hogyan fogod ünnepelni a Valentin napot?
2014. február 14. 18:22
Hogyan is? Suliba megyek-jövök,aztán itthon lazulok és merengek a szinglik életén.
2014. február 14. 19:13
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Sehogy.
Ugyanolyan nap ez, mint a többi, unalmas és rossz. Rossz belegondolni, miközben nyalják-falják egymást a párok ezen a napon, (meg a többin is) és szinte mindenhol a képembe nyomják ezt a Valentinos akármit, miközben meg én egyedül szomorkodok egy személy miatt. Szerintem nem sok értelme van.
Ugyanolyan nap ez, mint a többi, unalmas és rossz. Rossz belegondolni, miközben nyalják-falják egymást a párok ezen a napon, (meg a többin is) és szinte mindenhol a képembe nyomják ezt a Valentinos akármit, miközben meg én egyedül szomorkodok egy személy miatt. Szerintem nem sok értelme van.
2014. február 14. 19:20
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
gépezek, tvt nézek, kajálok
2014. február 14. 19:30
Hát... sehogy. Max a Twitteren leszek és ennyi. :3
2016. február 25. 17:08
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
sehogy... csak egy átlagos nap, kivéve azoknak akik együtt vannak
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.