Starity

Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?

16 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 25. 20:23 #221
Abi97
Abi97
új tag
 
Státusz~'Never take yourself too seriously.'-Ariana Grande~
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.28.
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 123657
Offline offline
én is néha összeveszek a bnőimmel, de az hogy Niall és Louis rosszban lennének HÜLYESÉG!Lou az ienekkel, csak viccel(am nem is lett cenzúrázva, de ne zavarjon senkit!) és valóban Hazzát engedi igazán közel magához, de pont emiatt b****k le őket...mit nem leheten ezen megérteni. barátok mind! természetes, h összekovácsoldtak, 1másra voltak/vannak/lesznek utalva. Nouis' a friendship too♥
http://data.whicdn.com/images/56236477/5eb078ba99cb8e4f5118985edd1bca1f_large.jpg
2013. március 25. 20:29 #222
hellosummer
hellosummer
visszatérő vendég
 
StátuszI love days when my only problem is " tea or caffe" :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.17.
Hozzászólás: 308
Csatolások: 0
Azonosító: 189819
Offline offline
Nagyon jó cikk lett smileeee.gif!
2013. március 25. 20:45 #223
Mixioner14
Mixioner14
új tag
 
StátuszKurt♥ Még megölsz engem
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.02.26.
Hozzászólás: 58
Csatolások: 0
Azonosító: 196819
Offline offline
Ha tényleg nem kedvelnék egymást, akkor a szabadidejüket sem együtt töltenék.... erről ennyit smileeee.gif #Nouis_bromance
2013. március 25. 20:51 #224
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus
 
StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.05.
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Offline offline
Én úgy gondolom, hülyeség, hogy Louis és Niall nem jönnek ki egymással.Persze nyilván szoktak veszekedni, ahogy mindenki. Szerintem nagyon is szoros a kapcsoltuk, talán nem annyira, mint azt mutatják, de akkor is barátok. Louisban az a vonzó, hogy vicces, mókamester, de ha kell órákig lehet vele komoly dolgokról dumálni ( ezt Zayn egyszer kifejtette egy interjúban). Nem akarok elfogultan véleményt alkotni, de valami azt súgja, igenis kedvelik egymást. Nem mondom, hogy ha nem így lenne, akkor már különváltak volna, hiszen a siker, a pénz, a csillogás nagy úr.
Mindazonáltal rengeteg kép, videó van róluk, tisztán látható az öröm az arcukon, a szemükben a szeret teljes csillogás! Akármilyen jó sínész az ember, ennyire semmit sem lehet megjátszani!
1D forever.♥
2013. március 25. 21:00 #225
Dreeameer
Dreeameer
új tag
 
StátuszCody Simpson - 'iYiYi' ft. Flo Rida
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.18.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 198124
Offline offline
Kedves Directionerek! Persze, szeretnétek remélni, hogy Niall és Louis igenis jóban vannak (én is ezt szeretném hinni ha directioner lennék) de az az igazság, hogy nem tudhatjátok, nem vagytok ott mögöttük, elképzelhető, hogy korántsem kedvelik egymást annyira mint mutatják. Akárcsak ahogy Robbie mondta.
2013. március 25. 21:43 #226
Shady007
Shady007
új tag
 
