Idézet (lizz @ 2012.05.08. 17:44)
Nagyon jók voltak a fiúk, ámbár furcsa volt kicsit őket Till nélkül látni. Mondjuk lehet, hogy neki jobb hangja lett volna élőben... Nem akarom én bántani Mansont, de az élőben való éneklés úgy látom nem az ő asztala.

Vagy legalábbis a hangja nem olyan jó már (ámbár nem tudom, hogy régen jobb volt-e).
Egyébként annyira jó fejek a srácok, hogy az oldalukon megosztanak a rajongóikkal egy csomó személyes képet a turnékról. Én mindig tűkön ülve várom az újabb és újabb képeket, olyan jó elnézegetni őket.

Bevallom élőben én is most hallottam Mansont. Viszont több olyan ismerősöm van, akik már koncerten is voltak és még ők is azt mondták, hogy itt nem volt igazán a toppon. Meg múltkor mikor Johnny Deppel lépet fel, akkor énekelte az új számát élőben ami nekem nagyon tetszik, de élőben szinte fel sem ismertem. Szóval nagyon durva, hogy mekkora különbség lehet egy élő produkció, meg egy stúdió verzió között.
A képeiket én is nagyon imádom a fiúknak, néha elég vicces dolgokat is csinálnak. Például most van az a kép, amikor Schneider meg Ollie egy elég érdekes busz előtt állnak. Hát azon nagyot néztem. Meg mikor Schneider fejen áll az is jó.

De amúgy az összes képüket meg lehetne említeni, mert mindegyik nagyon jó.
(Csak Richard olyan kevésen van rajta...
)