Starity

12 megmagyarázhatatlan tény a popiparból

16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 08. 17:26 #41
L.A. SzaSzy
L.A. SzaSzy
visszatérő vendég
 
StátuszThis boy modified my life,never leaves the lurch.Thank You Justin Bieber♥ I♥u!xx
  Csoport: Megerősítés alatt
Csatlakozott: 11.03.06.
Hozzászólás: 133
Csatolások: 0
Azonosító: 146755
Offline offline
Justin :$$ De cukiih wub.gif biggrin.gif
2011. december 08. 17:31 #42
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Idézet (janet7 @ 2011.12.08. 17:20)
3,4,5,8,11 ezek láttán úgy konkrétan...NA MINDEGY. Szánalom ez az egész. A mai világ el van korcsulva zeneileg, de rohadtul és ez az igazság. Amikor a régebbi IGAZI SZTÁROK híresek, sikeresek lettek, akkor még valóban a tehetség számított, mostmár nagyjából az számít a legkevésbé, tényleg mások az igények. Meg ugye abban az időben amellett, hogy tehetség kellett a sikerhez, nem volt Facebook, iTunes, Youtube, Twitter stb. és lényegesen nehezebb dolguk volt akkor az előadóknak. Amellett, hogy ma a tehetség nem mérvadó, ez is megkönnyíti azoknak a senkiknek a dolgát, akik most döntöttek úgy, hogy hírnevet akarnak. Tehát amellett, hogy ezek a tényke felháborítóak, tudja az ember, hogy egész más volt akkor. Ha ezeket az előadókat áthelyeznénk abba a régebbi korba, akkor...khm nem ez lenne a helyzet. Ezek közül az új sztárok közül...mondjuk a 90%-uk ha -és most nem is olyan távolit említek- a 90-es években próbálkozott volna, belebuktak volna, mégpedig csúnyán. Ma meg igazi legendákat leköröznek ilyen tehetségtele, tucat, mögöttes tartalommal nem rendelkező popénekesnőcskék? Nicki Minaj Grammy jelölés (meg még sokan, akik nem érdemlik meg, csak ez a példa szerintem igen jól szemlélteti a dolgot). Most úgy regélnék megint egy oldalon keresztül, de sajnos fölösleges lenne. Gyűlölöm, hogy ebben a korszakban kell élnem. Én az utolsónál Nicki Minajra kicserélném a nevet, mert nekem ő mindenkinél (komolyan) rosszabb, még bibörnél is. De találó ez is:D És igazából pl. Nickiben (ez most csak egy példa, sokakkal van még így) próbáltam megtalálni a jót, de meghallgatva bármelyik számát, képtelen vagyok meglátni az idióta, retardált, elmebetegeket megszégyenítő hangokkal "feldobott" nulla mondanivalóval, nulla darab normális rímmel rendelkező, ám autotuneban bővelkedő ZAJBAN meglátni a jót. Főleg azután, hogy meghallgatok akár csak 1-1 számot olyanoktól, mint Lisa Lopes, Lauryn Hill, Bahamadia, Heather B, MC Lyte, Lil' Kim, de még sorolhatnám, ugyanis rengeteg igényes női rapper van/volt(inkább az utóbbi) és ilyenkor mindig annyira felidegesesem. És a mai világban egy olyat istenítenek, aki azután, hogy ellopta valakinek az egész stílusát, még tiszteletlenül is viselkedik és oltogatni próbálja a szemét dalaiban, egy olyasvalakit, akiben semmi eredeti nincs és NEM TUD RAPPELNI. Egy rappernél...nem az lenne a legfontosabb, hogy tudjon rappelni nyávogás helyett és esetleg rendes rímeket írni, a gyerekesen egyszerűen, vagy szóismétlések helyett? Szerintem de. Na mindegy, ez így most nem csak Copy Minajra volt kiélezve, hanem úgy a legtöbb mai előadóra, de ők legalább nem tiszteletlenek (jobb esetben) azzal, aki konkrétan csinálta őket. smileeee.gif 
Michael - Katy...nekem...nincs bajom Katyvel, de...ez most komoly? Már leírtam úgyis ötvenmilliószor az erről szóló cikkekhez, de ez botrányos. Michael Jackson, aki soha nem koppintott más előaókat, aki maga írta a dalokat, tervezte a koreográfiát, bizonyos esetekben maga találta ki a klipek koncepcióját, akinek mind a stílusa, mind a zenéje újító és maradandó volt...és őt úgymond "eléri" egy csaj, aki nem elég, hogy nem tud rendesen énekelni, de az egész stílusa -mééég a hatvanadjára elsütött színes hajak ellenére is- és a zenéje is olyan tucat, hogy konkrétan úgy el lesz felejtve és eltűnik a sok hasonló senki között, hogy észre sem fogjuk venni? Én nem utálom őt, komolyan, de azért ez...Rémes. És a többi eset is. Lehet, hogy most ezek a...-nem mondok csúnyát- népszerűek, de népszerűek lesznek 10-20-30-40 év múlva? Kötve hiszem. Senkit nem fognak érdekelni és akkor már kitörölhetik a s.ggüket a mára teljesen jelentéktelenné és hiteltelenné vált lemezeladásaikkal meg díjaikkal. Vicces, hogy ők előbb lesznek elfelejtve, mint azok, akik lehet, hogy már évek óta nem is élnek. Maradandó dolgok, meg jelenleg divatos tucatsz.rok közötti különbség ugyebár... Ez az egész mai zeneipar egy nagy szégyen. És az emberek idiótasága is.
Jó cikk lett, minden elismerésem, de rendesen felidegesített, az biztos. Pedig tudjuk, hogy ez az egész mai világ ezen a téren szánalmas, de így leírva, összegyűjtve látni (és még hány ilyen van...) rémes.


