Mi szükség van a kozmetikumokra? Tényleg annyira károsak? Mikor kezdjünk sminkelni? A sminkelésnek is lehetnek árnyoldalai és előnyei is, de vajon megéri a szépségért kockáztatni az egészségünket?
A teljes cikkhez kattints ide!
A szépség ára, avagy sminkeljünk vagy sem?
2011. december 22. 09:54
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline |
2011. december 22. 09:57
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nagyon jó cikk lett
Én ismerek olyan lányt, aki már tényleg képtelen smink nélkül kilépni az utcára , pedig csak 17 éves
Én szoktam sminkelni, de általában csak szemceruza és kész, nagyritkán szémhéjfesték is felkerül, de azt csak hónaponta egyszer használom
Én ismerek olyan lányt, aki már tényleg képtelen smink nélkül kilépni az utcára , pedig csak 17 éves
Én szoktam sminkelni, de általában csak szemceruza és kész, nagyritkán szémhéjfesték is felkerül, de azt csak hónaponta egyszer használom
2011. december 22. 10:02
Sosem sminkelem magam. Az ajakrúzst is letörlöm magamról 10 perc után... Egyszerűen szánalmasnak találom azt, hogy a 14-15 éves korosztály lányai agyonsminkelve mennek mindenhova. Komolyan mondom...mint a ribik.
2 felhasználónak tetszik:
NiceandCute,
Boglár
2011. december 22. 10:02
Teljesen igaz ez a cikk. Tapasztalat hogy a sok smink kikészíti a bőrt.. :$
2011. december 22. 10:04
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline |
Tök jó cikk lett, sok benne az igazság.. Vagyis tulajdonképpen mindennel egyetértek.
2011. december 22. 10:10
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Nagyon jó cikk^^ Persze ahoz,hogy az ember elfogadja magát idő is kell (kinek mennyi) ez a folyamat,meg persze tinédzserkorban kezdődik...én se nagyon szoktam magam sminkelni,max. halloween.kor x'DD Csak néha szemceruzával emelem ki a szememet+egy kis szempillasprál...azt is,ha megyek valahova...sajnos nekem is van pár osmerősöm akik tényleg smink "függők",és minen szünetben,festik a pofájukat,a következő szünetig,délután meg úgy mennek haza mint egy kismajom -.-" :S
2011. december 22. 10:11
Jó cikk
Én is szoktam magam sminkelni , de csak szemceruza , és egy kicsi szemhéjfesték , és szájfény.. Semmi alapozó , púder , mert nekem elég szép bőröm van , nincs szükségem még ilyen kencékre !
Én is szoktam magam sminkelni , de csak szemceruza , és egy kicsi szemhéjfesték , és szájfény.. Semmi alapozó , púder , mert nekem elég szép bőröm van , nincs szükségem még ilyen kencékre !
2011. december 22. 10:18
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Jó a cikk
Én ritkán sminkelem magam ,akkor sem használok alapozót
Én ritkán sminkelem magam ,akkor sem használok alapozót
2011. december 22. 10:21
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A smink csodákra képes. A bőrnek egyenletes színt ad, elfedi a hibákat. Az alapozót minden napra nem javaslom, mert könnyen pattanások ezrei jelenhetnek meg az arcon. Én személy szerint egy kis színtelen szájfénnyel, szemceruzával és egy szempilla spirállal indulok el, még ha nem is raktam fel aznap sminket.
2011. december 22. 10:30
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nagyon jó cikk lett Én soha nem szoktam magam sminkelni, esetleg néhanapján egy kis szempillaspirált rakok fel hogy jobban látszódjon a szemem mivel szemüveges vagyok
2011. december 22. 10:37
jó cikk lett
a természetesség a fontos szerintem...
nem baj, ha valakin csak nagyon kicsi smink van...de azért inkább a természetes szépség nekem a fontos
a természetesség a fontos szerintem...
nem baj, ha valakin csak nagyon kicsi smink van...de azért inkább a természetes szépség nekem a fontos
2011. december 22. 10:38
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Nem használok sminket, soha nem is használtam, csak szalagavatóra készítettek ki egy kicsit (alapozó, púder, szemceruza) és ennyi. A smink borzasztóan öregíti a bőrt, előbb alakulhatnak ki ráncok, és attól, hogy rákened a pattanásra a korrektort, attól még az ott fog maradni, és csak nagyobb lesz (én speciel nem hiszek a 2 az 1 ben alapozóknak, amik pattanáseltüntető varázslatra is képesek).
Nagymamám például sosem sminkelte magát, és még most is, 86 (!) évesen is szép a bőre. Persze vannak ráncai, de ha megnézed, a legtöbb 90-hez közeledő nőnek barázdált az arca. Mamámé meg puha, és tiszta. Azt mondta, ez azért van, mert tényleg sosem viselt sminket.
A természetesség híve vagyok, és egyszerűen nem érdekel, hogy a kevés alvás árkokat mélyített a szemem alá, akkor sem fogom bevakolni. A szépség relatív és felszínes. Én inkább a személyiségemmel akarok tetszelegni, buliba nem járok, szóval - minek az a hülye smink?
Ja, és a szépségért nem a smink káros hatásaival kell szenvedni, hanem eleget kell aludni, sok vizet inni, egészségesen táplálkozni, kivackolni magunkat az elektronika világából és átcuccolni a természetbe sportolni. Lassú, és nyűgös folyamat, de jobban érzed magad tőle, és hosszú távon szebb is leszel.
Ezt nekem is be kéne tartani.
Nagymamám például sosem sminkelte magát, és még most is, 86 (!) évesen is szép a bőre. Persze vannak ráncai, de ha megnézed, a legtöbb 90-hez közeledő nőnek barázdált az arca. Mamámé meg puha, és tiszta. Azt mondta, ez azért van, mert tényleg sosem viselt sminket.
A természetesség híve vagyok, és egyszerűen nem érdekel, hogy a kevés alvás árkokat mélyített a szemem alá, akkor sem fogom bevakolni. A szépség relatív és felszínes. Én inkább a személyiségemmel akarok tetszelegni, buliba nem járok, szóval - minek az a hülye smink?
Ja, és a szépségért nem a smink káros hatásaival kell szenvedni, hanem eleget kell aludni, sok vizet inni, egészségesen táplálkozni, kivackolni magunkat az elektronika világából és átcuccolni a természetbe sportolni. Lassú, és nyűgös folyamat, de jobban érzed magad tőle, és hosszú távon szebb is leszel.
Ezt nekem is be kéne tartani.
2011. december 22. 10:46
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Jó cikk Nálam : szájfény ,rúzs, körömlakk,szempillaspirál És ezeket is csak néha xĐD
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.