De kérlek akkor ne pofáz már bele mindenbe aki ír!KÉRLEK!
Jolie_77
evaa99 írta:
Hát nem is tudom. :/ Én szeretnék abban a hitben megmaradni, hogy a 1D tagjai összetartóak, de... nem is tudom. Szomorú sad.gif
Attól még lehetnek összetartóak és lehetnek jó barátok wink.gif
Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?
2013. március 24. 20:31
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
2013. március 24. 20:35
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Idézet (Headley @ 2013.03.24. 20:18)
nem lehet olyan könnyű, ha valaki olyan mint egy éhes oroszlán. optimistán nézd a világot, ne pesszimistán! rombolod mások önbizalmát, ez az ami egyetlen egy emberbe sem kellene, mégis majdnem minden második emberben meg van.
Ne okoskodj nekem, kérlek! Én abszolút pozitív beállítottságú ember vagyok! Engem hidegen hagy a 1D, úgyhogy nem bántásból írtam, ezt, hanem azért, mert fanatikusak vagytok, és nem látjátok reálisan a helyzetet, elmondtam a véleményem ami nem egyezik a tiedével, ezért máris támadásnak vetted! A pop ipar tele van hazugsággal, komoly pénzekről van szó! Nem hagyhatják, hogy efféle kisebb viták miatt bebukjon a banda! Ez nem negatív vagy pesszimista vélemény, ez az igazság! A hozzád hasonló tiniken gazdagodnak meg ezek a csapatok és a producereik. Megint csak azt tudom mondani, hogy helyén kell kezelni a dolgokat! Nyugodtan szeresd őket, de ez elsősorban a bizniszről és csak másodsorban szól a zenéről!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Idézet (szendreiviki @ 2013.03.24. 20:15)
szendreiviki írta:
Ha te nem szereted az 1D-t akkor meg ne kritizáld őket mert nem is tudc semmit róluk!
Jolie_77 -ke
Te meg írni nem tudsz... tudc? Most komolyan? -.-"
FÁJ VAGY ESETLEG BAJOD?HÍVJAK MENTŐT VAGY VALAMIT?
Ha te nem szereted az 1D-t akkor meg ne kritizáld őket mert nem is tudc semmit róluk!
Jolie_77 -ke
Te meg írni nem tudsz... tudc? Most komolyan? -.-"
FÁJ VAGY ESETLEG BAJOD?HÍVJAK MENTŐT VAGY VALAMIT?
Neked meg az fáj, hogy az 1d esetleg nem olyan, mint amilyennek látod őket... amúgy látom, bejön neked ez a "hívjak mentőt?" duma, mert szinte csak ezt tudod nyomatni minden neked nem tetsző válaszra...
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Zsuzsy93 Zsuzsy93
Fannycska999 írta:
Ok, a HSM talán rossz példa volt. De a Jonas Brothers - t inkább azért hoztam fel, mert ők is csak az akutális trend szerint voltak híresek, ma már közel sincs annyi rajongójuk, mint régen, és nem is lesz, mert már nem abban a világban élünk, mint amilyenben ők híresek lettek...
igen értelek változik a világ ők is felnőttek meg az ő célközönségük is smileeee.gif majd meglátjuk, hogy sikerül a visszatérés,nekem nagy kedvenceim azért is védem őket de neked is igazat adok
néhány hozzászóló olyan gyerekes (nyilván mert gyerekek is ,de attól még...)
De ő szól bele mindenbe!
Fannycska999 írta:
Ok, a HSM talán rossz példa volt. De a Jonas Brothers - t inkább azért hoztam fel, mert ők is csak az akutális trend szerint voltak híresek, ma már közel sincs annyi rajongójuk, mint régen, és nem is lesz, mert már nem abban a világban élünk, mint amilyenben ők híresek lettek...
igen értelek változik a világ ők is felnőttek meg az ő célközönségük is smileeee.gif majd meglátjuk, hogy sikerül a visszatérés,nekem nagy kedvenceim azért is védem őket de neked is igazat adok
néhány hozzászóló olyan gyerekes (nyilván mert gyerekek is ,de attól még...)
De ő szól bele mindenbe!
2013. március 24. 20:37
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (LadyAlba88 @ 2013.03.24. 20:35)
Ne okoskodj nekem, kérlek! Én abszolút pozitív beállítottságú ember vagyok! Engem hidegen hagy a 1D, úgyhogy nem bántásból írtam, ezt, hanem azért, mert fanatikusak vagytok, és nem látjátok reálisan a helyzetet, elmondtam a véleményem ami nem egyezik a tiedével, ezért máris támadásnak vetted! A pop ipar tele van hazugsággal, komoly pénzekről van szó! Nem hagyhatják, hogy efféle kisebb viták miatt bebukjon a banda! Ez nem negatív vagy pesszimista vélemény, ez az igazság! A hozzád hasonló tiniken gazdagodnak meg ezek a csapatok és a producereik. Megint csak azt tudom mondani, hogy helyén kell kezelni a dolgokat! Nyugodtan szeresd őket, de ez elsősorban a bizniszről és csak másodsorban szól a zenéről!
