Mi a szüleid véleménye a zenei stílusodról?
2017. július 09. 19:17
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline |
apám hajdan rockerke volt, úgyhogy őt nem zavarja, sőt. anyám viszont sokszor kitér a hitéből főleg amikor megmutatok neki egy Slayeres vagy Tankcsapdás pólót
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Aisha.
2017. július 09. 19:24
Egyrészt nem nagyon tudják, miket hallgatok, másrészt meg elég szerteágazó, szóval biztosan találnának olyat, ami nekik is tetszik.
2017. július 09. 19:43
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
nincs semmi kifogásuk. persze ők nem hallgatják (csak ha rá vannak kényszerítve általam) maguktól, de elég sok tetszik nekik, anyumnak és apumnak egyaránt. az más kérdés hogy az öltözködésük és az aegyo elég messze áll tőlük (mámint a szüleimtől lol) de van ez így.
2017. július 11. 05:24
őszintén szólva nem érdeklik milyen zenéket hallgatok van ami anyumnak tetszik, apumat viszont már tényleg teljesen hidegen hagyja.
2017. augusztus 21. 17:28
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
anya tudja, hogy furcsa vagyok, azt is tudja, hogy a zenei ízlésem is furcsa, bár amikor zámbó jimmyket éneklek akkor már ő is csak néz rám, apával viszont általában normális zenéket hallgatok, de ő is tudja, hogy én mindent meghallgatok. xd megszokták már.
2017. augusztus 25. 10:12
a nagy kedvenceim új dalait mindig megmutatom anyának is, van amikor tetszik neki, van amikor nem, de volt már olyan is, hogy az egyik kedvence lett az a szám, amit mutattam neki apának meg szerintem édesmindegy, mit hallgatok
2017. szeptember 10. 14:27
Kb. Ugyan olyan a zenei stílusunk Főleg anyukámnak. Örülnek, hogy nem a nyávogós pop érdekel
2017. szeptember 20. 07:02
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36597 Csatolások: 21120 Azonosító: 252965 offline |
Apával kiskoromban mindig AC/DC-t hallgattunk, anyával meg néha közösen hallgatunk Guns N' Roses-t vagy Metallicát.
Annyira azért nem tudják, hogy miket hallgatok, de szerintem nagy bajuk nincs vele.
Annyira azért nem tudják, hogy miket hallgatok, de szerintem nagy bajuk nincs vele.
2017. október 10. 13:50
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline |
Kifejezetten utálják a zenét, eleinte próbáltak toleránsak lenni, de mára már nem túlzottan hajlandóak az EXO témáról hallani.. De azt hiszem valamelyest elfogadták a zenei ízlésem, de örülnek neki ha nem mondogatom nekik. Ellenben már akkor megkapom "a megint kezdi" tekintetet, ha e kezdőbetűs szót mondok, de a hangsúly is fontos persze. Viszont, ha véletlenül rossz kedvem van, vagy stresszes időszak van és utazunk kocsival, akkor apa átvált a pendrive-omra ( kérés nélkül:3 ), ami öö.. 90% EXO, 5% kpop (a maga kb 180 dalával, túlterhelt pendrive), ez jól esik, de gyakorta megkapom a "még mindig nem értem, hogy bírod ezt hallgatni" kezdetű monológot, de szépen türelmesen végighallgatom, majd kiállok a fiúkért. Arra pedig nem mondok már semmit, amikor azt mondja, hogy "nem is érted a szöveget, akkor minek hallgatod?".. régen rávágtam, hogy magukért a fiúkért is hallgatom, de mára már annyira nem megyek bele ebbe a témába. Pedig jobban belegondolva.. ő évekig tanult angol és nagyjából annyira érti az angol dalszöveget, mint én a koreait.. 1,5 éve tanulom xd Ezzel egyáltalán nem szeretném leszólni őt, mert nagyon jó angolból, csak gondoltam leszögezem a félreértések elkerülése végett. De az büszkeséggel tölti el őket, hogy magamtól, 0 tanári segítséggel (app-pal, könyvekkel) tanulom és ezáltal az angol nyelvet is fejlesztem, rengeteget fejlődtem mindkettőben, nagyon kicsi idő alatt. Mondjuk kpopról csak itt olvasok magyarul, máshol még szinte kerülöm is.
Viszont a rockeresebb szálat szeretik és nincsen semmi bajuk vele, gyakran mutatunk egymásnak rock, metál dalokat.
Viszont a rockeresebb szálat szeretik és nincsen semmi bajuk vele, gyakran mutatunk egymásnak rock, metál dalokat.
1 felhasználónak tetszik:
Dorynda
2017. október 22. 16:58
Aisha. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 1206 Azonosító: 263428 offline |
Az az igazság, hogy sok külömböző műfajú zenét hallgatok. Leginkább k-popot és rock-ot, esetleg metal-t. Anyuék pedig kifejezetten szeretik a zenei ízlésem, bár ha nem szeretnék, az sem érdekelne túlzottan..
2017. december 10. 17:42
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
néha én mutatok nekik dalokat, amik a kedvenceik lesznek néha meg leszarozzák a dalokat amiket hallgatok. köszi puszi.
2018. augusztus 31. 23:59
Hát nem hiszem, hogy a kedvencük, de van néhány jó dal amit ők is szeretnek. ^^
2018. szeptember 05. 10:20
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
"Kapcsold ki!"
Szerintem ezzel mindent elmondtam, lol. Bár van amelyik zeneszámot, amit hallgatok, anya is szereti, de a legtöbbjét nem.
