Mi a szüleid véleménye a zenei stílusodról?
2012. november 28. 19:57
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Mivel én tulajdonképpen mindenevő vagyok, tudunk kompromisszumra jutni. A klasszikusokkal, crossoverrel és hasonlókkal nincs probléma, a latinnal sem, stb. A rockot viszont nem igazán csippantják.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2012. november 30. 13:25
Szeretik a stílusomat! Amilyen zenét hallgatok, ők is hallgatják örömmel.
2012. november 30. 14:14
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Már fogjuk rá, hozzászoktak. Bár már unják, hogy minden egyes nap végig kell hallgatniuk ugyanazokat a Placebo számokat, a magyar alter zenéimtől meg megőrülnek, ezért azoknál rá vagyok szorulva arra, hogy fülessel hallgassam őket. Anyám rosszul van a metáltól, ezért bármennyire is jó lenne max hangerőn hallgatni, tekintettel kell lennem rá, de a nyugisabb rock zenéimmel semmi bajuk.
Bátor Ventillátor
2013. január 04. 11:18
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Imádják, ugyanis leginkább retro, tehát örökzöld klasszikusokat hallgatok : ) Na meg rock-ot, és ők is szeretik a rock zenét, tehát ez így nagyon jó : ))
2013. január 07. 21:05
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Inkább nem beszélnek velem a zenékről. Úgyis mindig összekeverik a nemzetiségeket.
Hát, ahogy a nővérem szokta mondani:
Pedig a macskáim szeretik . Újabban Visual kei-sítem őket, és még egy kis Jpop is belefér. A Jrockot már megszokták.
Nos, összegezve, a családom szerint a zenei ízlésem BRUTÁLMETÁL.
Azért ez fáj. Az érzelgős, lájtos VK számok nem brutálmetálok, kikérem magamnak (és Shounak, Rukinak, Yasunak, meg a többieknek).
Hát, ahogy a nővérem szokta mondani:
Idézet
Eszter, kapcsold ki ezt a zajt!
Pedig a macskáim szeretik . Újabban Visual kei-sítem őket, és még egy kis Jpop is belefér. A Jrockot már megszokták.
Nos, összegezve, a családom szerint a zenei ízlésem BRUTÁLMETÁL.
Azért ez fáj. Az érzelgős, lájtos VK számok nem brutálmetálok, kikérem magamnak (és Shounak, Rukinak, Yasunak, meg a többieknek).
Bátor Ventillátor
2013. január 07. 21:13
Én apámnak erről nem beszélek, anyám pedig velem együtt hallgat minden számot Persze már ő is mondta egy csomószor, hogy szálljak már ki ebből a zenei bűvkörből, de mióta megvetettem vele az egyik kedvenc CD-met már meg sem szólal Mindig ez van...
2013. január 08. 16:47
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Nekik nem lehet véleményük erről, azt hallgatok, amit akarok ott és akkor amikor akarom. A véleményét meg elmondhatja, de nem érdekel, mert akár tetszik, akár nem azt a számot fogom bömböltetni.
2013. január 08. 21:02
Reb.Colevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 250 Csatolások: 14 Azonosító: 185569 offline |
Hát szerintem semmi.. Én a popot, a pop-rockot, a musicalt és a rock-ot is szeretem, szerintem nincs velük semmi bajuk. Bár a rock-ot nem nagyon szeretik, dehát..
2013. január 19. 14:36
Annyira nem érdekli őket. De anya belehallgatott a zenékbe amik a telefonomon.Az első 2 zenére azt mondta hogy tök jóó,de belehalgatott egy másik zenére(Ami skrillex volt) eldobta a telefont
2013. január 19. 14:37
Nekem nem figyelik nagyon, hogy milyen zenéket hallgatok, tudják hogy szeretem Adele-t, Katy Perry-t, de nem mondanak rá semmit. Viszont az ő zenéjüket, amit ők szeretnek, azt nagyon próbálják megszerettetni velem
2013. január 19. 14:49
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Jaj hát... Nálunk ez az egyik legérzékenyebb téma, mert senki se szereti amit a másik hallgat Apám pl. imádja a rockot, amivel engem ki lehetne kergetni a világból, ha csak nem Evanescence vagy Nigthwish...Anyám a mostani magyar előadókért van oda, szintén agyrém Ha pop-ot hallgatok azt szeretik, mert anyummal imádjuk Gagát, apámmal meg Shakira-t más meg nem is igen van itthon, szóval azzal ki vannak békülve, de az arabbal nem Azért az egész család le tudna puffantani, anyumék meg a sírból is kikelnének miatt, de nem érdekel. Szeretem amit szeretek, azért nem fogok mai tehetségtelen előadókat hallgatni, mert nekik nem jön be az arab zene. Külsőleg úgy se látja senki rajtam, hogy én most arabzene kedvelő vagyok, szóval nekik meg tök mindegy onnantól kezdve.
Bátor Ventillátor
2013. február 10. 16:50
Szerintem semmi bajuk vele, mivel alapjáraton nem értik a szöveget, meg őket nem érdekli, nem szabják meg, hogy; Te most igen is Depeche Mode -ot vagy Guns 'n' Roses -t fogsz hallgatni! Apával van néhány közös kedvencünk, ahogy anyával is. Az már más tészta, hogy én szeretem -e, amit ők hallgatnak néhanapján...
Bátor Ventillátor
2013. december 23. 13:48
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline |
Apámnak nagyon nem tetszik, anyámat meg csak a FOB kergeti őrületbe, de az nagyon.
2013. december 23. 13:53
Igazából nem nagyon érdekli őket, inkább a tesóim próbálnak terelgetni, kisebb-nagyobb sikerrel
2013. december 23. 14:01
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Mivel leginkább a pop felé hajlok, ezért apukámat, néha ezekkel kergetem őrületbe. Például hogy hogyan vagyok képes nyivákoló tinibandákat bömböltetni. Ő imádja a klubzenéket pl: Armi von Buuren és így tovább. Én pedig attól mászom a falra. Anya nem igazán hallgat zenét, de ha megtetszik neki akármilyen típusú, azt képes rongyosra hallgatni.
Bátor Ventillátor
2013. december 23. 15:03
Van amit szeretnek (Green Day, Sasha Pieterse, Tankcsapda, Nickelback, Mitallica...stb) de mivel ők rockerek, én meg inkább poprock-ot hallgatok, ezért néha már az őrültebe kergetem őket. Főleg anyát Utálja Ross Lynch-et
2013. december 23. 15:06
Nettigirl*winehouse* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 1287 Csatolások: 66 Azonosító: 213453 offline |
Szerintem tetszik nekik.Kislányként azt hallgattam,amit ők.Nem nagyon szoktunk a zenéről beszélgetni,de tudják mit kedvelek és azt hiszem,nincs ellenvetésük.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.