Megdöbbentő! Szitává lőtték Justin Biebert!
2011. február 20. 08:09
![]() |
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 ![]() |
Olvastam a kommenteket!Attól függetlenül ,hogy csak viccből írjátok az ilyen kommenteket ,mint pl: ,,de jó lenne ha ez a valóságba is megtörténne" azért gondoljátok meg mert ez egy rajongónak is rossz lehet. Legyetek anti fanok és nem érdekel de legalább akkor normális dolgokat írnátok,mert ez így nagyon gyerekes amit csináltok.A külvilágban nem érdekel mint csináltok Justinnal csak legalább itt legyetek normálisak.Vagy inkább csak olvassátok el, nézzétek meg ,de ne írjatok kommentet.Jobb ez mindenkinek!!!Mind1 ez itt az én véleményem.
:wub:Justin Bieber:wub:
:wub:Justin Bieber:wub:
2011. február 20. 08:22
![]() |
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2352 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 ![]() |
huuhhh....színésznek egész jó... jobb lenne ha eleve a színészi pályán kezdett volna...

2011. február 20. 08:28
színésznek jobb mint énekesnek...

2011. február 20. 09:24
![]() |
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 ![]() |
Ez kicsit gyengére sikerült... 
De szép lenne a pillanat
Na jó, élőben én sem kívánnék ilyet senkinek

De szép lenne a pillanat

Na jó, élőben én sem kívánnék ilyet senkinek
2011. február 20. 09:42
![]() |
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 ![]() |
Na most mindenki aki Justinnak kívánja a halálát üzenem: Remélem már ma már lelőnek titeket <3 Milyen jó is lenne <3
-.-"
Most komolyan ti betegek vagytok? Hogy lehet ilyet kívánni? Olyan emberek vannak itt.. Pff Térjetek már észhez!
Amúgy meg én imádom Justint de sztem is gyenge lett... Nem tehetek róla :S Nem kell mindenkinek mindenben jónak lennie
-.-"
Most komolyan ti betegek vagytok? Hogy lehet ilyet kívánni? Olyan emberek vannak itt.. Pff Térjetek már észhez!
Amúgy meg én imádom Justint de sztem is gyenge lett... Nem tehetek róla :S Nem kell mindenkinek mindenben jónak lennie

2011. február 20. 10:05
![]() |
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 ![]() |
jaj...
2011. február 20. 10:10
![]() |
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3910 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 ![]() |
de kár, hogy nem a valóság volt... xD
2011. február 20. 10:13
![]() |
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 ![]() |
Tay22 igaza van, de míg mi csak 1 embernek kívánunk halált, addig te vagy száznak kívánod ugyanazt

2011. február 20. 10:15
Idézet (Riley13 @ 2011.02.20. 10:06)
WOW.
ennél jobban is ellehetett volna játszani, de igaza van Tay22-nek nem lehet mindenki mindenben jó.
ennél jobban is ellehetett volna játszani, de igaza van Tay22-nek nem lehet mindenki mindenben jó.

Nem mintha védeni akarnám ezt a szerencsétlent, de ennyi szerepet hogy lehet jobban eljátszani? Csak kiszállt a kocsiból, neki ment a rendőröknek. Más amerikai sorozatokban is így csinálják, az hogy nem úgy esett el rendesen és nem látszódott a fején semmi az még nem jelenti azt, hogy csinálhatta volna jobban. Ennyit követelt meg tőle a forgatókönyv. Nem justin bíbör tehet arról, hogy a karaktere meghalni sem tud rendesen, ennyi szerep mellett nem az ő hibája.
El sem hiszem, hogy ezt írtam

Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Legújabb képein úgy látszik, felszedett néhány kilót.

Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
A híresség kapcsolatban él.

Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Eltemették a színésznőt.

Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Hamarosan jön Netflixre a film!

Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Állapotos a színésznő!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Julia Fox nem sokat hagyott a képzeletre.

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.