Orvosa miatt halt meg a Slipknot basszusgitárosa
2012. szeptember 10. 19:50
![]() |
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 ![]() |
Idézet (dfreak @ 2012.09.10. 17:40)
az durva... bár sose szerettem ezt az együttest .-.
Nem írom azt, hogy ne szólj bele, mert egy felhasználónak van joga arra, hogy kommenteljen egy cikkhez.
De én sem szólok bele egy "Vámpírnaplós" meg "Gossip Girl-ös" cikkbe, mert nem tudom miről van szó, és ha rosszat írok, nem akarok hülyének tűnni.

2012. szeptember 10. 21:08
OMG!Hogy lehet egy orvos ennyire sz*r alak...tönkretett 8 családot és megölt 8! embert...és pont olyanokat akik megbíztak benne...nem tudom elhinni h ilyet tesz valaki és be sem ismeri...az ilyen embereknek nincs lelkiismeret-furdalása?? Nem lehet igaz h egy orvos 8-szor elköveti ugyanazt a hibát akkor az nem is orvos...szörnyű mennyire fontos az embereknek a pénz és ezért elfelejtenek emberként viselkedni...én (ha én lennék az orvos) nem tudnék élni azzal a gondolattal hogy egy kisgyerektől elvettem az apját...jó nem voltak andyalok ők is csináltak hülyeségeket de ez mindenen túltesz az a colorado-i vagy milyen tömeggyilkost is többre tartok mint egy ilyen orvost mert az legalább nem férkőzött mások bizalmába...
Paul Gary nyugodj békében!...és a család remélem ki fog tartani a fájdalom mellett is!
Paul Gary nyugodj békében!...és a család remélem ki fog tartani a fájdalom mellett is!
2012. szeptember 11. 08:38
![]() |
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 ![]() |
Hihetetlen orvosok vannak.Sajnos én is tudom,de én olyanokra nem bízom magam.Ekkora fafej nem tudom hogy lett orvos!

2012. október 21. 19:41
![]() |
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 ![]() |
R. I. P. PAUL!!!
Ilyen állítólagos orvosoknak, életfogytiglan!
Ilyen állítólagos orvosoknak, életfogytiglan!

2012. november 05. 16:36
![]() |
xxEmoVirixxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 188055 ![]() |
Ezek miatt a férgek miatt távozik el tőlünk egyre több hihetetlen tehetségű ember. Ezek miatt kéne újra bevezetni a halálbüntetést.

2012. november 05. 19:52
![]() |
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Idézet (xxEmoVirixx @ 2012.11.05. 16:36)
Ezek miatt a férgek miatt távozik el tőlünk egyre több hihetetlen tehetségű ember. Ezek miatt kéne újra bevezetni a halálbüntetést.
ne nevezd féregnek, azaz maggotnak, maggot minden Slipknot rajongó, ez, s a hozzá hasonlók ha legszebben kívánom kifejezni, akkor ** ** **

2012. november 21. 12:18
![]() |
Petrapulcseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 174560 ![]() |
nyugodj békében Paul, hisz te a kedvenc együttesem tagja voltál! :'c <3

2013. március 06. 14:07
Szegény Paul!Pedig igazán élhette volna az életet!

2013. június 05. 21:02
![]() |
Johnny 3 Tearsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 203192 ![]() |
Én ennek az embernek nem életfogytiglant adnék. Ez megérdemli a halálbüntetést is. Esküszöm,ha kimegyek Amerikába, akkor felkeresem ezt az embert és megfojtom.

2013. június 09. 11:33
![]() |
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Idézet (Johnny 3 Tears @ 2013.06.05. 21:02)
Én ennek az embernek nem életfogytiglant adnék. Ez megérdemli a halálbüntetést is. Esküszöm,ha kimegyek Amerikába, akkor felkeresem ezt az embert és megfojtom.

Egy apró hibát találtam üzenetedben, kimegyünk és megfojtjuk. baldi az egyetlen 'ember', akit képes lennék megölni.
2013. július 16. 00:24
![]() |
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 ![]() |
veletek tartok, Darkness és Johnny 3 Tears. indulhatunk.

2013. július 17. 23:36
Teljességgel iszonyodom ettől az "embertől" és alapjában véve minden gyilkostól. Képtelen lennék egy légtérben maradni olyasvalakivel, aki kioltotta más életét csak úgy, minden ok nélkül, mert neki ehhez volt kedve. Jézusom... Fel nem foghatom, hogyan képesek a gyilkosok minden napjukat nyugodtan élni, éjszaka nyugodtan aludni, miközben valaki más miattuk halt meg? Daniel Baldi nem is egy, hanem nyolc ember halálért felel... Hogy képes nyugodtan élni? Ezen az egy kérdésen valószínűleg életem végéig rágódok majd. Nem jut eszembe logikus válasz. Nyugodjon békében Paul, a világ egyik legnagyszerűbb basszusgitárosa!

2013. július 17. 23:46
Idézet (Johnny 3 Tears @ 2013.06.05. 21:02)
Az a gond, hogy az ilyen "embereknek" a halál túl kegyes büntetés. Életet kioltani csak olyan emberek számára nem traumatizáló, akiknek hatalmas gond van a fejükben, és torz a lelkiviláguk. Daniel Baldi számára szerintem az lenne a legjobb büntetés, ha képes lenne átérezni a tetteinek súlyát. Nyolc ártatlan ember halt meg... miatta. Ha képes lenne felfogni, mit is jelent ez, garantáltan beleőrülne.

2014. augusztus 01. 20:50
![]() |
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 ![]() |
Nyugodjon békében

2016. február 12. 12:30
![]() |
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 ![]() |
Nyugodjon békében!
Láttam egy videót arról, hogy Corey a lábára tetováltatja a maszkját Paulnak. Nagyon meghatott, mivel Corey a tetoválás közben elkezdett sírni, mert nagyon hiányolta őt. A felesége nyugtatgatta.

Láttam egy videót arról, hogy Corey a lábára tetováltatja a maszkját Paulnak. Nagyon meghatott, mivel Corey a tetoválás közben elkezdett sírni, mert nagyon hiányolta őt. A felesége nyugtatgatta.

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!