StátuszThese assholes actually think they're being original. - P.EzM.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.19.
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 169623
Offline offline
Olvasgattam itt pár hozzászólást, és lehet (sőt, biztos), hogy majd én is kapom a "támadásokat", hogy hülyeség itt regényeket írni, de én nagyon szeretném leírni amit gondolok.biggrin.gif Nem leszek nagyon-nagyon hosszú, Hugii 570 már csodálatosan kifejtette itt a lényeget, de azért még pár szót, ha lehetne...
Nos. Teljes mértékben egyetértek abban, hogy vannak nézeteltérések egy bandában, sőt biztos. Igen, én is itt most főképp' a One Direction-t emelném ki a sorból (szerintem nem véletlen, hogy mindenki úgy gondolja [vagyis a legtöbbjük] hogy őket nem kéne idesorolni), ugyanis szerintem (SZERINTEM!![és ugyebár azért van a cikk, és a hsz. hely, hogy lehessen véleményt írni]) a srácok nem éppen ide sorolhatóak. Persze, 5 különböző ember, ugyanis nincs még 2 egyforma ember se a világon, viszont olyanok vannak, akik megtalálják a közös hangot, hasonlítanak egymásra, és épp' úgy, mint te a legjobb barátoddal, a hibáitokkal együtt szeretitek egymást. Igen, mindegyik fiú személyisége eltérő, szerintem Robbie W. így értette (meg kezdjük ott, hogy ahogy már megemlítették az előttem lévőek, hogy az X-Faktorban alig 2 hetük volt összeszokni teljesen vadidegen emberekkel, persze, hogy vitatkoztak, és mivel fiúk, mentek volna a saját fejük után), hogy mindegyik egy másik személyiséggel rendelkezik, DE attól függetlenül egy volt (és ha netalántán ez a cikk tartalmaz némi igazságot a róluk szóló részben, bár kétlem.., akkor van is) a céljuk, és muszáj volt valahogy összekovácsolódni. Számomra logikus, hogyha valakivel ilyen sok időt töltesz el, egy a célotok, ráadásul (majdnem) egyidősek is vagytok, hasonló az érdeklődési körötök, akkor egyértelmű, hogy egy nagyon jó baráti kötelék alakul ki köztetek. (Tapasztalatom is van.)
Kicsit kiakadtam azon, amikor Louis-t és Niall-t említették.. Előttem is már írták, hogy ha visszanézzük a videó naplókat, pont Louis és Nialler voltak azok, akik állandóan jót mulattak. Oké, Louis mulattatta a többieket, szereti, ha az emberek nevetnek rajta, de ez a személyiségéhez is tartozik, és igen, Niall meg mindenen röhögött már, de szerintem nagyon aranyosak voltak. És szerintem ha valaki ilyen jól szórakozik valakin, mert elismeri, hogy vicces, akkor biztosan nem utálja, vagy legalábbis nem bírja annyira azt a személyt. (Én személy szerint jobban húzódok azokhoz az emberekhez, akik ilyen viccesek és jó fejek.) Azt az embert meg ki nem szereti, aki mindig jóízűeket nevet a poénjainkon? Szerintem azért egy kis hála Louisban is benne volt. Hisz mindenki olyan emberekkel szeret lenni, akikkel jól érzik magukat, nem? Sokat nevettek, beszélgettek, nevettek, és nevettek... Mert abból nem volt hiány, tisztán látszott rajtuk, hogy igenis szívből jövő gesztusok voltak. (Ha még Louis egy kicsit produkálta is magát, de csak a jó kedv érdekében). És én sem hinném, hogy olyan jó színészek lennének, akik tök jól (jobban, mint a legjobb színészek) eljátsszák azt, hogy ők mennyire összetartanak és szeretik egymást.
Az a téma meg, hogy Louis azt válaszolta, hogy Niall-t áldozná fel, az egy szimpla poén volt, amit azok értenek csak meg, akik hasonló poénokkal hülyéskednek a haverjaival. Én pl. hasonló viccekkel csesztetem a barátaimat, de csak viccelek, és ezt ők is tudják. Louis csak spontán megszólalása volt, semmi komoly, gondolta egy újabb lehetőség, hogy megnevettessen pár embert. Niall, meg mindenki tudja, kicsit érzékeny, nyilván azért se röhögte szét akkor a fejét, mert lehet magára vette, de van hogy én is olyan hangulatomban vagyok, amikor nem veszem a poént. Jó, lehet kifogásként használni azt, hogy kamerák előtt, meg etc.. Kit érdekel? Csak azért mondja mindenki ezt, mert az ilyenekből, mint ők, nem sok van. Jó, aláírom, minden sztár szeret jókat szórakozni, jómagam anno még Justin Bieber-t is bírtam, mint embert, sok videót láttam, és a gyereknek tényleg van humora, élvezi amit csinál, és biztos vagyok benne, hogy vannak emberek, akikkel együtt kell dolgoznia, és annyira nem mindig találják meg a közös hangot, de senki se olyan elmebeteg, hogy keresse ezt a feszültséget a levegőben, inkább elpoénkodja magát.
Példaként had hozzam már fel a családot. Igen, a családot. Jaj, lehet uncsi már, de nem érdekel.
Nos, a családokban se mi választjuk meg a családtagjainkat. Azokkal kell élnünk, összeszoknunk, akikkel. Ez is változó, van aki nem igen jön ki a bátyjával, vagy a húgával, az anyukájával, még is azért szeretik egymást. Én személy szerint nagyon jóban vagyok a testvéreimmel (van egy lassan 10 éves öcsém, és egy 18 éves bátyám), és a tapasztalat beszél belőlem, iszonyat sokszor veszekszünk, de azért szeretjük egymást, viszont van, hogy szinte puszipajtások vagyunk. Persze ezeket azok is tudják, akik hasonló helyzetben vannak.
