Hát azt mondják, hogy sokat változtam a Miley Cyrus óta a KoRnig, de gondoltam, hogy egyszer kinövök belőle.
De azért még mindig szeretem Mileyt és hallgatom is, de a mostani új kedvenceimet többet hallgatom.
Mi a szüleid véleménye a zenei stílusodról?
2012. február 26. 13:44
2012. február 26. 13:48
Nem foglalkoznak vele annyira - mondván nem határozhatják, hogy mit hallgassak. Annak azért örülnek, hogy nem mindig hallgatok olyan számokat, mint ami manapság készül.
2012. február 26. 15:54
Van egy - két közös kedvencünk a szüleimmel , de ha olyat hallgatok amit esetleg nem szeretnek az sem baj nekik.
2012. február 26. 18:02
Anyukámnak tetszik a Koreai pop és a Japán pop, apukámnak meg csak a nyelv miatt nehéz megszoknia, de alapjában véve elviseli.
2012. március 08. 14:31
azt sem tudják, miket szeretek, szeintem nem is érdekli őket.
2012. március 10. 17:15
nem szólnak bele, hogy mit hallgatok, úgyhogy ha van is véleményük, megtartják maguknak.
2012. március 10. 17:37
nem igazán érdekli őket, de apa nem szereti állt. amiket én, anyukám viszont igen
2012. március 10. 22:42
Dragon Fireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 5 Azonosító: 168941 offline |
Azt mondják, hogy lehengerlő! A jó értelmében...
2012. április 08. 12:03
Hát az én szüleim is inkább a magyar zenéket szeretik, de őket nem nagyon érdekli, hogy mit hallgatok, ha be van csukva az ajtó.
2012. április 08. 19:28
semi bajuk sincs vele. mindkét bátyám ugyanazokat a zenéket hallgatja mint én, sőt,van amikor a szüleim is velünk hallgatják ezeket a számokat.
2012. április 12. 15:57
Anyának több olyan van ami tetszik is neki. Szereti a mostani zenéket amik ugye mindenki imád, persze nem dubstepre és társaira kell gondolni, hanem olyan énekesekre/énekesnőkre/együttesekre, mint például Adam Lambert, Christina Aguilera, Beyoncé, Jennifer Lopez, Maroon 5, Enrique Iglesias, Usher stb, stb. Apának sincs semmi baja [vagy legalábbis nem mondja:D] a zenékkel amiket hallgatok. Ő is szereti a mai zenéket. Tesómmal(lány) ugyanaz az ízlésünk, szóval ebben sincs probléma:D
2012. június 04. 09:41
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Utálják a zenéimet Általában dubstepet,mixeket,remixeket hallgatok de max hangerővel és mindig remeg az egész ház Nem csak azt utálja, hogy hangos, alapból a zenét is utálja (:
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.