Starity

Hot Chelle Rae

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 31. 10:19 #101
- törölt felhasználó -    
Csak én halok meg ha látok egy fehér inges pasit?

Bár Ian mindenhogy dögös.

Kicsit elkényelmesedtek rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, thunderbird
2011. augusztus 31. 13:54 #102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.31. 10:19)
Csak én halok meg ha látok egy fehér inges pasit?
Bár Ian mindenhogy dögös. 
Kicsit elkényelmesedtek  rohog.gif

Hűha, az az első két kép nem semmi. drool.gif (Remélem, ezt Rájenem nem látta. secret.gif)

A második meg... Anyám, mi az a falon? _nevet.gif
2011. szeptember 01. 17:36 #103
- törölt felhasználó -    
Új infók, vagyis csak részben, mert már mindegyikről íródott cikk. Tehát a srácok legújabb dala, az I Like It Like That szeptember 19-én érkezik, és a dalban közreműködött a New Boyz is.
A cikket itt olvashatjátok róla

Az album pedig késő októberben vagy novemberben fog megjelenni, a címe pedig Whatever lesz.
Erről itt a cikk

Ezek az infók, amiket most közöltem többnyire nem lesznek benne a cikkben, mert még csak most nyilatkoztak róla. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. szeptember 01. 19:43 #104
- törölt felhasználó -    
Hoztam pár Nash-t. biggrin.gif Meg van amin Iannel van. smileeee.gif Az a zöld Airline nagyon jól áll neki.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. szeptember 02. 16:04 #105
- törölt felhasználó -    
Egy kép a turnébuszról, Ryanről és Ryan puskájáról. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. szeptember 03. 09:29 #106
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.23.
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Offline offline
3. fejezet
Clara szemszögéből
- Ha minden jól alakul, akkor, délután kettőkor érkeznek meg az atlantai LeRoy’s Fried Chicken nevezetű étterembe. Kiszállnak a kocsiból, ekkor lép közbe a profi mesterlövész. Dina a hasába kap egy lövedéket, nem akarjuk megölni, csak egy kis fájdalmat okozni neki a továbbiakban, így a lövészünknek pontosan kell céloznia. A megsebesült Dinát bedobjuk a fekete furgonba, és meg sem állunk vele Los Angeles-ig. Ezzel a Kevin gyerekkel sem fogunk sokat nyűglődni. Kap a nyakába egy kábító lövedék, a többit pedig tudja mindenki. Váltságdíjat követelünk az apjától, majd elengedjük. Dina pedig nálunk marad kiképzésen. – ismertette a tervet Mrs. Taylor mindenkivel. Egy nőből nem sokan néznék ki, hogy egy ilyen tervet ki tud eszelni, annál is inkább, hogy már nem húsz éves. Nem régen töltötte be az 50. életévét.
- Robinson foglaljon le a legnagyobb titokban, egy Los Angelesben található raktárhelységet. Oda visszük a hapsit, majd keressen meg egy ingatlanost; vásároljon egy hatalmas házat óriási kerttel, medencével, erdős területtel. Tökéletes helyszín lesz a kiképzésre. – mondta Mr. Audrey a szokásos önelégült mosolyával. Annyira sztárolja ezt a Dinát, vajon mit láthat ebben a lányban, miért pont őt választotta ki? Belém ragadt ez a kérdés, így hát felbátorodva kérdeztem tőle.