Louis, Liam, Niall, Zayn és Harry se volt rákényszerítve arra, hogy együtt végig vigyék ezt az egészet, már az X-Faktorban kiszállhattak volna, de gondolták, miért is ne próbálnánk meg? Biztos sokat veszekedtek, hisz már említettem, és mindenki tudja, 5 idegen srác, akiknek alig 2 hete van az összeszokáshoz, hát nem is tudom, mik mehettek ott. De mindegyikük úgy gondolta, kihozzák magukból a maximumot, de persze közben sem felejtenek el a földön járni, és szórakozni. A sok nehéz próba, meg a problémák amik közbe jöttek (pl, amikor Zayn haza utazott, mert a nagypapája meghalt, vagy amikor Louis belelépett a parton valamibe, és kórházba kellett vinni, és alig tudott a lábára lépni) mind nagyon aggódtak egymásért. Jó, támadhattok, hogy ez csak szimpla találgatás, de LÁTSZOTT RAJTUK. És mondták is, de manapság az embernek inkább meg se kéne szólalnia, mert nem hiszik el, hogy az úgy is van. (De szegénykék ebbe nem gondoltak bele, ők tiszta szívből beszéltek. Viszont ha nem beszélnek róla, akkor meg azért támadják őket, hogy szívtelen alakok, még csak nem is sajnálják a másikat.)
És ezek mind összehozták őket. A családban is vannak nézeteltérések, de mindig meg lehet oldani, hisz szeretik egymást, ennél nincs fontosabb. Igen, van ez a menedzsment is, de sok sztár van, akik nem engedték, hogy ezek irányítsák őket, teljes mértékben. Mondhatnék példákat, de nem ez a lényeg. Bizonyára persze meg kell, hogy csináljanak valamit, és lehet, hogy tényleg a fiúkra van parancsolva, hogy mindig adják az igaz barátot, testvért, etc, de gondolom mivel valójában is ez van, nem nehéz nekik. Az olyan esetekre értheti a menedzsment, ha pl. össze vannak veszve, azt inkább nyilvánosan ne mutassák ki. Én is sokszor összeveszek a bátyámmal, és akkor egész nap nem is akarom látni szinte, mert tudom, hogy milyen, majd alszok rá egyet, ő is, és másnap mintha semmi se történt volna. Csak minek dobra verni, ha ő náluk is van egy kis veszekedés, de másnapra (jobb esetben)úgy is elfelejtik az egészet? Meg ha annyira nagyon nem szeretnék egymást (amúgy olvastam, és szerintem irtó nagy hülyeség, hogy csak azért vannak egymással, mert rájuk van parancsolva, és ha tehetnék mással mennének el valahova..[megjegyezném szabadidejükbe azt csinálnak, amit akarnak, és igen, volt már, hogy más haverokkal lógtak együtt, de mit vártok, nekik sem csak ők 5-en vannak haverok, vannak más barátok is, akiket azalatt az idő alatt, hogy egymással vannak, nem jut idő más emberekre]) akkor most nem is készülne film az életükről. Vagy néhányan csak úgy fogjátok fel, hogy "huhú, deszar, egy újabb film, csak ezzel az 5 b*zival, de tökmindegy az egész úgyis megvan játszva"? Hát kétlem, hogy képesek lennének az egészet elszínészkedni, már onnan is gondolom, hogy sokszor szó volt arról, ez esetben Harry-nél, ő maga mondta, hogy ő nem jó színész, és szerinte az ICarly-s szereplése pocsék volt. Na akkor miről beszélünk? Ha olyan jó színész lenne, akkor perfectül tudott volna szerepelni, játszani abban a sorozatban.
Amúgy még egy hozzáfűznivaló, aztán befogtam. Pont ezekben a napokban nézegettem ugyebár a mostani koncertfelvételeket. Louis és Niall rettentő sokat hülyéskednek (persze a többiek is, de most őket hozták fel a cikkben), spontán grimaszok, miközben énekelnek, és látni is, ahogy vigyorognak, miután már nem ők vannak a középpontban. Szerencsére a képben még látszottak, és érdemes megfigyelni az egymással való viselkedésüket, Niall nevetve karolta át Louis-t, aki vigyorogva viszonozta, és ilyenkor már nem épp' a középpontban helyezkedtek el. Meg amikor szinte kézen fogta Niall Louis-t, és elkezdett szökdécselni (erről giffem is van) és Louis lelkesen utánozta, majd jót nevettek rajta. Emellett mindegyikőjüket látni mindegyikőjükkel, ahogy jót szórakoznak, vagy éppen beszélgetnek. Szóval szerintem nincs olyan, hogy valamelyikőjük nem szívesen van a másikkal, vagy nem engedi a másikat közelebb.
De mindegy is. Csak gondoltam én is leírom ezeket, hátha valakit más meglátásra sikerül bírnom, persze ezzel nem az a célom, hogy most megváltoztassam mindenki véleményét, hisz az mindenkinek lehet és van is, és mindenkinek más, nekem ez. Még hozzáfűzném én is, hogy nem vagyok fanatikus, őrült Directioner. Én abból a fajtából vagyok, aki inkább eltöltene velük egy hülyülős napot, minthogy valamelyikkel smacizzon. Emellett olyan hírességeket szeretek még, akik a szarból építettek várat, mint például Eminem és Michael Jackson. Nagyon a szívemhez nőtt még pár régi előadó is, de nem fogom itt felsorolni, csak azért említettem meg én is, hogy nehogy egy tinipicsa, ízléstelen senkinek tituláljatok, aki kétségbeesetten próbálja védeni a fiúkat. Igen, megvédem őket, de csak akkor, ha ÉN úgy gondolom a dolgokat, ahogy. Semmi se befolyásol, ugyanúgy emberek ők is, hibáznak. És én képes vagyok elismerni, ha ők hibáznak, nem állok le veszekedni a csökkent agyúakkal, akik annyira megvannak győződve arról, hogy 5 b*zi, oszt' csá, hogy most kinek van igaza. (Már elnézést.) Én bevallom töredelmesen, a zenéjükért nagyon, nagyon sokáig nem voltam oda, de annál inkább szerettem bele az egyéniségükbe, a személyiségükbe, a hülyeségükbe. Csodálatos emberek, csodálatos barátok, akik kiállnak egymás mellett, ha kell. Én is kiállok a testvéreimért, szüleimért, barátaimért, még ha sokszor veszekszünk is. De ez van. Persze én se tudhatok mindent, sőt. Nem akarom, hogy úgy jöjjön le, okoskodok, csak leírtam a véleményem, a saját meglátásom, ennyi.
Amúgy a cikk egyáltalán nem hülyeség, mert biztos van benne igazság, biztos vannak olyanok, akik kicsit nehezebben férnek el egymás mellett. Csak szerintem a 1D-t nem kellett volna ide sorolni, de amúgy nem rossz téma, sőt, ilyet még nem is olvastam, és tetszik, új meglátás a dolgokra. smileeee.gif
Na már vagy 3×ra közlöm, hogy befogom, de na, valami még mindig az eszembe jut. De most már tényleg befogtam.:'D Csak muszáj volt kiírni magamból :3
2013. március 25. 21:48 #227
Netti35
Netti35
visszatérő vendég
 
StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.15.
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 171275
Offline offline
Nem vagyok directioner és nem áll szándékomban védeni a one directiont, mert bosszant, hogy felsoroltak itt kb 7db bandát ahol viták vannak és a hozzászólások főtémája még is csak a one direction. De ettől eltekintve, úgy gondolom, hogy valamennyi baráti kapcsolat ki is alakult köztük, az idők során. Mert, nem hiszem, hogy egyik napról a másikra valakibúl beképzelt szuper sztár lesz. Úgy tudom ezek a fiúk 2-3 éve egyszerű tinidzser srácok voltak. Na már most mikor belecsöppentek a sztár világba egymásra voltak utalva, és az, hogy sikeresek lettek egymásnak köszönhetik, mert egyedül egyikük sem vitte volna sokra. Persze lehetséges, hogy esetleg a két említett tag nem jön ki egymással, de arra pár órára mikor nyilvánosság elé kilépnek egy hátbaveregetés egy össze mosolygás egyiküknek se fog fájni, mivel nem hinném, hogy annyira nem kedvelnék egymást. De az osztéály társ példát tekintve, szerintem mindenkinek vannak olyan osztálytárs, ismerőse stb. akivel úgy konkrétan semmi baja nincsen, csak neki is meg neked is megvan a saját társaságotok, de ha esetleg úgy jön ki a lépés akkor elvagytok együtt is. Sőt el is hülyéskedtek. De tisztában vagytok vele ha nem egy isklába árnátok vagy egy munkahelyenn dolgoznátok nem tartanátok a kapcsolatot.
Szerintem ez a 2 fiú is van annyira érett, hogy ha még nem is vibrál köztük annyira a levegő, a munka és az egyéb dolgok miatt, elszórakoztatják egymást. Igazándiból ezt most nem értem miért kellett ennyire felfújni.
2 felhasználónak tetszik: Gabor28, Beyla
2013. március 25. 22:24 #228
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.24.
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Offline offline
Idézet (Netti35 @ 2013.03.25. 21:48)
Nem vagyok directioner és nem áll szándékomban védeni a one directiont, mert bosszant, hogy felsoroltak itt kb 7db bandát ahol viták vannak és a hozzászólások főtémája még is csak a one direction. De ettől eltekintve, úgy gondolom, hogy valamennyi baráti kapcsolat ki is alakult köztük, az idők során. Mert, nem hiszem, hogy egyik napról a másikra valakibúl beképzelt szuper sztár lesz. Úgy tudom ezek a fiúk 2-3 éve egyszerű tinidzser srácok voltak. Na már most mikor belecsöppentek a sztár világba egymásra voltak utalva, és az, hogy sikeresek lettek egymásnak köszönhetik, mert egyedül egyikük sem vitte volna sokra. Persze lehetséges, hogy esetleg a két említett tag nem jön ki egymással, de arra pár órára mikor nyilvánosság elé kilépnek egy hátbaveregetés egy össze mosolygás egyiküknek se fog fájni, mivel nem hinném, hogy annyira nem kedvelnék egymást. De az osztéály társ példát tekintve, szerintem mindenkinek vannak olyan osztálytárs, ismerőse stb. akivel úgy konkrétan semmi baja nincsen, csak neki is meg neked is megvan a saját társaságotok, de ha esetleg úgy jön ki a lépés akkor elvagytok együtt is. Sőt el is hülyéskedtek. De tisztában vagytok vele ha nem egy isklába árnátok vagy egy munkahelyenn dolgoznátok nem tartanátok a kapcsolatot.
Szerintem ez a 2 fiú is van annyira érett, hogy ha még nem is vibrál köztük annyira a levegő, a munka és az egyéb dolgok miatt, elszórakoztatják egymást. Igazándiból ezt most nem értem miért kellett ennyire felfújni.


