Starity

Fültágító: divat vagy ennél több?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 18. 15:16 #121
- törölt felhasználó -    
Kétségtelenül, ez az egyik legvitatottabb téma manapság. Én személy szerint badarságnak tartom azt az elméletet, hogy a lelkileg instabil emberek viselnének ehhez hasonló dolgokat. Igenis, önkifejezés. Ahogy egyeseknek a fülbevaló, vagy akár a teljesen ép fül a szép, valakinek ez tetszik, valaki ebben leli meg önmagát - és nem azért, hogy felhívja magára a figyelmet, szimplán azért, mert ez neki tetszik. Iszonyatosan nagy butaság lenne ezt mentális problémákkal összekötni, mert az hogy ez kinek tetszik s kinek nem teljese mértékben szubjektív dolog. Ez olyan, mintha valakit azért tartanál mentálisan sérültnek, mert a vaníliafagyit szereti a csokifagyi helyett. Szubjektív dologban egészen egyszerűen nem hivatkozhatsz ilyen dolgokra, mert a te saját szemszögedből sosem fogod megérteni hogy mások fejében mi van. És ha például a te gondolkodásmódod hibás? Senkié sem. Egy bizonyos határig mindenkinek igaza van relatív dolgok esetén. És hát ugye, mit mondanak az okosok? Minden relatív.

Én, személy szerint nem kedvelem a fültágítót. Torznak találom, noha én például az implantátumokért és a teljes testes tetoválásokért vagyok oda. Félreértés ne essék, magamat sosem fogom deformálni, de be kell valljam van ami az ízlésemnek megfelel, és van ami nem. Az utóbbiak igen, a fültágító pedig egy másik világ - de nem az enyém. Aki viszont kedveli, hát használja egészséggel, én azért elítélni nem fogom.

Azért egyszer szívesen megcsinálnám azt a kis ugratást, hogy egy tágítós haver mögé slisszolván emberfeletti gyorsasággal kattintok egy lakatot a fülébe. Aztán meg rohanok az életemért.
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bessie, dóóra
2012. szeptember 18. 16:32 #122
LinkinA
LinkinA
visszatérő vendég
 
StátuszAmikor az élet pofán basz, felbecsülhetetlen érzés.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.19.
Hozzászólás: 186
Csatolások: 0
Azonosító: 180859
Offline offline
nekem nagyon tetszett a fültágító talán még most is tetszimk de kb csak 20mm-ig. hogy melyik barom találtaki az orr ás a száj tágítót arrol fogalmam nincs de elég hülyeségnak tartom..-.-
2012. szeptember 18. 16:35 #123
- törölt felhasználó -    
Hát nem is tudom van akinek jól áll de van akinek nem és az sem mindegy hogy milyen az a fültágító!? pompom.gif
2012. szeptember 18. 16:35 #124
- törölt felhasználó -    
ennél az a gond h elkezded és csak a jól néz ki határig mész el, ami még nem undorító, csak hát mindig nagyobb kell, mivel kiesik
2012. szeptember 18. 17:23 #125
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Shadowhunter
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.30.
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Offline offline
Én nagy hülyeségnek tartom a fültágítást. A pici az még elmegy, de nem tudom mi a jó abban, hogy valakinek egy rohadt nagy lyuk van a fülében... ._.
2012. szeptember 18. 18:18 #126
Kitti04
Kitti04
új tag
 
StátuszCsalódtam sokszor már és sok mindent bánok,a mélyből én inkább a magasba vágyom
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.30.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 159695
Offline offline
JÁJ..............
2012. szeptember 18. 18:42 #127
- törölt felhasználó -    
ha kicsit raknak bele az még oké de ha már a válláig ér... fúúj
2012. szeptember 18. 19:00 #128
CsDotyii
CsDotyii
visszatérő vendég
 
Státusz~~~One Direction~~~.:*~~~~~I'm sexy and I know it :DD.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.13.
Hozzászólás: 108
Csatolások: 46
Azonosító: 183334
Offline offline
ó na ezek olyan undorítók.. :@ >:P
2012. szeptember 18. 19:33 #129
Frizzie
Frizzie
visszatérő vendég
 
StátuszHa vársz addig, amíg készen állsz, egész életedben csak várni fogsz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.04.
Hozzászólás: 135
Csatolások: 0
Azonosító: 154644
Offline offline
Akárki bármit mond, én akkor is undorítónak találom. Nevetséges, hogy ez önkifejezés lenne, amikor ez már egy tök tucat dolog, minden harmadik embernek az utcán a válláig ér a füle. Mégis mi a jó abban, ha szinte szétszakad a füled? Szánalmas, már bocsánat... A piercing még oké, az egy teljesen más dolog, de ez... Nem akartam senkit sem megsérteni, akinek ez a borzalom tetszik, annak egészségére, a füle érjen a bokájáig! biggrin.gif
2012. szeptember 18. 19:44 #130
- törölt felhasználó -    
Frizzie igazad van!! smileeee.gif biggrin.gif
2012. szeptember 18. 19:47 #131
Devil93
Devil93
 
Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.18.
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
Offline offline
Szerintem egészen jól néznek ki a fültágítók biggrin.gif sőt nekem is van és imádom biggrin.gif tongue.gif És az ilyen begyöpösödött gondolkodás miatt -mint ami itt pár embernek van - van a sok előítélet a világban és a külső alapján való megítélés .
2012. szeptember 19. 03:47 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaurenLaura @ 2012.09.18. 22:41)
Sose értettem, egyesek miféle agymosáson esnek keresztül...ez nektek jól néz ki, undorító, a hasatokba nem akartok 1 centis lyukakat-.- esetleg az agyatokba, annak már ugyis mindegy ezek szerint. Szigorúan különcöknek és mazochistáknak való...divat mi, pff, mi lett az igényes divattal?

Istenem, agyfrászt kapok már ettől a sok IQ-harcos kommenttől. Mazochistáknak való? Hol élsz te? Mi köze a mazochizmusnak a testmodifikáláshoz? Különben is, ha valaki egy centis lyukat akar a hasába, akkor tágítson egy egycentis lyukat. Neked mi bántódásod esik belőle? Mindenki azt csinál a saját testével amit csak akar. Ez nem jogosít fel senkit arra, hogy undorítónak, vagy mitöbb, elmebetegnek nevezzék ezeket az embereket, azt pedig egyenesen felháborítónak találom hogy a mai világban a tetovált, piercingekkel vagy tágítókkal rendelkező embereknek annyival korlátozottabbak a lehetőségeik (lásd: munkahely, lakhely, örökbefogadás), elvégre a külső megjelenésünknek semmi köze ahhoz, milyen emberek vagyunk belül. Mindenkinek meg kéne lennie a joga ahhoz, hogy úgy nézzen ki ahogy szeretne, anélkül hogy a társadalom a száját húzogatná miatta. Vicces, hogy a szociálisan "normálisnak" elkönyvelt emberek akármilyen megjegyzéseket tehetnek a "különcökre", de ha a "különcök" szólják le a "normális" embereket, egyből felháborodás van. Hol ebben az igazság kérem szépen? Sehol.
(Aki egy kicsit is ért angolul, annak ajánlom figyelmébe ezt a videót.)
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2012. szeptember 19. 07:53 #133
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10974
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.09.19. 03:47)
Ez nem jogosít fel senkit arra, hogy undorítónak, vagy mitöbb, elmebetegnek nevezzék ezeket az embereket, azt pedig egyenesen felháborítónak találom hogy a mai világban a tetovált, piercingekkel vagy tágítókkal rendelkező embereknek annyival korlátozottabbak a lehetőségeik (lásd: munkahely, lakhely, örökbefogadás), elvégre a külső megjelenésünknek semmi köze ahhoz, milyen emberek vagyunk belül.

"Szeretem", ha kiforgatják az emberek szavait. Ha esetleg rám céloztál az "elmebeteg" jelzővel, akkor el kell mondjam, hogy megint csak fogalomzavar. Teljesen más dologról beszéltem. A két dolog még csak véletlenül sem szinonimája egymásnak. Én a tulajdonképpeni "szociális sokk"ról beszéltem, ami vagy tudatosul valakiben, vagy nem. De attól még sok esetben bizony nagyon is ott van a háttérben. (mondom, sok esetben: és NEM MINDIG) És ezt nem az ujjamból szoptam, még egyetemen is tanítják. Nem kell az embernek mindent magára vennie, hiszen kinek nem inge, nem veszi magára. Ahogy mondottam volt, NEM MINDENKI, csak SOKAN. Nyilván vannak, akiknek ilyen-olyan dologból fakadóan tetszik, de nagyon sokan csak valamiféle dacból, kitűnési vágyból szeretnek ebbe bele.
Azt meg személy szerint én is elítélem, amikor valakit a külseje/bőrszíne miatt egyből elutasítanak, annak ellenére, hogy adnának neki esélyt.