- Főnök, mégis miért akar ilyen luxus körülményeket ennek a Dinának? Az előző lányokat egy lepukkant p*rasztházban képezte ki, ott még a víz sem volt bekötve, nemhogy még medence! - Mr. Audrey úgy tett, mint aki nem hallotta volna meg a kérdésemet, és folytatta a mondandóját.
- Mindenki lásson munkához. A biztonság kedvéért már egykor ott leszünk az étterem előtt. Nem hibázhatunk! – a beszéd befejeztél mindenki ment a maga kis irodájába, és végezte a dolgát.
Dina szemszögéből
Imádtam az új munkámat a St. Paulo kórházban, bár a sürgősségin nem igen tudtam pihenni, mindig hoztak egy új beteget, aki azonnali ellátásra kényszerült. Úgy vettem észre megszerettek a kollégák, legalábbis kedvesek voltak hozzám, amiben tudtak segítettek. Sok dicséretet kapok, állítólag nagyon jól végzem a munkámat. Hamarosan lejár a munkaidőm, hál’ Istennek. Nagyon kimerítő egy állás, de szeretek segíteni az embereken. Kettőkor tudok csak megebédelni, szerencsére Kevin el tud értem jönni, és elindulhatunk a kedvenc éttermünkbe. A csendes környezetet a telefonom csöngése törte meg. Basszuskulcs, el felejtettem lenémítani! Pironkodva felkaptam a telefonomat.
- Szia, doktor D.! Hogy megy a világ legjobb dokijának a munka? – kérdezte Erin viccelődve. Annyira szeretem ezt a lányt, komolyan mondom. Mindig van valami kedves szava hozzám, ami mindig jó kedvre derít. Nina, azóta sem hívott, nem keresi a társaságomat, gondolom, akkor sem törődne velem, ha túszul ejtenének, vagy ha lőtt sebbel a kórházban ápolnának.
- Szia, Erin! Jó végre a te hangodat hallani! Sajnálom, hogy nem hívtalak korábban, de annyira el vagyok havazva. Eszem-iszom, alszom, dolgozok. Ennyiből telik egy napom. A világ legjobb dokija? Te mindig gyártod a poénokat. – válaszoltam neki vissza kedvesen. A telefonos beszélgetésünk fél órásra nyúlt, így le kellett tennem, mert Kevin már várt a gyönyörű szép új kocsijával, a szép fekete Mercedes Benzzel. Kevin jól keresett az utóbbi időben, persze az apja keze van a dolgokban. Vettünk egy irigylésre méltó házat, és azt kell, hogy mondjam, a számlák miatt sem kell aggódnunk.
Az út hosszúra sikeredett, főleg, hogy dugót kaptunk ki. A hasam már korgott az éhségtől. Hetek óta olyan rossz érzésem volt, mintha valaki követne, mintha valaki engem figyelne. Kevint is féltettem valami oknál fogva. A szülővárosom, Atlanta gyönyörű volt, mindig megcsodáltam a tájat, nem tudtam betelni vele. Hirtelen megállt Kevin, és csak annyit mondott „megérkeztünk”. Kiszálltam a kocsiból, és a félelemtől majd elájultam. Remegve indultam el az étterem bejáratához, de nem tudtam mitől féltem. Hirtelen egy nyögést, és egy csattanást hallottam a hátam mögül. Hátranéztem, és Kevint eszméletlenül pillantottam meg a földön. A nyakából valami bigyó állt ki.
- Ó, édes Istenem, Kevin! – hiszti rohamot kapva ordibáltam, és oda akartam hozzá szaladni, de nem sikerült. Hirtelen éles fájdalmat éreztem a hasamban, és szinte a fájdalmat követően meleg érzés fogott el a köldököm környékén. Ösztönösen odaraktam a kezemet, és azt láttam, hogy vérzek, szédülni kezdtem nem bírtam megtartani az egyensúlyomat, és elveszítve eszméletemet összeestem.

