Sandra Bullock szellemjárta házba költözött
2011. június 16. 20:50
![]() |
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 ![]() |
szarügy :/
2011. június 16. 20:50
Jaj
Én babonás vagyok és mindenben hiszek (vámpírok, vérfarkasok, szellemek...stb.) és a szellemek véleményem szerint léteznek s ha a házukban laknak veszélyesek is lehetnek
Költöztessék el onnan de ha lehet minél előbb
Én babonás vagyok és mindenben hiszek (vámpírok, vérfarkasok, szellemek...stb.) és a szellemek véleményem szerint léteznek s ha a házukban laknak veszélyesek is lehetnek
Költöztessék el onnan de ha lehet minél előbb
2011. június 16. 20:57
Nem hinném,hogy egy volt templom,amit átépítettek házzá,tele lenne gonosz lelkekkel,a jókkal meg nincs gond,szóval nem tudom,miért fél

2011. június 16. 21:15
![]() |
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 378 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 ![]() |
Én tuti nem laknánk abban a házban.
2011. június 16. 21:25
![]() |
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 ![]() |
uhh... énis félnék ott
2011. június 16. 21:25
![]() |
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 ![]() |
Én nemcsakhogy nem aludnék hanem be se tenném a láűbamat abba a házba vagy sikítozva kirohannék belőle!
2011. június 16. 22:43
én nagyon félnék, egy csörrenést hallanák sikítva rohannék ki
, de komolyan. félek az ilyen dolgoktól. Bátor, hogy még ott bír maradni.

2011. június 16. 23:00
![]() |
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 ![]() |
én már az 1ső órában nem bírtam wolna ki ....nagyon félek tőlük
2011. június 16. 23:06
uhh...hát csatlakozom a többiekhez,én sem maradnék ott,főleg,hogy már volt részem paranormális élményem,sajna vagy nem sajna,de nem is egy,ne nézzetek hülyének,komoly. de attól független,lehet,hogy csak a gondolat miatt fél,hogy régen templom volt,csakis ő tudhatja.

2011. június 16. 23:21
![]() |
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 ![]() |
én hiszek a természetfeletti dolgokban, volt is már pár ilyen élményem, úgyhogy én tuti nem maradnék ott a helyében.. nagyon félek ezektől a dolgoktól
Pl. a Paranormal Activity c. filmet is annyira komolyan vettem (mert a sztorija akár igazi is lehetne), hogy hetekig nem tudtam aludni, ha csak rá gondoltam xD

2011. június 16. 23:56
![]() |
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 ![]() |
Amúgy tök vicces, ha belegondoltok.
A filmekben ugye mindig az a séma, hogy éjszaka, elhagyatott szoba, különös nesz, melynek forrását főhősünk azonnal felkutatja, mindenféle kecmec nélkül. 
A valóságban ez így néz ki: meghallod a neszt, fogod a telefont (fény+segélyhívás gyanánt) és olyan messzire spurizol a háztól, amennyire csak lehetséges.
Egyébként hogy a témához is hozzá szóljak: Sandra helyében már az első éjszaka elköltöztem volna onnan. Inkább egy zajos motelban alszom, mint egy kétes múltú kísértettanyán.

A valóságban ez így néz ki: meghallod a neszt, fogod a telefont (fény+segélyhívás gyanánt) és olyan messzire spurizol a háztól, amennyire csak lehetséges.

Egyébként hogy a témához is hozzá szóljak: Sandra helyében már az első éjszaka elköltöztem volna onnan. Inkább egy zajos motelban alszom, mint egy kétes múltú kísértettanyán.

2011. június 17. 08:17
![]() |
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4175 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 ![]() |
nem tudom,lehet azért benne valami,hogy tényleg van valami amitől félnie kell.Én a helyében már régesrég eltűntem volna onnan.:)Szerintem elég úgymond ˝bátor˝ dolog,hogy eddig képes volt ottmaradni,én már tuti árkon-bokron túl lennék
LOL @Kokonuth teljesen igazad van

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Babát vár a felesége.

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.