Mi a szüleid véleménye a zenei stílusodról?
2011. február 12. 16:30
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Esetleg Rocker vagy? Vagy undergroundos? vagy akármis..mi a szüleid véleménye erről? vagy esetleg szereted ezt azt amazt és semmi véleménye nincs róla Én pl. szeretem az R&B-t de nem hat ki az életstílusomra, szoval ezzel nincs gond. Nektek?
2011. február 12. 16:32
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline |
Én azt hallgathatok amit akarok, abból kifolyólag is hogy én ugyebár már nem vagyok 18 éven aluli így hát nem szólhat bele senki, de előtte is azt hallgattam amit akartam is amúgy nálam sem hatott/hat ki az életstílusomra.
2011. február 12. 16:38
Sosem érdekelt,hogy mit szólnak,ha nem tetszik neki,akkor ne hallgassák.
A külsőm meg nem tükrözi a zenei ízlésemet,szóval abba meg ha akarnának sem tudnának belekötni.
A külsőm meg nem tükrözi a zenei ízlésemet,szóval abba meg ha akarnának sem tudnának belekötni.
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Lisa Veronicas
2011. február 12. 16:40
Örülnek, hogy nem hallgatok Justin Biebert és Katy Perryt Amúgy pedig nem érdekli őket, nem szeretnek zenét hallgatni
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ivonn a demi fan
2011. február 12. 17:23
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline |
Régen kinőttem már a tinikorból. De soha sem volt probléma otthon abból, hogy mit hallgattam. Nem voltam egy elvont gyerek. Take That, Michael Jackson,Modern Talking, poszterek díszítették a szobám falát. És ilyen zenék szóltak.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2011. február 12. 18:07
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline |
Hat az en zenei stilusom elegge kulonleges mert koreai,kinai,indian es vampirok balja zeneket hallgattaom es hallgatok de nem mondtak ra semmit csak csodalkoztak amikor meghallgattak oket.
Bátor Ventillátor
2011. február 12. 18:26
Én végül is mindent meghallgatok, ami jó. Apa örül, hogy az "enyhébb" rockot is szeretem, anyát meg nem tudom... De mivel nem hat ki úgy az életemre, nem nagyon érdekli őket.
2011. február 12. 18:32
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Semmi közük hozzá, és nem is szólnak bele. Például apámnak tetszik is, hogy a rock az egyik kedvencem, mert így van kivel koncertekre mennie.
2011. február 12. 18:35
SenkiiSemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 145238 offline |
háát : D
én anyukám se szól bele : )
tőle hallgathatok nyugodtan Green Day-t,és Papa Roach-ot ^^
Rá szoktattam a Santana CD hallgatásra^^
igazából csak az osztálytársaim nem hagynak béké mert szerintük emo vagyok..-.-
én anyukám se szól bele : )
tőle hallgathatok nyugodtan Green Day-t,és Papa Roach-ot ^^
Rá szoktattam a Santana CD hallgatásra^^
igazából csak az osztálytársaim nem hagynak béké mert szerintük emo vagyok..-.-
2011. február 12. 19:12
A zenei sílusom nem igazán kötődik a kinézetemhez(egyáltalán nincs rá hatással), szóval nekik mindegy, hogy mit hallgatok a legtöbbször. De az apám sokszor szokta mondani, hogy tetszenek neki a zene ízléseim
2011. február 13. 20:44
Vegyes zenéket hallgatok, a szüleimet nem zavarja.
Az apukámmal a régi és a disco zenéket hallgatjuk. Anyuval meg a mai jó számokat, és majdnem ugyanazt szeretjük zeneileg. ^^
A zenei stílusomról ne is írjunk. xd
Az apukámmal a régi és a disco zenéket hallgatjuk. Anyuval meg a mai jó számokat, és majdnem ugyanazt szeretjük zeneileg. ^^
A zenei stílusomról ne is írjunk. xd
2011. február 13. 20:45
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Semmit!
Őket ez nem érdekli csak az hogy boldog legyek!
Őket ez nem érdekli csak az hogy boldog legyek!
2011. február 14. 15:12
Hát szerintem ez nagyon mindegy.Őket sem foglalkoztatja. Nem is volt erről még szó.
2011. február 14. 15:17
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Anyámat a mai napig ki tudom akasztani a szerinte "elvont" zenei ízlésemmel. Úgy gondolom teljesen normális ízlésem van, a jazz és blues bőven hallgatható műfaj az idősebb korosztály számára is. Jó, mondjuk régen a Kispál és a Borz korszakom erősen megviselte a családot, de Janis Joplint se díjazták. Amúgy meg sosem érdekelt, mit szólnak. Mindig is azt hallgattam, ami nekem tetszett, nem azt, ami nekik.
Bátor Ventillátor
2011. február 20. 18:40
nem is nagyon tudják, hogy mit hallgatok.
de nem hiszem, hogy szívük csücske a Hip-Hop és a Rap
de nem hiszem, hogy szívük csücske a Hip-Hop és a Rap
2011. február 21. 18:22
Nem a szüleimmel élek szóval...
De egyébként meg nem érdekelne a véleményük. Azt hallgatok ami nekem tetszik és nem érdekel,hogy ki mit gondol róla.
De egyébként meg nem érdekelne a véleményük. Azt hallgatok ami nekem tetszik és nem érdekel,hogy ki mit gondol róla.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!