A 2011-es Eurovíziós Dalverseny spanyol képviselője, Lucía Pérez kiparodizálta Que me quiten lo bailao című dalát; az átköltött szövegben Magyarország neve is elhangzik spanyolul.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucía kiparodizálta dalát — Magyarországgal!
2011. október 31. 21:24
2011. október 31. 23:25
![]() |
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 ![]() |
nem néztem végig látom matek hát csak nem elkeztem számolni XD nekem 16 jött ki XD hát sztem a rím miatt tehette bele MO-t
2011. október 31. 23:45
![]() |
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 ![]() |
Hát...öö...egy szót sem értek belőle (na jó, azt megtaláltam harmadik meghallgatásra, hogy hol vagy a Hungría..
) ....
Pedig próbálkoztam...xD
De szerintem is csak a rím miatt tehette be a Hungríát...

Pedig próbálkoztam...xD
De szerintem is csak a rím miatt tehette be a Hungríát...

2011. november 01. 01:11
![]() |
Miss Nothingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 26 Azonosító: 161203 ![]() |
Nekem egyből sikerült kivenni hogy hol mondja azt a szót hogy Hungría
De én se értek sokat belőle..D

2011. november 01. 08:19
![]() |
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 ![]() |
hát... egészségére
2011. november 01. 08:59
Mert neked biztos szebb van, Évike12, hogy 13 évesen így osztod itt az észt a hatalmas zenei tapasztalattoddal, egy szám alapján. Persze jellemző, látom, kik a kedvenceid, szóval no comment!
Amúgy meg nem tudom, mi a problémátok, a spanyol sokkal jobban érthető, mint az angol...
Amúgy meg nem tudom, mi a problémátok, a spanyol sokkal jobban érthető, mint az angol...
2011. november 01. 10:21
![]() |
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 ![]() |
14 éves vagyok. Nem hallgattam meg. De ha meghallgatnám se ítélném el. Zenei izlésről csak annyit h 12 évesen imádtam Miley-t. 13 évesen a Green Day és most már az Alesanát is. Irj üzit ha irmered az Alesanát...

2011. november 01. 10:26
![]() |
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 ![]() |
El Mexicano:
A véleménynyilvánitás még nem bűn.Sőt!Mindenkinek az a kedvence aki.Évike12 sem a spanyolokat szidja,csak szerinte ez nem jó.
Véleményem szerint ez tényleg sz@r...El Mexicano,mindenki másat szeret...És te sem örülnél annak,ha valaki beléd kötne azzal,hogy te meg a spanyolokat szereted.
A véleménynyilvánitás még nem bűn.Sőt!Mindenkinek az a kedvence aki.Évike12 sem a spanyolokat szidja,csak szerinte ez nem jó.
Véleményem szerint ez tényleg sz@r...El Mexicano,mindenki másat szeret...És te sem örülnél annak,ha valaki beléd kötne azzal,hogy te meg a spanyolokat szereted.
2011. november 01. 11:47
![]() |
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 567 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 ![]() |
jézusom de gagyi
ez nevetséges
ez nevetséges
Kapcsolódó sztárok

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Armie Hammer korábbi kommentje újra előkerült.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.

G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
A rapper komolyan gondolja.