Demi Lovato keményen üt
2010. december 09. 17:50
Hm,hát van ilyen...Mindenkivel előfordulhat,sajnálom a táncost-mert több,mint valószínű,hogy megtörtént.Ezért most nem kell rám támadni,mert ilyet mondok,annak ellenére,hogy Demi fanatikus vagyok.Meg kéne várni,hogy Demz kommentálja,amikor kijön a szanatóriumból.
2010. december 10. 15:32
Lehet hogy Demi volt...de biztos nem ok NÉLÜL!
A táncos biztos nyagatta őt meg idiótaságokat mondott...má nem azé de csak rá kell nézni őrült feje van (mármint a táncosnak!).
Demi ok nélkül nem üt meg senkit ebben én biztos vagyok!!!!!!!!
A táncos biztos nyagatta őt meg idiótaságokat mondott...má nem azé de csak rá kell nézni őrült feje van (mármint a táncosnak!).
Demi ok nélkül nem üt meg senkit ebben én biztos vagyok!!!!!!!!
2010. december 10. 15:47
zoey honnan tudod?Nem ismeri itt SZERINTEM,de csak szerintem senki sem személyesen Demit,bár reménykedni lehet benne,hogy nem ő volt.Most nem kell a táncost ezért a f*nébe küldeni,hisz több,mint valószínű,hogy Demi tette-bár azt én sem tudom,miért...
2010. december 11. 10:44
CUKI97 szerintem elég nagy baj ha a pletykákból próbálod meg kiismerni Demit.
2010. december 11. 21:12
![]() |
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 ![]() |
O.M.G
2010. december 12. 09:58
![]() |
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 ![]() |
Látom már minden tinisztár megőrül.
2010. december 12. 21:51
![]() |
Smiley Mártiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 133065 ![]() |
Így minddenki csak találgatni tud.Jó lenne ismerni a történet minden részletét.Remélem nem igaz.Demi forever.
2010. december 13. 20:37
![]() |
coninaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139383 ![]() |
Szerintem a kiscsaj csak azért mondta ezt hogy felfigyeljenek rá. Bár nem tom ki olyan szemét hogy abbol akarjon magának hirnevet kovácsolni hogy közben másnak rosz lesz. Remélem ha demi olvasta ezt a hirt nem lett rosszabul

2010. december 14. 19:32
![]() |
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 ![]() |
milyen furcsa,hogy ezek után vannak olyanok akik Demit védik -.-
Conina: ja persze majd szerinted a csaj húzott be magának egyet,hogy Deminek rossz legyen? xD igen,ez nagy valószínűséggel lehetséges,pont annyira mint az,hogy Demi majd Magyar oldalakon olvasgat híreket...xD
Conina: ja persze majd szerinted a csaj húzott be magának egyet,hogy Deminek rossz legyen? xD igen,ez nagy valószínűséggel lehetséges,pont annyira mint az,hogy Demi majd Magyar oldalakon olvasgat híreket...xD
2010. december 14. 20:26
![]() |
ddoleesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 132664 ![]() |
Namii Tudod mi az h pletyka ?
O
Mondjuk sztár vagy egy ember és kitalálom h te azt mondtad meg vered a legjobb bnőd és hirtelen van a bnőd szeménél valami mit fognak mondani ?
hát persze h te voltál pff-.-
és akkor egyik rajongód meg véd hogy ne a pletykáról hozd fel h mit gondolsz róla hanem mindenről és ekkor bejön egy másik és azt mondja most is ezt a csajt véded
És Conina-nak igaza van ha valaki a középre akar kerülni bármit meg tesz fájt neki h Demi sokkal nagyobb sztár
Ha meg beütött neki tudod Jól tette !
ÉS biztos volt joga rá!
És majd ha kijön elmond mindent csak tudod az aki a "hírt" írja nem tud már mit kitalálni -.-"
Szal te nem vagy sztár és nem tudod mi az a pletyka akkor ide se kellet volna kommentet írni na ennyi
Aki azt mondja nincs igazam simán szembe szállok vele *.*

Mondjuk sztár vagy egy ember és kitalálom h te azt mondtad meg vered a legjobb bnőd és hirtelen van a bnőd szeménél valami mit fognak mondani ?

hát persze h te voltál pff-.-
és akkor egyik rajongód meg véd hogy ne a pletykáról hozd fel h mit gondolsz róla hanem mindenről és ekkor bejön egy másik és azt mondja most is ezt a csajt véded
És Conina-nak igaza van ha valaki a középre akar kerülni bármit meg tesz fájt neki h Demi sokkal nagyobb sztár
Ha meg beütött neki tudod Jól tette !
ÉS biztos volt joga rá!
És majd ha kijön elmond mindent csak tudod az aki a "hírt" írja nem tud már mit kitalálni -.-"
Szal te nem vagy sztár és nem tudod mi az a pletyka akkor ide se kellet volna kommentet írni na ennyi
Aki azt mondja nincs igazam simán szembe szállok vele *.*
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.