Skyler szemszögéből

Késő délután volt, éppen egyik kedvenc könyvemet bújtam. De igazából nem is nagyon tudtam odafigyelni rá, mert folyton a Hot Chelle Rae tagjaival való találkozás emlékképei villantak be. Az agyam lejátszotta azt a két percet újra és újra… Olyan szép volt, akár egy álom. Ryan édes mosolya és szemei azonnal rabul ejtettek, élőben még helyesebb volt, mint a számítógép képernyőjén és a posztereken. Amint meghallottam énekelni, elrabolta a szívem.
Már vagy tízszer lapoztam, mióta a kezembe vettem a könyvet, de fogalmam sem volt, mit olvastam. Csak járt a szemem gépiesen. Ekkor megcsörrent a mobilom.
- Halló? – fogadtam a hívást.
- Mi vagyunk! – kiáltotta bele Zoey és Mia egyszerre. Gondolom, ki voltam hangosítva. Zoey a testvérem, Mia az egyik unokatestvérem, és mi vagyunk a világon a legjobb barátnők. Még a kedvenc sztárjaink is közösek, szóval most osztoztunk az örömben.
- Áú! Nem lehetne kicsit halkabban?
- Bocsi, csak annyira fel vagyunk dobva! – mondta Mia. – Jaj, Jamie olyan aranyos volt… – Ezt nem tudtam megállni kuncogás nélkül.
- Ó, Nash… – kezdett volna áradozni Zoey.
- Lányok, most már elég! – Kezdtem kicsit kijönni a sodromból. Sosem voltam az az áradozós típus, maximum gondolatban. Sosem osztottam volna meg velük azokat a dolgokat, amik az imént jártak a fejemben. – Szóval csak ezért hívtatok? Semmi különös oka sincs?
- Nincs – felelte Zoey. – Csak ki akartuk visongani magunkat.
- Zoey, hol vagy most? Miáéknál?
- Igen, majd te is beugorhatnál.
- Nem hiszem, inkább marad a szokásos esti tévénézés – sóhajtottam.
- Azért szívesen fogadunk, ha meggondolnád magad – mondta Mia kedvesen.
- Rendben, sziasztok! – köszöntem el.
Máris este hét óra volt. Gyorsabban elment az idő, mint hittem. Leraktam a könyvet, kezembe vettem a mellettem fekvő távkapcsolót, és bekapcsoltam a falra függesztett tévémet. Időben, épp most kezdődött a hétórás híradó.
- Köszöntjük kedves nézőinket – kezdte a hírbemondónő. – Rendkívüli híreinkkel kezdjük. Hasba lőttek egy huszonnégy éves lányt az atlantai LeRoy’s Fried Chicken nevezetű étterem előtt. A szemtanúk szerint barátját és a lányt két külön fekete furgonba taszigálták, majd elhajtottak. – Itt belekortyoltam a bögre tejembe, ami órák óta a kanapé előtti kávézóasztalon állt. – A szülők és rokonok beleegyeztek az áldozatok nevének nyilvánosságra hozásába annak érdekében, hogy gyorsabban értesülhessenek a hollétükről. Az áldozatok Kevin Roudrigez és Dina Witchbird. – Meglepetésemben kiköptem a tejet. Dina Witchbird?! De hiszen ő Nash nagy szerelme volt!
Teljesen leesett az állam, és egyben meg voltam rémülve. Azonnal a telefonhoz nyúltam, és tárcsáztam Zoey mobilszámát.