2013. március 24. 20:38
Headleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 198578 offline |
Idézet (LadyAlba88 @ 2013.03.24. 20:35)
ebben holtig igazad van, s én el is hiszem amit mondasz,mert tudom,hogy így van. de attól még én optimistán kezelem a témát. realistán nézném a világot és mit látnék? semmi jót...
2013. március 24. 20:38
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Na igen,egy ujabb olyan tema,amilyert megeri oltani egymast.Nem szeretnek beleszolni a Jolie_77 - szendreiviki -Headley szoparbajba,de azert gondolatok bele,megeri az 1D-ert vitatkozni.Nem ernek annyit,hogy cikket irjanak roluk.
Amugy en egyet tudok erteni ezzel a cikkel,mert ezek az ugynevezett "baratsagok" akkora szinjatekok.Szerintem az itt emlitett bandak tagjai nem,hogy baratok lennenek,hanem meggtudnak folytani egymast egy kanal vizbe.Egy banda csak akkor mukodhet teljes harmoniaban,ha a tagok egyetertenek,es nem eheznek mindennel jobban a sikerre,valamint nem szerepel celjaik kozott a bandatarsuk felulmulasa...Ennyit errol.Amugy szepen kidolgozott cikk,gratula!
Amugy en egyet tudok erteni ezzel a cikkel,mert ezek az ugynevezett "baratsagok" akkora szinjatekok.Szerintem az itt emlitett bandak tagjai nem,hogy baratok lennenek,hanem meggtudnak folytani egymast egy kanal vizbe.Egy banda csak akkor mukodhet teljes harmoniaban,ha a tagok egyetertenek,es nem eheznek mindennel jobban a sikerre,valamint nem szerepel celjaik kozott a bandatarsuk felulmulasa...Ennyit errol.Amugy szepen kidolgozott cikk,gratula!
Jolie_77
2013. március 24. 20:39
szendreiviki |
LadyAlba88 írta:
Ne okoskodj nekem, kérlek! biggrin.gif Én abszolút pozitív beállítottságú ember vagyok! Engem hidegen hagy a 1D, úgyhogy nem bántásból írtam, ezt, hanem azért, mert fanatikusak vagytok, és nem látjátok reálisan a helyzetet, elmondtam a véleményem ami nem egyezik a tiedével, ezért máris támadásnak vetted! A pop ipar tele van hazugsággal, komoly pénzekről van szó! Nem hagyhatják, hogy efféle kisebb viták miatt bebukjon a banda! Ez nem negatív vagy pesszimista vélemény, ez az igazság! A hozzád hasonló tiniken gazdagodnak meg ezek a csapatok és a producereik. Megint csak azt tudom mondani, hogy helyén kell kezelni a dolgokat! Nyugodtan szeresd őket, de ez elsősorban a bizniszről és csak másodsorban szól a zenéről!
Legalább nem bántóból írta és nem szól bele semmibe!
Ne okoskodj nekem, kérlek! biggrin.gif Én abszolút pozitív beállítottságú ember vagyok! Engem hidegen hagy a 1D, úgyhogy nem bántásból írtam, ezt, hanem azért, mert fanatikusak vagytok, és nem látjátok reálisan a helyzetet, elmondtam a véleményem ami nem egyezik a tiedével, ezért máris támadásnak vetted! A pop ipar tele van hazugsággal, komoly pénzekről van szó! Nem hagyhatják, hogy efféle kisebb viták miatt bebukjon a banda! Ez nem negatív vagy pesszimista vélemény, ez az igazság! A hozzád hasonló tiniken gazdagodnak meg ezek a csapatok és a producereik. Megint csak azt tudom mondani, hogy helyén kell kezelni a dolgokat! Nyugodtan szeresd őket, de ez elsősorban a bizniszről és csak másodsorban szól a zenéről!
Legalább nem bántóból írta és nem szól bele semmibe!
2013. március 24. 20:42
Idézet (Headley @ 2013.03.24. 19:53)
nem is tudom, ki volt az aki odarakta Niall elé a mikrofont azért mert a menedzsment nem szerette volna, ha Niall énekelne... hát emberek, Louis volt! magától tette, nem pedig más miatt.
Szerintem sürgősen keress fel egy pszichiátert!