köszönöm smileeee.gif
2013. március 25. 23:03 #229
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Shady007 @ 2013.03.25. 21:43)
Olvasgattam itt pár hozzászólást, és lehet (sőt, biztos), hogy majd én is kapom a "támadásokat", hogy hülyeség itt regényeket írni, de én nagyon szeretném leírni amit gondolok.biggrin.gif Nem leszek nagyon-nagyon hosszú, Hugii 570 már csodálatosan kifejtette itt a lényeget, de azért még pár szót, ha lehetne...[...]

Te vagy az élő példája annak, hogy ennek az öt nyominak miért van ekkora sikere. Nagyjából az egész hozzászólásodban ismételgetted önmagadat, és úgy adod elő a sztorit, mintha személyesen ismernéd őket. Honnan a lótúróból tudod te azt, hogy ezek testvérekként szeretik egymást, sőt imádják a másikat? Teljes meggyőződéssel állítod, hogy ezek itt öten olyanok, mint a hímes tojások, szeretik és babusgatják egymást. Miért? Mert látod a videókat, amiknek a nagyja megjátszott. Ez az öt gyerek úgy indult a tehetségkutatóban, hogy előtte sosem ismerték egymást. Ne már, hogy ezek öten úgy összecsiszolódtak, hogy ők lennének a prototípusok a párkapcsolatok számára, miközben sokszor egy párkapcsolatban két ember között hihetetlen súrlódások vannak, akkor öt ember között mennyi lenne? Persze, gondolom kénytelenek lenyelni egymás marhaságait, mert éjt nappallá téve veszekednének, de ne adjátok már úgy elő, mintha ezek lennének a megtestesült tökéletességek, akik úgy összeillenek, mint a puzzle darabok. Nevetségesnek tartom mindazt, amit leírtál, de a te véleményed, elfogadom természetesen, mert nincs azaz Isten, amiért én meg akarnám változtatni azt. Te a világ legnagyobb rózsaszín buborékában élsz, olyan kis cukor felhőkön lépkedsz, és a naiv gondolkodásoddal hiszed azt, hogy ez az öt fiú a megtestesült tökéletesség, soha sem hazudnak a kamerába, sőt sosem hazudnak nektek rajongóknak, pedig itt a kulcsszó - hazugság. Nap mint nap ömlik az arcotokba a temérdeknyi hazugság erről az öt nyikhajról, és ti lazán elhiszitek, hogy az ég piros, ha valamelyik banda tag azt mondja. unsure.gif A te rajongásod is átlépett egy bizonyos keretet, ugyanis nem tudsz reálisan látni, megfelelően ítélni és tisztán gondolkodni velük kapcsolatban, hiszen a leírtak alapján úgy gondolod, hogy ezeknek minden szavuk a szent jó igazság. Pedig, ha tudnád, hogy hányszor hazudtak a p*fátokba, csak, hogy jöjjön a lóvé! Valahol nagyon sajnállak titeket, rajongókat, mert szó szerint mentek bele a butaságba. Kezdve a pénzszórástól át ezekig a nyikhajokig, akik lehet akkora p*csfejek, hogy elküldenéd utána őket retekbe, akkora b*nkó mindegyik. És most jöhetsz azzal, hogy te tudod, hogy nem azok meg izé, meg hozé, de nem tudhatod, mert nem ismered őket. Te csak látsz egy képet, amit mutatnak magukról a kamerákban, mivel tudják, hogy filmezik őket, és gondolom annyi önkritikájuk nekik is van, hogy ne marják egymást a felvételeken. Ők sem hülyék. Az egész egy kegyetlen nagy átverés, és az a baj, hogy ti bedőltök ennek. Nem csak anyagilag zsákmányolnak ki titeket, de egyszerűen elvesztitek az önkontrollt, tesztek az etikára, illetve az empátiára, és egy olyan szintre degradálódtok, ami kritikán aluli. Hogy a jó büdös francba ér többet nektek öt tehetségtelen gyökér, mint a saját stílusotok, a saját becsületetek, a saját személyiségetek? Annyi direksönert láttam már itt, és egyszerűen intellektuálisan el vagytok torzulva, mint akik drogosok. Valaki mond valamit ezekre a szép fiúkra, rögtön úgy viselkedtek, mintha embert ölt volna az illető. Egy civilizált ember/leginkább gyermek viselkedik így? Viselkedik ennyire, de ennyire aljasan és primitíven? Egy biztos, engem úgy nyakon vertek volna a szüleim, hogy a fal adta volna a másikat, mert néhányotokkal kegyetlenül elszaladt a ló, és valószínűleg az édesanyját is úgy veszi otthon a szájára, ahogyan itt beszélnek néhány fórumtársukkal.