Zoey szemszögéből

Értetlenül álltam Mia szobájában a televízió előtt, mikor hirtelen megcsörrent a telefon, és ránéztem a kijelzőre, Skyler volt az! Miután meghallottam Nash volt szerelméről, Dináról a híreket, tudtam, hogy fel fog hívni. Felkaptam a telefonomat, és nem hagytam szóhoz jutni a nővéremet, Sky-t.
- Ne szólj semmit, csak gyere ide, Miákhoz azonnal. – nem mondott semmit, lerakta a telefont. Annyira ideges voltam, és azon gondolkodtam vajon mihez fogunk kezdeni a lányokkal. Valószínűleg bolondak néznek majd, ha azt mondom nekik, hogy kezdjünk el nyomozni. Nem tudom mit fognak ehhez a tervhez szólni, remélem, nem röhögnek az arcomba.
Az a 20 perc, amíg ideért Skyler, nagyon lassan telt. Az idegességemmel nem igazán tudtam mit kezdeni, fel s alá járkáltam Mia szobájában. A csengő hangja törte meg a zavaró semmittevést. Leszaladtam a lépcsőn és kinyitottam az ajtót. Megöleltem Sky-t, majd se szó, se beszéd felhúztam magammal az emeletre. Mia is ideges volt, ő a körmét rágta. Felérve Mia szobájába elkezdtem a hosszú mondandómat.
- Lányok, ha a HCR meghallja ezt a hírt, teljesen ki fognak akadni. Mi fanatikusoknak ki kell állnunk mellettünk. Így arra gondoltam elkezdhetnénk egy kicsit nyomozni. – láttam Mia és Sky arcán a meglepődöttséget.
- Na, jó, most akkor átmegyünk Scooby-doo-ba? – kérdezte kissé gúnyolódva Mia.
- Fanatikusok vagyunk nemde? – a két leányzó bólintott. – Dina nem csak Nash-hez kötődött. Ugyanúgy Ryan, Ian, Jamie barátja is volt. És nem akarok itt önzőzni, de ha kiszabadítanánk Dinát és annak barátját, akkor felfigyelne ránk a HRC. Mi lennénk a hősök, a megmentők. Előkerülne Dina és Kevin, és Nash-ék annyira hálásak lennének nekünk. Dina&Kevin élné együtt a szép kis életüket, mi meg… – áradoztam a jövőről.
- Nem azért, de honnan veszed, hogy Nash nem szereti még Dinát? Igaz, 7 éve már annak, hogy nem beszéltek egymással, de akkor is. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretik egymást. Lehet, hogy újra egymásba gabalyodnak, és az neked nem nagyon érné meg. – mondta logikusan Skyler. Annyira, de annyira igaza volt neki, de próbáltam én is valamit felhozni érvként.
- Sky ha annyira szeretnék egymást, ahogy azt te elmondod, akkor miért nem keresték meg egymást? Ha én totálisan bele lennék zúgva egy fiúba, akkor tuti megkeresném. Nash után is össze-vissza rohangálok, bár ő észre sem vesz. Szóval lehet, hogy dúlt a szerelem, de mára ez elmúlt. – vágtam vissza neki gyorsan, Így visszagondolva nem is tűnt olyan hülye érvnek. – Akkor benne vagytok? – kérdeztem. Bizonytalanul bólintottak egyet.
- Na hol kezdjük a nyomozást? – kérdezte Mia.
- Utazunk Atlantába….. – zártam le a beszélgetést.

Mia szemszögéből

Zoey, Skyler és én úgy döntöttünk, hogy az Atlantába utazunk azért, hogy a végére járjunk Dina és Kevin különös elrablásának.
Már egy órája várakoztunk a repülőtéren, amikor végre sorra kerültünk. Az Atlantába induló gép 20:45 percre volt kiírva. A becsekkolást már 20:00 órakor meg kellett kezdenünk, hogy időben fel tudjunk szállni.
Mikor végre elfoglaltuk a helyünket, elmélkedni kezdtem Dina és Kevin elrablásán. El sem tudom hinni az egészet, hogy hogy történhetett meg ez, és legfőképpen miért?
Dina és Kevin egy kedves, fiatal pár. Dina most végzett az orvosin, Kevin pedig gazdag. Hát persze, bizonyára a pénz az, ami ösztökélte az elrablókat. Nyilván váltságdíjat fognak kérni kettejükért.
Jó, de csak Kevin szülei gazdagok, Dinát mégis miért rabolták el? Vagy azt várják, hogy Kevin szülei majd Dináért is fizetnek. Bár ez egyértelmű, hiszen Kevin őrülten szereti Dinát és mi tagadás a családjának van mit a tejbe aprítania.
Mégis mi másért rabolhatták volna el őket?
Hogy elszaladt az idő, eszméltem fel egyszer, amikor a pilóta szólt rádión az utasokhoz, hogy hamarosan megkezdjük a leszállást. Végig ezen Dina és szerelmének elrablásán gondolkodtam.
Azért remélem mindketten jól vannak.
Mindenesetre hamarosan mi is megkezdjük a nyomozást.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 03. 15:46 #107
- törölt felhasználó -    
Fantasztikus lett, le a kalappal! meghajolo.gif Egyre izgalmasabb lesz. Azon gondolkodtam olvasás közben, hogy ha ebből csinálnának egy sorozatot, biztos sikeres lenne. biggrin.gif Engem Grace Phipps játszana. *-* rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. szeptember 03. 16:40 #108
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.09.03. 15:46)
Fantasztikus lett, le a kalappal! meghajolo.gif Egyre izgalmasabb lesz. Azon gondolkodtam olvasás közben, hogy ha ebből csinálnának egy sorozatot, biztos sikeres lenne. biggrin.gif Engem Grace Phipps játszana. *-* rohog.gif

