Szecsődi Karcsi megfogta Sonia új melleit
2011. augusztus 08. 16:14
Jaj, hagyjuk már. Nem meleg, mi? Én meg Harry herceg jövendőbelije... Hogy mi? Csak szeretnék az lenni? Jéé. Ő is csak SZERETNE nem meleg lenni

2011. augusztus 08. 16:19
![]() |
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 ![]() |
Azért, hogy ne higgye fél Magyarország melegnek, tennie is kellene valamit, mondjuk egy kicsit férfiasabban viselkednie?! Én amúgy abba a félbe tartom, hogy nem izgat a dolog, de szerintem igen is van benne valami... mármint abban, hogy "más"
(bár az a Backstreet Boys szám amit énekelt még anno, na az egész szépre sikeredett!!!
)

(bár az a Backstreet Boys szám amit énekelt még anno, na az egész szépre sikeredett!!!

2011. augusztus 08. 16:20
![]() |
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 ![]() |
Hát...ez...érdekes volt
2011. augusztus 08. 16:25
![]() |
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 ![]() |
szerintem meg nagyonis meleg...dehát engem annyira nem érdekel ://
2011. augusztus 08. 16:38
Nekem van pár meleg barátom, és ha belegondoltok, egyáltalán nem lehet könnyű bevallani sem saját maguknak, pláne másoknak, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Ennyit mondanék, Karcsit nem fogom kibeszélni, mert nagyon kedvelem őt, meg Soniát is.

2011. augusztus 08. 16:49
Idézet (szavy @ 2011.08.08. 15:11)
De azért normális körülmények között egy férfi nincs kisminkelve, és nincs a körme kifestve.
Gondolom neked sincs.
Egyébként pedig az is elég feltűnő, ha valaki annyira tagad, mint ő.

Egyébként pedig az is elég feltűnő, ha valaki annyira tagad, mint ő.

Ezt nevezik metroszexualitásnak, ha jól tudom. Ezek azok a fiúk, akiknek több pipere cuccaik vannak, mint a lányoknak, állandóan a tükörben nézegetik magukat, folyton a divat és a ruha a téma, valamint nem vetik meg a sminket sem. Ettől ő nem meleg, csak metroszexuális. Páromnak az egyik haverja pont ugyanez. Ő mondjuk mellőzi a sminket, de, ha elsétál egy pinduri kis tükör előtt már azonnal nézegeti magát. Ettől függetlenül az illetett srác másfél éve boldog párkapcsolatban él egy nőneművel. Nem feltétlenül meleg az, aki sminkeli magát. Szerintem van benne egy kis hajlam, de az is lehet, hogy biszexuális, csak még ő sem tudja saját magáról. Szerintem is hiba általánosítani, mert Adam Lambertre én is csak azt hittem, hogy heteroszexuális, csak sorvad az agya, amiért festi magát. Én azt az embert nem néztem melegnek, sőt meg is lepődtem rajta, mert nem az a lányos homokos, szerintem. Ezen lehetne vitatkozni, de szerintem az ő privát dolga, hogy melyik nemhez is vonzódik. Engem konkrétan hidegen hagy. Mindenesetre, ha fiú testvérem lenne is, már nem azért, de akkor sem hagynám, hogy fogdossa a melleimet. Egy ember foghatja meg, és az a párom. A hideg is kiráz, hogy más fogdossa, akármennyire is vagyok jóban az illetővel.

2011. augusztus 08. 16:54
![]() |
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 ![]() |
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.08.08. 14:50)
Gratulálok Károlynak az élményért és Soniának, hogy 20 évesen mű mellei vannak.
Jó a komment,én is gratulálok a kis homokszemnek!Aztán ki tudja,lehet,hogy Carlositó csak tetteti az egészet,végül is mindenki tudja,hogy ti csajok imádjátok a melegek társaságát,ő pedig így simán belavíroz közétek,aztán lecsaphat,mint binturong a karambolára!

2011. augusztus 08. 16:56
azta..... ezt tényleg meg kelllett osztani.. azt sem tudom ki az a karcsi....
2011. augusztus 08. 17:21
![]() |
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 ![]() |
akár mit mondd,akkor is úgy néz ki,mint egy meleg,és egy normális lánynak nem hiszem hogy tetszene...
2011. augusztus 08. 17:39
megint egy szenzációs bomba hír, azt, hogy mikor fújta ki az orrát azt nem írják meg?
2011. augusztus 08. 17:43
![]() |
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 ![]() |
úristen.. egy hetero férfi nem sminkeli magát és pont. xd
2011. augusztus 08. 17:50
![]() |
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 ![]() |
Hát engem nem izgat

2011. augusztus 08. 18:11
![]() |
SummerButterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 157566 ![]() |
no comment...

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!