Szerintem ezzel mindent elmondtam, lol. Bár van amelyik zeneszámot, amit hallgatok, anya is szereti, de a legtöbbjét nem.
2018. november 17. 08:28
hát szerintem nem nagyon tudják, miket hallgatok, mivel 24/7-ben fülhallgató van rajtam. az új modernebb számokat nem nagyon szeretik, de van pár régi szám, amit mindannyian szeretünk. valamint apukám szereti aviciit, meg anyukám ed sheerant is hallgat. xd
2019. március 20. 13:39
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6923 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline |
anya kicsit alteresebb, rockosabb beállítottságú, imádja a Nirvánát (ez közös bennünk , a Guns N' Roses-t és a Quimby-t, apu viszont a mai tucatzenéket szereti (no tea, no shade ). az én ízlésem meg ennek a kettőnek a fura katyvasza lol. nagy bajuk tehát nincs vele, mert amúgy elég nyitottak. szoktam nekik dalokat mutogatni, főleg anyunak, és neki általában tetszenek is a számok, amiket hallgatok. a Blackpink-et is sikerült megszerettetnem vele, yayy.
az egyébként az mindehármunkban közös, hogy utáljuk a mulatóst és a country zenét, viszont imádjuk a #mém dalokat. az utóbbiból kifolyólag elég sok khm, érdekes szám megy nálunk (sajnálom a szomszédainkat lol). nagy szerencsém van amúgy a szüleimmel, mert modern felfogásúak (apa szerintem jobban képben van a mai trendekkel, mint én lol), és sosem ítéltek el, bármi volt is épp az aktuális mániám.
az egyébként az mindehármunkban közös, hogy utáljuk a mulatóst és a country zenét, viszont imádjuk a #mém dalokat. az utóbbiból kifolyólag elég sok khm, érdekes szám megy nálunk (sajnálom a szomszédainkat lol). nagy szerencsém van amúgy a szüleimmel, mert modern felfogásúak (apa szerintem jobban képben van a mai trendekkel, mint én lol), és sosem ítéltek el, bármi volt is épp az aktuális mániám.
2019. március 24. 17:35
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Anyukam Szécsi Pált hallgat, meg retró táncdalokat...apukám meg szerintem semmit(?) fogalmam sincs, hogy apukám mit hallgat.
Na mind1, a szüleim szerint hallgathatatlan amit szeretek. Meg még hasonló jelzőket is mondanak, de általában csak azt, hogy kapcsoljam ki ezt a xart. De why (?)
Roses are red
Violets are blue
When I listen to Europe
My neighbors do too
(de amúgy semmit se szeretnek amit én a zenében)
Na mind1, a szüleim szerint hallgathatatlan amit szeretek. Meg még hasonló jelzőket is mondanak, de általában csak azt, hogy kapcsoljam ki ezt a xart. De why (?)
Roses are red
Violets are blue
When I listen to Europe
My neighbors do too
(de amúgy semmit se szeretnek amit én a zenében)
1 felhasználónak tetszik:
Desert of Blood
2019. június 15. 17:38
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline |
Idézet (Pheebs @ 2017.10.10. 13:50)
Kifejezetten utálják a zenét, eleinte próbáltak toleránsak lenni, de mára már nem túlzottan hajlandóak az EXO témáról hallani.. De azt hiszem valamelyest elfogadták a zenei ízlésem, de örülnek neki ha nem mondogatom nekik. Ellenben már akkor megkapom "a megint kezdi" tekintetet, ha e kezdőbetűs szót mondok, de a hangsúly is fontos persze. Viszont, ha véletlenül rossz kedvem van, vagy stresszes időszak van és utazunk kocsival, akkor apa átvált a pendrive-omra ( kérés nélkül:3 ), ami öö.. 90% EXO, 5% kpop (a maga kb 180 dalával, túlterhelt pendrive), ez jól esik, de gyakorta megkapom a "még mindig nem értem, hogy bírod ezt hallgatni" kezdetű monológot, de szépen türelmesen végighallgatom, majd kiállok a fiúkért. Arra pedig nem mondok már semmit, amikor azt mondja, hogy "nem is érted a szöveget, akkor minek hallgatod?".. régen rávágtam, hogy magukért a fiúkért is hallgatom, de mára már annyira nem megyek bele ebbe a témába. Pedig jobban belegondolva.. ő évekig tanult angol és nagyjából annyira érti az angol dalszöveget, mint én a koreait.. 1,5 éve tanulom xd Ezzel egyáltalán nem szeretném leszólni őt, mert nagyon jó angolból, csak gondoltam leszögezem a félreértések elkerülése végett. De az büszkeséggel tölti el őket, hogy magamtól, 0 tanári segítséggel (app-pal, könyvekkel) tanulom és ezáltal az angol nyelvet is fejlesztem, rengeteget fejlődtem mindkettőben, nagyon kicsi idő alatt. Mondjuk kpopról csak itt olvasok magyarul, máshol még szinte kerülöm is.
de furi viszontlátni ezt hm, azóta volt azért kicsi változás. EXO-n túl picivel több kpop-ot hallgatok ugyan, de idéntől kicsit többet hallgatok angol nyelvű dalokat, mint eddig ez jellemző volt. még mindig EXO a no1, persze. a szüleim pedig sokkal jobban elfogadják, mint eddig, és mint kiderült anya többször dicsekedett a koreai tudásomról, ami több szinten is eléggé meglepő kicsit még mindig húzzák a szájukat néha, de ez már belefér. akkor lesz majd érdekes a szitu, amikor én vezetek és szépen berakok egy kpop lejátszási listát xd
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.