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Egyre érdekesebb és izgalmasabb a történet, kíváncsi vagyok a folytatásra és legfőképpen a Dina-Nash-szálat várom. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. szeptember 03. 16:56 #109
- törölt felhasználó -    
Nézzétek meg, láttok-e ismerős arcokat? biggrin.gif
Az összes kedvenc együttesem ott van. laugh.gif
A szavazás lényege az volt, hogy melyik banda tagjai a 'legrockerebbek'. A Simple Plan nyert a Good Charlotte ellen, szeretem mindkettőjüket, na de azért az SP, nem olyan rocker, mint a GC. Mindegy örülök nekik is. biggrin.gif
De akikről ebben a topikban szó van, külön öröm számomra, hogy őket is 'nevezték'.
Na nézzetek körbe. biggrin.gif
LINK
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, thunderbird
2011. szeptember 03. 19:52 #110
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.23.
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Offline offline
Jajj, lányok kösöznöm szépen. blush.gif Elkezdtem írogatni a 4. fejezetet, és támadt egy ötletem. Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle. Remélem senkit nem fog elijeszteni, hogy visszatekintős fejezet lesz. Sok mindenkiről kiderül valami piszkos kis titok, amire ha egyszer fényderül... laugh.gif Sorozat? nem lenne rossz.

Tokio Hotel vezet a HCR ellen... reklamalo.gif ooo.gif Na, ez meg hogy lehet? think.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 03. 20:18 #111
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.09.03. 19:52)
Jajj, lányok kösöznöm szépen.  blush.gif Elkezdtem írogatni a 4. fejezetet, és támadt egy ötletem. Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle. Remélem senkit nem fog elijeszteni, hogy visszatekintős fejezet lesz. Sok mindenkiről kiderül valami piszkos kis titok, amire ha egyszer fényderül...  laugh.gif Sorozat? nem lenne rossz.
Tokio Hotel vezet a HCR ellen...  reklamalo.gif ooo.gif Na, ez meg hogy lehet? think.gif

A visszatekintős fejezetet jó ötletnek találom, főleg a piszkos kis részletek miatt. rohog.gif
Egyébként ez már egy lezárt szavazás, szóval a Tokio Hotel jutott tovább. mad.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. szeptember 03. 20:22 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.09.03. 19:52)
Jajj, lányok kösöznöm szépen.  blush.gif Elkezdtem írogatni a 4. fejezetet, és támadt egy ötletem. Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle. Remélem senkit nem fog elijeszteni, hogy visszatekintős fejezet lesz. Sok mindenkiről kiderül valami piszkos kis titok, amire ha egyszer fényderül...  laugh.gif Sorozat? nem lenne rossz.

Téged ki játszana? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. szeptember 03. 20:44 #113
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.23.
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Offline offline
Idézet (Miah008 @ 2011.09.03. 20:18)
A visszatekintős fejezetet jó ötletnek találom, főleg a piszkos kis részletek miatt.  rohog.gif
Egyébként ez már egy lezárt szavazás, szóval a Tokio Hotel jutott tovább.  mad.gif

Bizony, az emberek nem tudják mi a jó. A sok emo meg vagdossa össze-vissza magát Tokio Hotel hallgatása közben...Örüljenek. mad.gif

Idézet
Téged ki játszana?  biggrin.gif

Legnagyobb példaképem, Katie McGrath. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 03. 20:44 #114
- törölt felhasználó -    
Két friss fellépés videó. wub.gif
I Like It Like That


