Idézet (Grace Benning @ 2011.06.14. 06:28)
Hajajj...vasárnap este megtörtént végre, amiről tudtam, hogy eljön. Azt viszont nem gondoltam, hogy ilyen reakciót vált ki az emberekből. Akik nem olvasták a könyveket, egyszerűen meg vannak veszve és követelik vissza Seant, másképp nem nézik tovább a sorozatot. Ezzel fenyegetőznek, de George csak nevet rajtuk. Ő biztos benne, hogy ezek az emberek jövőre is itt lesznek és tulajdonképpen én is biztos vagyok benne. Ám azért örülök, hogy Seant ennyien és ennyire szeretik.
Szerintem őt magát is meglepi ez a nagy imádat, de biztosan jól esik neki. A jelenet pedig...hmm...én tudtam mi fog következni, már az epizód címéből tudtam, úgyhogy folytak a könnyeim rendesen. Nem csodálom, hogy a nézők fel vannak háborodva. Ha hülyének is tartották Nedet, szerették, mert becsületes volt, megtestesítette azt a hőst, akit szeretni lehet és aki a történetek végén általában nyerni szokott. Az emberek gyomra nem veszi be, ha egy ilyen történet nem a sablon szerint alakul, de sajnos a hősöket is meg lehet ölni és most ez történt. A nép dühöng, a hős halott.
Mi lesz még ebből? 

Ez jó kérdés. Láttam tumblr oldalon, hogy ki vannak bukva rendesen, nos ez így lett. Höbörgéssel nem hozzák vissza Nedet. Inkább adjanak hálát az Istennek, hogy látták benne Seant ..