A hozzászólásod tartalmára nem tudok reagálni, mert feláll a szőr a hátamon tőlük, s kerülök mindenféle kontaktust. Számomra világossá vált, hogy mennyire is gyerek vagy, ebből a mondatodból következtetően:

"Én bevallom töredelmesen, a zenéjükért nagyon, nagyon sokáig nem voltam oda, de annál inkább szerettem bele az egyéniségükbe, a személyiségükbe, a hülyeségükbe."

Felesleges is tovább szaporítani a szót, mert a zene nem a zenélő egyéniségétől, személyiségétől, hülyeségétől függ, hanem attól, hogy mit akarnak mondani és közölni. Mire akarja felhívni a figyelmet, vagy éppen egy összetört szerelemről énekel. Annyi ilyen gyönyörű szám van, és te büszkén benyögöd ezt... gáz. Most erre mit mondjak? Nagyon gáz az, hogy valaki nem tudja azt, hogy a zenének eszmei értéke van. Még az is jobb lett volna, ha azt mondod, hogy a "sokat mondó zenéjük" miatt szerettél beléjük, de sajnos nem. Kimondtad azt, hogy azért, mert begerjedsz rájuk, ennyi. Nekem is voltak plátói szerelmeim, amikor sztárokba voltam szerelmes, mert hát kinek nem volt, de túlon túl durva már ez. blink.gif Őszintén remélem, hogy felébredsz a kis álom világból, és kilépsz a buborékból, mert a hozzászólásod alapján van benned némi értelem, mégis ennyire hiszékeny és naiv vagy. A továbbiakban csak ismételni tudom magamat, de egy biztos: nagyon ledöbbentett a hozzászólásod - a megannyi naivitás, a hiszékenység és részben az ostobaság, egyszerűen borzasztó és elkeserítő. Egy újabb támpontot kaptam, hogy az emberiség merre halad... hát nem éppen jó irányba, maradjunk annyiban... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Jolie_77
2013. március 25. 23:14 #230
Tamyna
Tamyna
visszatérő vendég
 
