♥Valentin♥nap♥ (sajnos nincs kivel ünnepelnem)
Ugyan úgy mint egypár sorstársam, akik márt írtak!!! Sehogy sem!
De azért szerintem szép "ünnep", ugye annak kinek van kivel megünnepelnie!!! Egyszer majd nekem is lesz valaki (remélem)
Amúgy, most olvastam az előttem szólók írásait és teljesen egyet kell hogy értsek, tényleg jó marketing fogás, sőt ritka sz@r érzés a szingliknek is (pl: én), de azért milyen jó érzés egy lánynak, aki például kap egy szál virágot vagy egy tábla csokit a barátjától...
Amúgy anyukám szokott gondoskodni arról, hogy a Valentin nap se legyen rossz egyikünknek sem, így most kaptam tőle egy tábla csokit (♥BOCI♥) meg egy kulcstartót, amin egy szívecske van!♥
♥
hogyan fogod ünnepelni a Valentin napot?
2011. február 13. 16:25
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
2011. február 14. 10:42
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Sehogy, teszek rá (én is)...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2011. február 14. 10:55
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline |
Sehogy, én nem ettől a naptól leszek szerelmes a páromba hanem mindennap az vagyok, szóval ez a nap se nem oszt se nem szoroz ugyan olyan mint a többi, meg amúgy ez már csak a pénzre megy mindenkinek vagyis üzletet látnak benne. Holott ha nagyon szeretne valaki a párjának kedveskedni azt megteheti személyes dologgal is amit maga megcsinál.
2011. február 14. 11:11
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline |
Én sem ünneplem sehogy sajnos, mivel 300 km-re vagyok attól, akit a legjobban szeretek ezen a világon. Egyébként mi sem szoktuk nagy dobra verni, de azért egy szál rózsával vagy valami romantikus ajándékkal (pl. vacsora) mindig megleptem a párom.
2011. március 06. 22:46
sehogy...Semmi értelme ennek a napnak márbocsi...
2014. február 14. 08:44
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szokás szerint sehogy, mert egy nagy hülyeség.
Azt bezzeg nem tudják, hogy ma van például a nemzetközi könyvajándék nap is...
Azt bezzeg nem tudják, hogy ma van például a nemzetközi könyvajándék nap is...
2014. február 14. 09:50
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Hát, most sajnos sehogy.. egy kicsit én is ülyeségnek tartom, mert rossz érzés a szingliknek, de akinek van párja, annak jól esik egy doboz bon-bon, vagy esetleg egy csokor virág
2014. február 14. 12:17
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Igazából szép története van ennek a Bálint-napnak, csak sokan a virág, és giccsáradatot látják benne, meg a nyáltengert. Egyébként baromságnak tartom akár az angolszász ünnepek jó részét..
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Szandiiii
2014. február 14. 12:22
Lehet, hogy gáz, de nekem eszembe nem jutott volna, hogy jön a Valentin nap, ha nincs tele már egy hete ezzel az internet. Nem érdekelt sose, az ünnepek nagy részét amúgy sem tartom számon, és a Valentin nappal is így vagyok.
2014. február 14. 13:30
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
mivel az eldobott szingli nők táborát erősítem idén, vodkával és csokival, miközben megnézek egy csomó anti-romantikus filmet.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. február 14. 13:39
Idézet (Pöttömke @ 2014.02.14. 12:17)
Igazából szép története van ennek a Bálint-napnak, csak sokan a virág, és giccsáradatot látják benne, meg a nyáltengert. Egyébként baromságnak tartom akár az angolszász ünnepek jó részét..
Most felvilágosítalak, hogy a Bálint Nap eredetileg olasz ünnep, és annak idején Szent Valentint ünnepelték vele, tehát egyházi ünnepnek minősült. Más kérdés, hogy mindenki angolszász meg amerikai ünnepként ismeri, ahogy a Halloweent is, aminek dettó semmi köze az USA-hoz, hanem egy pogány ünnep. Halloweenkor annak idején azért tettek ki töklámpást, hogy az elhunytak szellemei hazataláljanak. Az más kérdés, hogy mi lett mára ez az ünnep is.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.