Teenage Dream (Katy Perry cover)
Ebben mikor Ryan leveszi a farmerdzsekit, az a visítás a csajoknál. laugh.gif (Illetve nem tudom ki veszi még észre, de a vidiben felcsúszik Ryan ingje. laugh.gif )
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. szeptember 03. 23:13 #115
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.09.03. 20:44)
Bizony, az emberek nem tudják mi a jó. A sok emo meg vagdossa össze-vissza magát Tokio Hotel hallgatása közben...Örüljenek.  mad.gif

Most lehet megkövezni, de nekem tetszik a zenéjük. unsure.gif Azért többet tettek már le az asztalra, mint a HCR.
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. szeptember 04. 09:58 #116
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.23.
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Offline offline
Idézet (thunderbird @ 2011.09.03. 23:13)
Most lehet megkövezni, de nekem tetszik a zenéjük. unsure.gif Azért többet tettek már le az asztalra, mint a HCR.

Nem foglak elítélni, gondolom ettől még nem vagy sem emo, és nem is vagdosod magad. wink.gif Viszont én nem egy két olyan kis tinit láttam, akinek a keze tele van gyógyulófélben lévő vágásokkal. A legjobb, amit kihagytam - 2-3 piercing a szájban, közben Tokio Hotel játszódik a telefonon. Nem szokásom elítélni senkit, de számomra ez már egy kicsit durva. Oké, nem volt túl kedves az a vagdosós hozzászólásom, de lássuk be, a többségre igaz. unsure.gif
Idézet
Teenage Dream (Katy Perry cover) 
Ebben mikor Ryan leveszi a farmerdzsekit, az a visítás a csajoknál.  (Illetve nem tudom ki veszi még észre, de a vidiben felcsúszik Ryan ingje.  )

Neked mik fel nem tűnnek. acute.gif Amúgy egy kérdés Mia. Te TeamJamie vagy TeamIan vagy? Ez a kérdés bennem ragadt. blush.gif Dancsykámról tudom, hogy Ryan fanatic... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 04. 10:01 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.09.04. 09:58)
Nem foglak elítélni, gondolom ettől még nem vagy sem emo, és nem is vagdosod magad.  wink.gif Viszont én nem egy két olyan kis tinit láttam, akinek a keze tele van gyógyulófélben lévő vágásokkal. A legjobb, amit kihagytam - 2-3 piercing a szájban, közben Tokio Hotel játszódik a telefonon. Nem szokásom elítélni senkit, de számomra ez már egy kicsit durva. Oké, nem volt túl kedves az a vagdosós hozzászólásom, de lássuk be, a többségre igaz.  unsure.gif 
Neked mik fel nem tűnnek. acute.gif Amúgy egy kérdés Mia. Te TeamJamie vagy TeamIan vagy? Ez a kérdés bennem ragadt.  blush.gif Dancsykámról tudom, hogy Ryan fanatic... laugh.gif

TeamJamie vagyok, de ettől függetlenül odavagyok mindegyikőjükért. rohog.gif Csak Jamie-ben szeretem azt, hogy állandóan csak hallgat, de ha megszólal... wub.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. szeptember 04. 15:21 #118
- törölt felhasználó -    
Köszi, Mia, ez a két videó jól esett így ebéd után desszertnek. laugh.gif Én is észrevettem az ingeset, elég szembetűnő volt. biggrin.gif
Csak ezt a videót nem bírtam végignézni, mert semmit nem hallottam Ryan hangjából a lányok kornyikálása miatt. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. szeptember 04. 21:16 #119
- törölt felhasználó -    
Még egy dal az új albumukról. ÁÁÁÁÁÁ nem bírok várni novemberig. laugh.gif :kezét a magasba emelve őrülten rohangáló smiley:
Kicsi rossz a minőség, de hol érdekel az minket? A szám címe egyébként Beautiful freaks
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, LittleVampire
2011. szeptember 05. 20:13 #120
- törölt felhasználó -    
Ez már tényleg HOT. rohog.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok