Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?
2013. március 27. 19:56
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
nem tudom... a bandák közt biztos nem lehet reklámfogás,mert ha pl. már 10 éve -ami valljuk be,kicsit lehetlen- együtt vannak,azok hogy bíták ki azt a 10 évet? :') és a one direction-ről,régem még szerettem őket,mára már nem szeretem a bandát..nem tehetek róla..de attól még nem ítélem el őket ha csinálnak valami furcsát..:s a spice girl..hmm..nem is tudom..victoriáról szólt az egész,mint a pussycat dolls..de ez csak az én szerény véleményem..
2013. március 27. 21:06
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline |
Ezek mind megcsinált bandák! Ki azokról a bandákról, akik már ezer éve együtt nyomulnak barátok? Pl: a McFly-ról?
2013. március 28. 11:00
jenett2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 197192 offline |
igazad van Virike44!!!
2013. március 28. 11:32
Nincs olyan ember aki mindenkivel jóban lenne !!
ez komoly mindenkiben van rossz és jó
ez komoly mindenkiben van rossz és jó
2013. március 28. 16:54
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline |
Idézet (PoseidonXD @ 2013.03.24. 18:04)
Erdekes !Habr az 1D meglepodtem rajtuk tenyleg ugy tont hogy szoros kapcs. van mindenkivel es hogy jol egyeznek ,igazi baratok!!
Számomra is így tűnt, de szerintem nincsenek akkora ellentétek, mint ahogy azt most beállították. Vagy csak a fiúk nagyon jó színészek. De nem hinném ,hogy csak megtűrik egymást!
2013. március 28. 16:58
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline |
Idézet (love adam @ 2013.03.27. 18:39)
Mondja már meg valaki,ami nyilvánvaló..Ha nem bírnák-eszerint-elviselni egymást egyes bandatagok akkor hogyan bírtak volna ki egymással 2 és fél évet??Nem értem,mire alapoznak.Néha a legjobb barátunknak is mondunk olyanokat,de nem gondoljuk komolyan..
Ez igaz. Én imádom az osztálytársaimat, mind 26-ot. Ismernek engem, és én is őket. De nagyon sok a vita az osztályon belül.Egyszer megkérdeztem a legjobb barátnőmet, ez miért van? Azt mondta azért mert túlságosan szeretjük egymást. Szóval lehet , hogy a 1D-s srácok veszekednek, de nekem az a szent meggyőződésem, hogy csak azért mert jót akarnak a másiknak, és ezt nem tudják, mivel...talán makacsok, és önfejűek. (Talán!!!)
2013. március 28. 18:08
Szerintem biztos van abban igazság, amit a cikkben olvasunk. De szerintem a One direction-ös fiúk szeretik egymást. Azt nem mondom, hogy mind annyira közel állna egymáshoz, mintha testvérek lennének, de ha Niall és Louis között tényleg akkora gáz lenne, tuti nem lenne már valamelyikük a bandába. És mi van akkor, ha vitatkoznak néha? Erre szükség van. Ha benn tartják a haragjukat és a gondolataikat, abból csak baj lesz. Én sokat vitatkozom a barátnőimmel, de azon felül szeretjük egymást és kiállunk egymásért.
Most természetesen nem menteni akarom a fiúkat azért mert directioner vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy ők is csak emberek, konfliktusokkal, hibákkal, meggondolatlan beszólásokkal és mindennel, ami az emberekhez tartozik.
Most természetesen nem menteni akarom a fiúkat azért mert directioner vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy ők is csak emberek, konfliktusokkal, hibákkal, meggondolatlan beszólásokkal és mindennel, ami az emberekhez tartozik.
2013. március 28. 18:38
fanjonasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 133702 offline |
A One Direction-ös részhez:
http://data.whicdn.com/images/56684622/tumblr_mkdi7ywrNC1s1tzipo1_500_large.gif
Lehet, hogy féltékenyek rájuk, hogy 5 ismeretlenből ilyen jó barátok, már szinte testvérek lettek, és ennyi mindent elértek, de ez már kicsit sok. A többi mondanivalóm meg annyi, amennyit "lilics" írt..
http://data.whicdn.com/images/56684622/tumblr_mkdi7ywrNC1s1tzipo1_500_large.gif
Lehet, hogy féltékenyek rájuk, hogy 5 ismeretlenből ilyen jó barátok, már szinte testvérek lettek, és ennyi mindent elértek, de ez már kicsit sok. A többi mondanivalóm meg annyi, amennyit "lilics" írt..
2013. március 28. 19:14
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Az1D nek nagyon drukkolok,de szerintem nem veszekedõs típusok!