StátuszNem barátkozásra használom a profilom, bocsi:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.13.
Hozzászólás: 325
Csatolások: 0
Azonosító: 163822
Offline offline
Gondoljatok bele: ez az 5 fiú nem azért énekel egy bandában, mert gondolták mekkora muri lesz majd, hanem azért, mert rá voltak szorulva erre a megoldásra. Úgy kerültek össze, hogy néhányuk mégcsak nem is hasonlít a másikra. Ebből adódik, hogy nem feltétlen értik meg egymást, ami konfliktust szül. Ez pedig azt eredményezheti, hogy vannak/lesznek ellenszenvek a bandában. 5 másfajta ember, összezárva "kényszerből", nem csoda ha vannak ellentétek és egyet nem értések. A következő sort minden directioner csak saját felelősségre olvassa el, reklamációt nem fogadok el. Tehát: Szerintetek ha megtehetnék, hogy szóló karrierbe kezdhenének, garantáltan akkora sikerrel, mint a bandában, viszint kicsivel se nagyobbal, melyikük hagyná ott a bandát? Jobb kérdés: melyikük hagyná el a bandát először? (költői kérdések voltak) amúgy szerintem Zayn menne először. Annyira más világ mint a többi 4...
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. március 25. 23:27 #231
Tamyna
Tamyna
visszatérő vendég
 
StátuszNem barátkozásra használom a profilom, bocsi:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.13.
Hozzászólás: 325
Csatolások: 0
Azonosító: 163822
Offline offline
Beyla köszönöm!!:-) adtál egy bizonyítékot, hogy nem vagyok egyedül:-) tudom, hogy sokan vannak akik még ugyan így gondolják, de nem mernek hangot adni neki:)
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. március 25. 23:42 #232
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly
 
StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.13.
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 0
Azonosító: 177766
Offline offline
OMG ohmy.gif egyes hozzászólásoktól már a falra mászok...bár lehet ott jobb is lenne...-.-
2013. március 26. 09:49 #233
Nóri...
Nóri...
új tag
 
Státusz아슬아슬해 니가 아찔아찔해♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.27.
Hozzászólás: 41
Csatolások: 1
Azonosító: 181643
Offline offline
És azt mindenki elfelejtette, mikor a menedzsement Niallnek megtiltotta, hogy énekeljen? Louis volt az, aki odatartotta a mikrofont, hogy ne csak gitározhasson, hanem ha csak pár sort is, de énekelhessen. Most nem mindenáron védeni akarom őket, de senki nem mondta neki, nem kényszerítették rá, hogy ezt tegye, mégis megtette. Lehet, hogy azért annyira mégsem ellenségesek egymással...
2013. március 26. 10:30 #234
Zsófi1123
Zsófi1123
 