Idézet (FangBanger @ 2012.09.18. 15:16)
Én személy szerint badarságnak tartom azt az elméletet, hogy a lelkileg instabil emberek viselnének ehhez hasonló dolgokat. Igenis, önkifejezés. Ahogy egyeseknek a fülbevaló, vagy akár a teljesen ép fül a szép, valakinek ez tetszik, valaki ebben leli meg önmagát - és nem azért, hogy felhívja magára a figyelmet, szimplán azért, mert ez neki tetszik. Iszonyatosan nagy butaság lenne ezt mentális problémákkal összekötni, mert az hogy ez kinek tetszik s kinek nem teljese mértékben szubjektív dolog. Ez olyan, mintha valakit azért tartanál mentálisan sérültnek, mert a vaníliafagyit szereti a csokifagyi helyett. Szubjektív dologban egészen egyszerűen nem hivatkozhatsz ilyen dolgokra, mert a te saját szemszögedből sosem fogod megérteni hogy mások fejében mi van. És ha például a te gondolkodásmódod hibás? Senkié sem. Egy bizonyos határig mindenkinek igaza van relatív dolgok esetén. És hát ugye, mit mondanak az okosok? Minden relatív.

Lehet, hogy annak tartod, de sok esetben sajnos igaz.
A figyelemfelhívás pedig általában megint csak olyan dolog, hogy nem tudatosult dolog sokszor, de ebbe most ne menjünk bele...
A fagyis példának szerintem nem sok köze van ahhoz, amiről beszéltem. A társadalomban van norma és deviancia. Az adott társadalom többsége dönti el, mi számít minek. Azt is, hogy mi súlyos és mi kevésbé súlyos deviancia. Vannak emberek, akik utóbbi eszközhöz nyúlnak azért, mert nem képesek máshogy kitűnni az egyszerű normák között élők körében. Nagyon leegyszerűsítve erről van szó. És itt megint leszögezném, hogy ez természetesen nem vonatkozik mindenkire, de sokakra igen. Utóbbi tábort megint csak két felé lehet osztani: akik tudatosan csinálják, és akik nem vallják be maguknak.
2012. szeptember 19. 14:37 #134
enyim0421
enyim0421
új tag
 
StátuszCsak is Rock N Roll
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.18.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 186202
Offline offline
Nem értem mindek provokálják a fül tágítós embereket,nekem is van egy 15 mm és nekem tetszik , nem elme roggyant emberek viselik hanem ez egy fajta stílushoz is köthető.Tény hogy valakinek nem áll jól,de sokaknak igen.Aki meg csak divat cikként hordja na az a felvágós...
2012. szeptember 19. 15:04 #135
- törölt felhasználó -    
Szerintem elég hülyén néz ki. De persze láttam olyat is akinek nagyon jól állt...
2012. szeptember 19. 15:41 #136
Kriszti 1D
Kriszti 1D
visszatérő vendég
 
StátuszHa legális lenne, akkor én a kaját venném feleségül. ~Niall~ ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.24.
Hozzászólás: 143
Csatolások: 0
Azonosító: 169980
Offline offline
Van akinek tetszik,és van akinek nem smileeee.gif én személy szerint nem vagyok oda érte,de nem is vetem meg azokat az embereket akiknek van smileeee.gif néha képeken szokom látni azt a nagyon picit,amivel kezdeni szoknak,az még tetszik is,és nincs is vele semmi gond.de iskolábma jár egy fiú és annak már hatalmas a fültágitója,oldalról amikor valaki megnézi a bőr,már szinte lilul...de neki egész jól áll,és az a lényeg,hogy neki tetszen és ne másnak biggrin.gif
2012. szeptember 19. 15:51 #137
docika27
docika27
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.29.
Hozzászólás: 85
Csatolások: 0
Azonosító: 178968
Offline offline
Nekem a fültágító nagyon tetszik.De vannak emberek az ismerős köreimben is akik túlzásba vitték.
2012. szeptember 19. 16:40 #138
evii23
evii23
visszatérő vendég
 
StátuszI'm not strange, weird, off, nor crazy, my reality is just different from yours.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.17.
Hozzászólás: 251
Csatolások: 34
Azonosító: 160740
Offline offline
A fültágítóval semmi bajom amíg olyan méretű tehát nekem onnan nem tetszik ha három ujjam átférne a lyukon.Addig még jól néz ki smileeee.gif
2012. szeptember 19. 17:32 #139
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡
 
Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.13.
Hozzászólás: 5052
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Offline offline
Nekem nem nagyon jön be ez a fültágítós dolog, de nem ítélem el az ilyent viselő embereket. Ízlések és pofonok...
2012. szeptember 19. 18:27 #140
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.09.19. 07:53)
Nyilván vannak, akiknek ilyen-olyan dologból fakadóan tetszik, de nagyon sokan csak valamiféle dacból, kitűnési vágyból szeretnek ebbe bele.

Hát, akkor ebben nem értünk egyet. smileeee.gif Szerintem pont hogy a legtöbben azért tágítanak mert nekik tetszik, nem pedig azért, hogy felhívják magukra a figyelmet vagy a társadalom ellen lázadjanak. Persze, nem tudom te mennyi tágeszos emberrel találkoztál és beszélgettél, vagy hogy ők mit mondtak neked, és az is lehet hogy Magyarországon teljesen más a mentalitás mint ahol én lakok...
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!