Az elmúlt napokban került napvilágra az a hír, miszerint több fiatal szereplő távozása, illetve cseréje várható a Barátok köztben. A pletykákat most megerősítette a csatorna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barna Zsombor távozik a Barátok köztből
2012. június 19. 20:36
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline |
neeeeeeeeee nem akarom bábozni???... uhhh
2012. június 19. 20:37
fancsi1209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 127991 offline |
Neee,én nagyon szerettem Zsombort mint Peti <3 Nekem nagyon fog hiányozni,de remélem Balázs sokáig marad Balázs!!
2012. június 19. 20:43
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Én ezt már újságban olvastam,reménykedtem benne,hogy nem lesz igaz.
Komolyan mondom,a "Timike" új karakterének az arca 100%-ban eltér az előző kislányétól.
Azt is olvastam,hogy a "Máté"-t meg azért cserélik le mert már neki komolyabb szövegeket kell majd megtanulnia.
Hááát,sok sikert!
Komolyan mondom,a "Timike" új karakterének az arca 100%-ban eltér az előző kislányétól.
Azt is olvastam,hogy a "Máté"-t meg azért cserélik le mert már neki komolyabb szövegeket kell majd megtanulnia.
Hááát,sok sikert!
2012. június 19. 20:43
pff..utálom amikor ilyen szerepcserék vannak..de azért kíváncsi leszek h ki lesz és hogy fogja alakítani..
2012. június 19. 20:45
Sok időbe fog telni még a nézők megszokják az új Petit. Legalábbis nálam ez eddig mindegyik szerepcserénél így volt. De sok sikert Zsombornak a közeljövőbe.
2012. június 19. 20:48
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Ez a kiscsaj, aki a Timit játszani fogja, eléggé eltérő, kicsit bamba feje is van, már bocsánat. A Peti szerepére remélem valami normális srácot fognak berakni, örülök, hogy Zsombor elmegy. Balázsnak pedig örülök, hogy marad.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Nem akar már a sorozattal foglalkozni.
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Kerekedó pocakját villantotta meg.
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Ilyen lesz a két főszereplő.