StátuszLife is infinit in possibilities!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.11.
Hozzászólás: 932
Csatolások: 0
Azonosító: 189530
Offline offline
Na itt akkora veszekedések mennek már hogy inkább arra a részére már nem is mondok semmit. Viszont: videóban és a kamerák előtt bármit meg lehet játszani, nem biztos hogy azt kell alapul venni. Szerintem hogy az 5 fiú milyen kapcsolatban van, azt csakis ők és a közvetlen környezetük tudhatják. Hiába találgatnánk meg hiába cikkeznek a külföldi újságok (is) erről, ők se tudhatnak semmit ergo semmi értelme az egésznek. Valószínű, hogy vannak súrlódások, hisz 5 különböző embert raktak össze. Véletlenül. Aztán, hogy mennyire sikerült összeszokniuk, az szerintem legyen az ő dolguk. Nem vagyok túl nagy directioner, engem személy szerint nem túlzottan érdekel, hogy ki kivel milyen jóban van. A zenéjüket viszonylag szeretem,illetve meghallgatom, bár vannak olyan számaik amiket egyáltalán nem bírok. Szóval engem túlzottan a háttér nem érint/érdekel. Aki meg egyáltalán nem szereti őket, az egyáltalán miért száll vitába? Vannak (jó sokan) akik teljesen oda vannak értük, ők így látják őket. Vagy épp így akarják. Mert az ember azt látja amit akar. Persze,ha az én kedvenceimről lenne szó én is kiállnék mellettük. De szerintem mindenki. És akkor most mégis megszegem az első mondatomban tett kijelentésemet. Beyla: mond mi jogon ítélkezel más emberek felett? (itt a kommentelőkre és nem a fiúkra gondolok) Már bocs de szerintem mindenkinek megvan a maga gondolata, neked is, és ezt tiszteletben kéne tartani. Eddig jó is lenne és persze én is tiszteletben tartom a tiédet, de mégis mi jogon degradálsz le másokat? Mert amilyen szóhasználatot Te megengedtél magadnak itt, az szerintem túlzás, nem is beszélve arról hogy sértő. Szerintem ki lehet nyilvánítani a véleményünket civilizált, normális módon is. nem szeretném ide leírni az általad használt kifejezéseket, aki kíváncsi rá, úgyis visszaolvassa. Szóval csak annyit akartam ezzel az utolsó sorokkal, hogy az embernek jó ha van véleménye, kell is hogy legyen, de meg kéne tanulni, hogy hogy fejezze ki magát normális, nem sértő módon. Mert lehet hogy most hatalmas rajongó de lehet sőt szerintem biztos, hogy pár év múlva átértékeli mindezt, mert az ember előbb-utóbb felnő és akkor ez már csak egy korszak lesz mindez számára. Egy kellemes emlék. De erre magától is rájönne. Most neki ez tetszik. Neked meg más. Ez van. Fogadd el. Csak ennyi.
1 felhasználónak tetszik: Gabor28
2013. március 26. 10:40 #235
- törölt felhasználó -    
Idézet (PinkBarbie @ 2013.03.25. 23:42)
OMG ohmy.gif egyes hozzászólásoktól már a falra mászok...bár lehet ott jobb is lenne...-.-

Ti vagytok a szent, rendes directionerek, mi meg a szemét, nagyképű antifanok. Aha.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Charlotte Benning, Beyla
2013. március 26. 10:45 #236
- törölt felhasználó -    
Beyla, hiába téped a szád. Az elvakult fanok nem fogják felfogni, mit akarsz mondani. Ők egy rózsaszín álomvilágban élnek, ahol minden szupi, minden édi-bédi, tündi-bündi, habos-babos, és mindenki szereti egymást.
2013. március 26. 10:47 #237
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tamyna @ 2013.03.25. 23:27)
Beyla köszönöm!!:-) adtál egy bizonyítékot, hogy nem vagyok egyedül:-) tudom, hogy sokan vannak akik még ugyan így gondolják, de nem mernek hangot adni neki:)


Én őszintén, már belefáradtam. Tudod, ha olyannak beszélsz, aki nem érdemli meg, nem fogja fel a mondanivalódat, az érveidet, csak elpocsékoltad a szavakat.
2013. március 26. 10:48 #238
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Olyan röhejes és kicsit szomorú is, hogy megjelenik egy cikk, amiben szó esik a One Direction-ről - noha nem ők a fő téma - és mégis a hozzászólások 99%-a róluk szól, az eredeti téma pedig le van tojva.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. március 26. 10:49 #239
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.26. 10:48)
Olyan röhejes és kicsit szomorú is, hogy megjelenik egy cikk, amiben szó esik a One Direction-ről - noha nem ők a fő téma - és mégis a hozzászólások 99%-a róluk szól, az eredeti téma pedig le van tojva.


Ez van.
2013. március 26. 10:55 #240
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.26. 10:49)
Ez van.


Sajnos. Na, nem mintha nagy érvágás lenne ez a számomra, felőlem mindenki csorgathatja a nyálát rájuk napestig - végülis, a tinédzserek többségétől úgysem lehet sok intelligenciát elvárni. Hangsúlyozom: a többségétől. Tisztelet a kivételnek, aki nem úgy viselkedik és gondolkozik, mint egy megkergült tamagochi.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
16 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!