Ja, az első kép a cikkben...TELITALÁLAT _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, _ToTo_, Appalache, Black Hearth2, I Love Paris
2011. december 08. 17:31 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.12.08. 16:28)
Ez tulajdonképpen azért nem megdöbbentő, mert akkoriban, mikor ezek a nagy sztárok éltek, egészen mások voltak az igények és a lehetőségek.
Pontosan, ráadásul, ma már az ilyen rebeka blekkekből is sztár lehet, csak apuci, meg anyuci pénze kell hozzá, semmi több. pardon.gif
Az az igazság, hogy rengeteg minden lesokkolt a cikkben, kezdve a Hendrix és a Creed (ez komoly!?) párosítással, mert ez már több mint nevetséges. Eddig azt sem tudtam, hogy a világon vannak, és az összehasonlítás miatt nem is tartom őket sokra, és a kép alapján, ez nem is fog változni. dry.gif
A Ke$ha és a Beatles-re már nem tudok mit mondani, mint hogy SZ Á N A L O M.
Aztán ez a Depeche Mode – Rihanna összeállítás is határos a nevetségességgel.
Ezt követi az, amin már jobban kiakadtam, mint az eddigieken, az a Celine Dion Falling Into You – Nirvana kettős. Ez már a fájdalmas-nevetséges-szánalmas keveréke.
De az, hogy BILLY RAY CYRUS TÖBB LEMEZT ADOTT EL, MINT MAGA BOB MARLEY??... erre már nem igen tudok semmit mondani. Nem tudom leírni, hogy mennyire irritáló a tudat, hogy egy Billy Cyrus lekörözött egy reggae LEGENDÁT… MAGA A GY Ö T R E L E M!
(nagyon zárójelben megjegyzem, hogy Barbrát nem kéne ennyire becsmérelni, mert ezért Ő tényleg igényes előadó, ez a pont ebből a szempontból már csak stílusfüggő...)
10 felhasználónak tetszik: janet7, UnhappyMeals, Rekahhh, rachella, num1Kolosszus, _ToTo_, dave095, ophely88, Rap4ever8, Black Hearth2
2011. december 08. 17:33 #44
- törölt felhasználó -    
a 12. pont a legjobb!! XD Hát ez nagy >.<
"Justin Bieber létezése, csak úgy önmagában."
2011. december 08. 17:37 #45
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands
 
Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.08.
Hozzászólás: 3910
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
Offline offline
a 8. ponton sajnálkoztam, a 10.-en kiakadtam, a 12.-en meg szakadtam. biggrin.gif tökéletes a képválasztás. wink.gif
jó cikk lett. smileeee.gif meghajolo.gif
2011. december 08. 17:38 #46
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™
 
StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.06.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Offline offline
Oké, tényleg gáz, de nem kell ennyire szidni senkit. Ezek a tucatsztárokra, tucatszámokra 3 hónap után egy fabatkát sem érnek. Pitbull havonta 2 klipet ad ki és én például már egy évvel ezelötti számára sem emlékszem. Inna Hot és Love c. számát fél éven keresztül mindennap hallottam és még ma is nehezemre esik megkülönböztetni a kettőt egymástól(nem csak ezekkel van így).
A lényeg a lényeg, lehet, hogy jelenleg ezek a számok híresebbek(az eladások szempontjából), mint egy Bob Marley szám, de nem létezik ember aki nem ismerné egyik számát sem. Gyakran megteszem énis, de nem kell ennyire szidni ezeket a sztárokat. Ugyis ellesznek feledve. Vannak még jó zenekarok, énekesek. Ez a listát nagyon durvának érzem. Valamiért híresek ezek az emberek, vannak akik ezt hallgatják(számomra érthetetlen módon). De az már megint más dolog, hogy 10-40 éve teljesen mást jelentett zenésznek lenni.
Néha nehéz, de tovább kell lépni. Nem hiszem, hogy jó lenne ha a Világ egy rétege leragadna a 30 éves számoknál. Mint mondtam, még a mai világban is lehet találni jó zenéket, nem kell azzal törödni, hogy nem éppen a leghíresebb az adott együttes.
2011. december 08. 17:44 #47
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert
 
Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.11.
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
Offline offline
Fantasztikus cikk lett! meghajolo.gif Elszomorított, megdöbbentett, lesokkolt.
Ugye ez csak egy vicc? A régebbiek igazi legendák voltak, a mostani sztárocskák a kisujjukig sem érnek fel. Tehetség ma már nem kell, csak feltűnési viszketegség. dry.gif
Michael Jackson-t és Katy Perry-t egy napon említeni?
Nincs bajom Katy-vel, de azért baromi messze van még MJ-tól.
Rihannának van 10 listavezető dala, de tehetsége hol van? blink.gif
Számomra felfoghatatlan, elfogadhatatlan és borzasztó, hogy ezek a celebek többre vannak tartva, mint a Nirvana, vagy a Queen.
És a Beatles! heart.gif Hogyan lehetséges, hogy Kesha, Flo-Rida és a Glee-sek beelőzik? ohmy.gif
Hopva tűnt a világ ízlése? Van egy ismerősöm, akinek fogalma sincsen, mi az, hogy Muse, vagy, hogy kicsoda Kurt Cobain, ellenben Justin Bieber összes "remekművét" kívülről tudja. dry.gif Nincs mit tenni, mindenki azt hallgat, amit akar. De én személy szerint inkább nem rongálnám a hallásomat gagyi tucatzenékkel.
Csak az a különbség, hogy azokra, akik sokat adtak a világnak az értékes, igényes zenéjükkel, azoknak a neve örökre fent marad, a mostani "húdemenő" sztárocskák pedig előbb-utóbb eltűnnek a süllyesztőbe.
Az utolsón nagyon jót nevettem! biggrin.gif Justin Bieber sikere számomra teljes mértékben érthetelen, megmagyarázhatatlan. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, num1Kolosszus, _ToTo_, Grace Benning, ophely88, Black Hearth2
2011. december 08. 17:49 #48
- törölt felhasználó -    
biztosan emlékeztek linda perry kijelentésére katy perry-ről!....teljesen igaza volt! attól mert most ez tetszik a tiniknek még nem lesz jó a zene....azért mert most már sokkal jobb a technológia persze hogy egyszerűbb sztárrá válni! nem is kell messzire mennünk...pl 90-es évek! : nem akartak még akkor mindenkiből sztárt csinálni ,akinek viszont sikerült bekerülnie a pop.iparba azoknak a neveit jobjára ma is ismerhetjük! lásd : Christina Aguilera,britney spears,stb,stb! de mit ér ez a technika....ma már mindenki lehet énekes ha egy kicsi pénze is van! véleményem szerint sokkal több "énekes" van mint amennyire szükség lenne...de hát biztos kellemesebb akon-nak nyávognia mint hogy elmenjen dolgozni....és biberke miatt pedig nem aggódok az ilyen hírnév csak ideig óráig tart...majd azok a tinik akiknek ez tetszik felnőnek, és akkor majd belátják hogy ez nem az igazi zene....mondjuk a barbara streisand.os résszel nem igazán értek eggyet mert szerintem ő egy hihetetlen tehetséges ember akit én teljes joggal nevezek IGAZI előadónak! van akit nem szeretsz de el tudsz ismerni..nekem ilyen pl: Michael Jackson...sosem rajongtam érte de minden tiszteletemmel elismerem! szerintem az igazi zenéhez nem kell más csak egy átütő hang, erő, amit számomra Christina Aguilera,Whitney houston,Patti labelle,etta james,jennifer hudson, alicia keys, a queen, a beatles, a 4 non blondes,és még számos hozzájuk hasonló előadó testesít meg! azért mert kesha,vagy rihanna felkerült a billboard listájára, attól még nem lesz jobb előadó mint a beatles vagy a REM, a Depeche Mode vagy a Led Zeppelin....
4 felhasználónak tetszik: LULUPeas, Grace Benning, ophely88, Black Hearth2
2011. december 08. 17:51 #49
Loca77
Loca77
♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫
 
