emberek, én még sosem örültem ennyire előzeteseknek.
1.
2.
2.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2017. február 15. 19:02
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Kár, hogy nem közelebbről mutatták Rickék arcát, amikor meglátták Shivát.
Egyébként a beharangozás miatt picit pörgősebb részre számítottam, de sebaj, lassan már megszokom a tempót. Annak viszont nem
örülök, hogy a második évad részeiben 2 fontos főszereplőtől válunk meg. Többen Carlra tippeltek, de azt valahogy kétlem. Egyik befutó ugye Sasha az új sorozata miatt. De a másik???
2017. április 09. 10:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Hatalmas csalódás volt számomra ez az évad. Semmirevaló és tucatgagyi lett. Még Jeff se tudta megmenteni. Nálam megy a levesbe. Amennyire imádtam, most annyira untat. Nincs már benne semmi. Logikátlan az egész, a szereplők is tengnek-lengnek. A Rick-Michonne párostól égnek áll a hajam, Daryl nem csinál az égvilágon semmit. Sőt, nem tudnám megmondani, ebben az évadban mit csináltak a szereplők.
Semmi lényeges, igazán nagyszabású nem történt. Se egy rendes, odavágós jelenet, se lélektani mondanivaló, se jellemfejlődés, és a zombik olykor díszletként elmolyolnak a háttérben, de ennyi. Mi ez már? Délutáni matiné tiniknek? Ez volt a legkeményebb, legodavágósabb széria a GoT után. Lelkileg és agyilag is megterhelte az embert, sőt, megülte olykor a gyomrodat is egy-egy drámai eseménnyel. Most meg még chipsszel se megy el.
Félreértés ne essék, nem a nagy zombi-mészárlások hiányoznak, eddig se azért néztem a sorozatot, bár valljuk be, az se vált hátrányára a történetnek. Úgy, ahogy van, az egész olyan irányt vett fel, aminek se füle, se farka. Az egész évad a "majdnem"ekből állt ki. Majdnem történt valami, de aztán mégsem. Mindig vártam a következő epizódot, hátha, de ha belekezdtek valamibe, azt se csinálták végig normálisan. Ott volt Rosita, nem kezdtek vele semmit. Daryl szintén nullszög. Gabriel atya is elült, volt egy-két villanása, aztán ment a darálóba. Végeztem az egésszel. Úgy sajnálom.
2017. július 19. 23:13
Október 22
2017. július 22. 11:28
Megérkezett a nyolcadik évad előzetese.
Angol nyelvű, mert feliratosat nem találtam.
Angol nyelvű, mert feliratosat nem találtam.
2017. szeptember 19. 21:36
(kicsit hülyén néz ez ki, but who cares)
MIK EZEK A KÉPEK ZOKOGOK
2017. október 08. 11:59
Season 8 Promos
8 felhasználónak tetszik:
gaeljet2,
House Of Wax,
kadbfan,
madeleine.,
standoffan,
nightfever,
Bessie,
Noora
2017. október 10. 16:44
Még, még, még...
9 felhasználónak tetszik:
Bessie,
standoffan,
gaeljet2,
madeleine.,
House Of Wax,
kadbfan,
nightfever,
Noora,
Toxic
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.