Takács Nikolas , Király L. Norbi , Vastag tesók - Maxima , 2010. november 9.
2010. december 19. 20:13
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Még a novemberi Maximaból...
33 felhasználónak tetszik:
Kata159,
funny18,
miss_areo,
Rap4ever8,
Fuller,
Dancsy,
kim04,
Grace Benning,
Adrianna,
katie993,
CherylCicC,
prézli,
BunnyGirl,
Lolla,
duracell,
dorcsykaa,
Fan-ily6889,
Catherine,
Encsy19,
wannascream,
audrey,
LaTasha,
noni001,
WillowSallie,
Pandus,
MycySmiley,
itsmeflora,
pillecukor3,
szabinaa98c,
Cinti.meow,
XD HA HA,
tothbianka,
MycySmiley
2010. december 19. 20:42
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195669 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (TommyScans @ 2010.12.19. 20:13)
Még a novemberi Maximaból...
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
LOVEAdam28
2010. december 20. 11:59
köszi kár hogy Csabi nem beszél a magán életéről...
LOVEAdam28
2010. december 20. 21:34
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Idézet (vikike1212 @ 2010.12.20. 11:59)
köszi kár hogy Csabi nem beszél a magán életéről...
Hát elvileg van mennyasszonya,akivel 7 vagy 8 éve együtt van,de ezt sem ő árulta el!
2010. december 20. 21:44
Aphroditeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 133736 offline |
Én norbit nem bírom ez valószínűleg sajátos problémám. nikolasnak szurkoltam de csabi győzelmének is nagyon örülök. talán azért nem találom egyik győzelmet sem jónak mert:
- ha norbi nyeri meg véleményem szerint egy tehetségtelen alakot kiáltanak ki nyertesnek.
- ha nikolas az meg azért rossz mert ugye szlovák és mért nyerné meg? mert ha egy magyar menne ki szlovákiába egy hasonló kaliberű versenyre be sem engednék.
- ha csaba az meg azért nem jó mert ő meg már ugyebár rendelkezik némi képzettséggel és ez meg így kicsit nem fair szerintem.
Na ennyit a rizsáról nekem ez a véleményem
- ha norbi nyeri meg véleményem szerint egy tehetségtelen alakot kiáltanak ki nyertesnek.
- ha nikolas az meg azért rossz mert ugye szlovák és mért nyerné meg? mert ha egy magyar menne ki szlovákiába egy hasonló kaliberű versenyre be sem engednék.
- ha csaba az meg azért nem jó mert ő meg már ugyebár rendelkezik némi képzettséggel és ez meg így kicsit nem fair szerintem.
cukimálna
2010. december 20. 23:35
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Aphrodite @ 2010.12.20. 21:44)
Én norbit nem bírom ez valószínűleg sajátos problémám. nikolasnak szurkoltam de csabi győzelmének is nagyon örülök. talán azért nem találom egyik győzelmet sem jónak mert:
Én személy szerint örülök Csabi győzelmének. Az igaz, hogy rendelkezik képzettséggel és tapasztalattal, de ugyanez elmondható Nikolasról is, akinek már készült lemeze, klipje stb és szerződésszegéssel került a műsorba. A lemeze ezért nem jelent meg és a csatornának kellett kifizetni a büntetést, hogy kivásárolják az élő szerződésből...
A képeket köszi! A cikket is elolvastam.
2010. december 21. 13:36
shyvashantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 141269 offline |
Idézet (Aphrodite @ 2010.12.20. 21:44)
Van itt egy kis hiba, az a helyzet, hogy Nikolas nem szlovák, hanem FELVIDÉKI MAGYAR, ugyanis Galánta ahol született az a Felvidéken van, a szülei is magyarok...vagyis ugyanannyira számít magyarnak, mint Te, ha nem jobban. Valószínűleg ő sokkal jobban tisztában van ezekkel a dolgokkal, mint Te. Sajnos ezekkel a dolgokkal nagyon kevés magyar van tisztában, ami számomra elég szomorú...én nem vagyok egy nagy Nikolas drukker, nekem mindegy is volt, hogy ki nyeri meg...http://starity.hu/
2010. december 21. 19:57
nikol16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 2 Azonosító: 134215 offline |
Szerintem nagyon nagy akár hogy a Csabi nyert mert ő nem nagy tehetség...De a Nikolas őneki nagyon nagy tehetsége van , neki kellett volna megnyerni az X-faktort...
2010. december 21. 20:00
Ez a VASTAG CSABA isteni pasi lesz még öregebb korába is!!Köszike a képeket
2010. december 22. 23:00
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Idézet (Csaszi @ 2010.12.21. 16:01)
Csabinak, hogy van valakije az szerintem nem igaz, nem ment volna el egy adásra sem, sem az x-faktor házba és még Veszprémben sem szurkolt volna!?
Hát,ha annyira rajonganál érte és nem csak a kinézete miatt,akkor tudnád hogy kb. 8 éve van bnője! És már együtt is laknak!
2010. december 24. 21:45
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Csabinak, hogy van valakije az szerintem nem igaz, nem ment volna el egy adásra sem, sem az x-faktor házba és még Veszprémben sem szurkolt volna!?
Csabinak közel 8 éve van barátnője és régóta együtt élnek. Ha akár egyszer is elolvastad volna a biográfiáját tudnád. A csaj nem akarta, hogy a média rájuk szálljon ezért nem beszélt róla soha Csabi. Az sem igaz, hogy egyetlen élő adásra se ment el, mert a 3. adáson biztosan tudom, hogy ott volt csak nem reklámozták. Hogy a többivel mi van azt nem tudom.
2011. január 05. 21:08
jonas-hqúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 116739 offline |
sztem is..
elég hamr jött ez az egész.
am de elvben Bors Kata a nője.
de hallod 28éves, ha akart vna tőle vmi komolyabbat akkor rég megtehette volna. am is 8éve vannak együtt állítólag szal nincs sok nekik hátra..
2011. február 25. 20:10
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline |
Köszi a cikket! Szuperek a képek!
MycySmiley
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.