Státusz♪♫♪♥I'm more afraid of growing up,than anything else.♪♫♪♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.22.
Hozzászólás: 976
Csatolások: 3
Azonosító: 151572
Offline offline
Nagyon klassz cikk ! smileeee.gif
2011. december 08. 17:51 #50
AryaXD
AryaXD
 
Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.02.
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Offline offline
Ki írta a cikket? Minde elismerésem és tiszteletem az övé!! biggrin.gif Persze, az is igaz, hogy a retro tehetségek óta a világ berendezkedése megváltozott, alapelv a "fogyassz, fogyassz, fogyassz!" és a jóléti társadalom szépen fel is vásárol minden szart, amit az orruk elé dugnak... de hogy BOB MARLEY-t ilyen szégyen érje...hogy a BEATLES egyöntetű sikereit, világmegváltó tevékenységüket egy szőke ribanc lekörözze... szánalom a köbön!! -.-""
2 felhasználónak tetszik: LULUPeas, Black Hearth2
2011. december 08. 18:13 #51
Appalache
Appalache
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.18.
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Offline offline
Danke ToTo, a 12. pont volt a csúcs. Megdöbbentőek a tények, ez vitathatatlan, de nem mérvadóak. Oké, hogy Sugár Billy több lemezt adott el, mint BOB MARLEY, de mindenki tudja, hogy utóbbi a jobb. Ahogy előttem is írták, nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
Barbra Streisand miatt viszont kicsit haragudtam! Kár, hogy a mai ifjúság azt hiszi, őt csak a Duck Sauce találta ki.
Azt hiszem, zenenáci leszek, és minden szar tizenkettődalt kitisztogatok a telómról. Bye-bye Rude Boy, viszlát Blow és nincsen több Super Bass!
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Black Hearth2, I Love Paris
2011. december 08. 18:15 #52
- törölt felhasználó -    
Ez a foto JUSTINROL...._nevet.gif
2011. december 08. 18:17 #53
Misao
Misao
dracarys™
 
StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.11.
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Offline offline
Tényleg megdöbbentő,és érdekes,de azért a mai sztárokat sem kell a sárga földik lealázni! Az biztos,hogy egyiksem,vagy nagyon keveseknek van akkora tehetsége mint pl. anno Queen-ek,de nem hallgathatjuk örökre a múlt pop legjobbjait,tovább kell lépni,és elkell fogadni,hogy vannak újjak is,mégha feleannyira tehetségesek is....szerintem ők se véletlenül tartanak ott ahol,és lássuk be,kinem cserélne vmelyikkel? biggrin.gif Justin Bieber-ről inkább nem mondok semmit,tényleg felfoghatattlan,mit esznek rajta egyesek,de ha mindenki úgy utálná,ahogy én nem ismerné a nevét minden második ember...Katy Perry-t én se nagyon szeretem,egyedül a Firework számját kedvelem,a többitől (pláne a klippektől) a falat kaparom -.-" Lehet lázadni,vagy felháborodni attól még holnap is ők lesznek a pop szakma legismertebb figuráji,csak aza kérdés,hogy meddig...
2011. december 08. 18:26 #54
Misao
Misao
dracarys™
 
StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.11.
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Offline offline
Idézet (Kokonuth @ 2011.12.08. 17:17)
Nem igazán értem ezt a megvető, pökhendi hangnemet, ami az egész cikket kíséri.

Celine Dion, Billy Ray Cyrus, Katy Perry, ők nem emberek? Csak valami rossz, amerikacsinálta, tiszavirág életű hírességecskék, akik nem érdemelnek meg semmiféle elismerést vagy tiszteletet a munkájukért? Nem hiszem el, hogy a felsoroltak közül valamelyik előadó ne okozott volna pár perc jókedvet valamilyen tettével azoknak, akik ismerik őket. Vagy ne lenne egy olyan zenéjük, amit a rádióban szívesen meghallgat az ember.