2013. március 29. 16:36
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
hát szerintem csak viccböl mondta mert igazábol nem mondot volna semit de ha ezt kérdezte egy directoner akor az nem is directoner mert ilyen kérdést nem is lenne szabad felteniük mert egy normális ember sem kérdezi meg hogy anyádat vagy apádat ölnéd meg.
nagyon cukik nem is veszekedösek és lehet hogy azért nem voltak egy öszhangban mert sok volt a feszko
nagyon cukik nem is veszekedösek és lehet hogy azért nem voltak egy öszhangban mert sok volt a feszko
2013. március 29. 17:38
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
a látszat néha csal
2013. március 29. 22:32
Danszulaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 182705 offline |
A One Directionos rész tuti nem igaz... nem hiszem, hogy Louis és Niall csak elviselnék egymást. Ha így lenne, akkor Louis nem védte volna meg Niallt, amikor ki akarták rakni a bandából, és nem adta volna oda neki a mikrofonját. Ha én nem szeretek valakit, akkor nem állok oda, hogy de akkor is punk tum, itt marad velünk. És azt sem hiszem, hogy Louis csak Harryt engedi magához közel. Szerintem mindannyian jóban vannak, talán nem mind tekintenek egymásra úgy, mint testvérek, de szerintem ilyet nem csinál olyan, aki csak elviseli az illetőt:
http://weheartit.com/entry/29358918/via/1Derland
Vagy ilyet: http://data.whicdn.com/images/56684622/tumblr_mkdi7ywrNC1s1tzipo1_500_large.gif
Mindenki veszekszik olyan emberrel, aki mondjuk a legjobb barátja, vagy valaki, akit szeret, vagy családtagja ként tekint rá, még akkor is, ha nem az. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, de nekem ők így tökéletesek <3
http://weheartit.com/entry/29358918/via/1Derland
Vagy ilyet: http://data.whicdn.com/images/56684622/tumblr_mkdi7ywrNC1s1tzipo1_500_large.gif
Mindenki veszekszik olyan emberrel, aki mondjuk a legjobb barátja, vagy valaki, akit szeret, vagy családtagja ként tekint rá, még akkor is, ha nem az. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, de nekem ők így tökéletesek <3
2013. március 30. 13:58
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Én nem tudom, hogy ti tényleg ennyire naivak vagytok vagy csak tényleg ennyire elvakultak.
Mondjuk ahogy látom az értelmezés sem megy rendesen.
Ezt a menedzsment ki akarta rakni Niall dolgot pedig nehogy elhiggyétek már! Egy menedzsment se rak ki tagot, mert ahogy ebben a cikkben felsoroltak is mutatják amint egy tag kiválik oda a siker, hírnév stb. Ők biztos nem fognak kirakni tagot. Ők a legnagyobb bevételi forrásuk jelen pillanatban. De amúgy milyen érdekes, hogy ebben a pletykában is ki áll ki mellette: Louis. Jé de fura.
Amúgy én nem tudom ezért titeket rajongókat kérdezlek: az első turnén hány ilyen Louis Niall hülyülés volt? És most a másodikon mennyi van? A kettő között jött fel ez a szerintetek kamu pletyka hogy ők nem annyira vannak jóba mint a többiek.
Meg ez, hogy kiválnának. Ugyan ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Most a toppon vannak, valószínű feladnák a sikert a hírnevet, a pénzt, meg azt amit szeretnek csinálni csak azért, mert mondjuk ketten nem annyira jönnek ki egymással, (hangsúlyozom nem azt jelenti nem bírják egymást).
De ha nektek ez megnyugvást jelent akkor higgyétek azt hogy én találtam ki Csak nem értem, ha az első három igaz akkor mért pont az utolsót találtam volna ki, de mindegy ha nektek így jobb hát legyen.
Mondjuk ahogy látom az értelmezés sem megy rendesen.
Ezt a menedzsment ki akarta rakni Niall dolgot pedig nehogy elhiggyétek már! Egy menedzsment se rak ki tagot, mert ahogy ebben a cikkben felsoroltak is mutatják amint egy tag kiválik oda a siker, hírnév stb. Ők biztos nem fognak kirakni tagot. Ők a legnagyobb bevételi forrásuk jelen pillanatban. De amúgy milyen érdekes, hogy ebben a pletykában is ki áll ki mellette: Louis. Jé de fura.
Amúgy én nem tudom ezért titeket rajongókat kérdezlek: az első turnén hány ilyen Louis Niall hülyülés volt? És most a másodikon mennyi van? A kettő között jött fel ez a szerintetek kamu pletyka hogy ők nem annyira vannak jóba mint a többiek.
Meg ez, hogy kiválnának. Ugyan ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Most a toppon vannak, valószínű feladnák a sikert a hírnevet, a pénzt, meg azt amit szeretnek csinálni csak azért, mert mondjuk ketten nem annyira jönnek ki egymással, (hangsúlyozom nem azt jelenti nem bírják egymást).
De ha nektek ez megnyugvást jelent akkor higgyétek azt hogy én találtam ki Csak nem értem, ha az első három igaz akkor mért pont az utolsót találtam volna ki, de mindegy ha nektek így jobb hát legyen.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.