Aki most azt írta, hogy le van döbbenve a cikk miatt, meg hogy borzasztó, jaj, összedől a világ, amiért "romokban" a jelen zeneiparja... Tudjátok, kiket szóltok le ezzel? A cikkben negatívan  feltüntetett előadók rajongóit. 
Mégis milyen jogon kérdőjelezi meg bárki is másnak  zenei ízlését? Ha az embereknek Justin Bieber, Miley Cyrus vagy épp egy hegyes orrú, szőke énekesnő kell, akkor az kell! 
Ha értelmesen állnának az emberek bizonyos kérdésekhez, nem lennének ehhez hasonló, becsmérlő cikkek. 

Nem ez a rémisztő, ez a cikk, hanem hogy az emberek ezt annak találják. Ezt találják rémisztőnek, nem pedig a milliónyi szenvedő AIDS-es beteget például Afrikában, ahol nemhogy ellenszer nincs, de fájdalomcsillapítókból is híján vannak, így az emberek szenvedve és gyötrődve halnak meg.

Az a rohadtul rémisztő és ledöbbentő, kérem, nem ez! Röhejes... sad.gif


Maximálisan agree meghajolo.gif
2011. december 08. 18:27 #55
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12489
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.12.08. 17:26)
ÉS HOL VAN
LADY GAGA?
Ő RENGETEG REKORDOT DÖNTÖTT MEG!!!


Igen, igazad van, egy turné alatt ő esett el a legtöbbször a színpadon - ezúton is gratulálunk neki rofl.gif

Amúgy Streisand és Shania nekem is kedvenceim, igaz Streisandnak inkább a filmjeit, musicaljeit szeretem, csak úgy a lemezeit már kevésbé.

Valaki írta, hogy Shania volt az első női country előadó - hát nem, hiszen a műfaj már évtizedekkel korábban létezet Shania születése elött is. Rá inkább az jellemző, hogy általa lett nemzetközileg is ismert a műfaj, még 1995 tájékán.
12 felhasználónak tetszik: janet7, Appalache, Sally Sparrow, rachella, Grace Benning, ophely88, joe_r, Eszter655, LittleVampire, LULUPeas, Rap4ever8, Black Hearth2
2011. december 08. 18:39 #56
niczy
niczy
 
Státusz"...csak te maradj meg nekem,csak te maradj meg...♥LeanderRising♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.03.
Hozzászólás: 736
Csatolások: 88
Azonosító: 124067
Offline offline
hát szégyen,hogy ez a helyzet-.- Beatles-t sokkal többen ismerik (remélem) mint a többit. :S de a végén ez a Justin Bieber rész odavág ;)XD
2011. december 08. 18:42 #57
KisX
KisX
új tag
 
StátuszExpecto Patronum :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.25.
Hozzászólás: 15
Csatolások: 1
Azonosító: 151726
Offline offline
Szerintem a 12-es a legigazabb smileeee.gif)))))))))))
2011. december 08. 18:43 #58
Solarian
Solarian
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.16.
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 149
Azonosító: 32386
Offline offline
A poén az, hogy 0 köze van a tehetséghez, csupán arról van szó, hogy ma már szélesebb közönséghez jut el a zene.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Black Hearth2
2011. december 08. 18:45 #59
Spongya
Spongya
hodor
 
Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.28.
Hozzászólás: 2273
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Offline offline
Ugyan már emberek... Mondanám, hogy haladni kell a korral, de nem mondom, mert csak vita lesz. Mindenkinek más tetszik, mást hallgat, nem értem mi kivetni való van ebben. Meg Justin Bieberrel is mi a baj? Az hogy a csapból folyik, hát akkor zárjátok el... Szabadon hallgathattok bármit, ha nem kell Katy Perry hát ne hallgasd. Ennyi erővel miért nincs ott Mozarttól a Requiem, hogy hűha az helyett Lady Gagát hallgatunk. Sajnálom, hogy ez a véleményem, nem akarom megbántani a cikk íróját, de nem értek egyet. Na jó, a 10.-ben nagyon is egyetértek.
De megnézem azt, aki elmegy egy élő Michael Jackson koncertre...
félre értés ne essék, imádom Jacksont... smileeee.gif
2011. december 08. 18:47 #60
Detta
Detta
Queen♛
 
StátuszTired AF.... but succesful
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.07.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Offline offline
ez a cikk tetszik szerintem jó lett biggrin.gif
16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!