Jolie_77
2013. március 24. 20:42
szendreiviki |
Bocii98 Bocii98
Na igen,egy ujabb olyan tema,amilyert megeri oltani egymast.Nem szeretnek beleszolni a Jolie_77 - szendreiviki -Headley szoparbajba,de azert gondolatok bele,megeri az 1D-ert vitatkozni.Nem ernek annyit,hogy cikket irjanak roluk.
Amugy en egyet tudok erteni ezzel a cikkel,mert ezek az ugynevezett "baratsagok" akkora szinjatekok.Szerintem az itt emlitett bandak tagjai nem,hogy baratok lennenek,hanem meggtudnak folytani egymast egy kanal vizbe.Egy banda csak akkor mukodhet teljes harmoniaban,ha a tagok egyetertenek,es nem eheznek mindennel jobban a sikerre,valamint nem szerepel celjaik kozott a bandatarsuk felulmulasa...Ennyit errol.Amugy szepen kidolgozott cikk,gratula!smileeee.gif
Na erre nem akartok kritizálni mert nem jól írta a szavakat? Jolie_77,Fannycska999,sMokEe.cLouD
Amugy en egyet tudok erteni ezzel a cikkel,mert ezek az ugynevezett "baratsagok" akkora szinjatekok.Szerintem az itt emlitett bandak tagjai nem,hogy baratok lennenek,hanem meggtudnak folytani egymast egy kanal vizbe.Egy banda csak akkor mukodhet teljes harmoniaban,ha a tagok egyetertenek,es nem eheznek mindennel jobban a sikerre,valamint nem szerepel celjaik kozott a bandatarsuk felulmulasa...Ennyit errol.Amugy szepen kidolgozott cikk,gratula!smileeee.gif
Na erre nem akartok kritizálni mert nem jól írta a szavakat? Jolie_77,Fannycska999,sMokEe.cLouD
2013. március 24. 20:43
szendreiviki |
Charlotte Benning
Headley írta:
nem is tudom, ki volt az aki odarakta Niall elé a mikrofont azért mert a menedzsment nem szerette volna, ha Niall énekelne... hát emberek, Louis volt! magától tette, nem pedig más miatt.
Szerintem sürgősen keress fel egy pszichiátert! blink.gif
Emberek most fáj az igazság,hogy igazat írt?
Headley írta:
2013. március 24. 20:48
Idézet (Headley @ 2013.03.24. 19:54)
annyi itt a hülye cikk, hogy az már hihetetlen.
Akkor ne olvasd! Senki se mondta, hogy olvasd el.
2013. március 24. 20:50
Idézet (szendreiviki @ 2013.03.24. 20:43)
Charlotte Benning
Headley írta:
Headley írta:
Igazából szánalmas, ahogy a kis 12-13 éves kislányok - mint te is - foggal-körömmel védik a vélt igazukat, és nem látnak tovább a rózsaszín ködnél. Én is voltam tini, de sosem voltam így elszállva magamtól, sem egy hírességtől. De te, meg a "barátnőd" semmi mást nem tudtok, mint ugyanazt írni újra, és újra, de indokot, ésszerű érvelést nem látok. Vagy talán nem is tudtok érvelni, mert az már meghaladja az értelmi képességeiteket. Csak támadni tudtok, vagdalkozni, és ahogy látom, a fogalmazás, meg a helyesírás sem megy. Nálatok az alapvető gond ott kezdődik, hogy ha valakinek más a véleménye, mint nektek, akkor azt egyből támadásnak vélitek, mert "megsértette a szent bandátokat és a cukifiúkat, akik olyan édesek, hogy meg kell őket zabálni, és imádják egymást." Nem láttok reálisan, és sajnos nemcsak a directionizék nem, de a bibőrkefanok, meg a többi ilyen fanocska sem. De majd kinövitek ám pár év múlva.
Nem kell válaszolni, nem vagyok rá kíváncsi, bár tudom, hogy erre írni fogsz. A magadfajták azt nem bírják ki.
2013. március 24. 20:53
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline |
Szerintem a legjöbb esetben túl van jácva a dolog, oké biztosan barátok, de nem annyira, mind a cimlapokon ....
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Jolie_77
2013. március 24. 20:55
szendreiviki |
Na én mentem nem süllyedek le a ti szintekre!És nem érdekel senki aki direkt piszkálni akar mert olyan a kedve vagy,hogy mindenkinek a dolgába beleszóljon!!!
2013. március 24. 20:59
Idézet (szendreiviki @ 2013.03.24. 20:55)
Na én mentem nem süllyedek le a ti szintekre!És nem érdekel senki aki direkt piszkálni akar mert olyan a kedve vagy,hogy mindenkinek a dolgába beleszóljon!!!
Kedvesem, te már semmilyen szintre nem tudsz lesüllyedni.
2013. március 24. 21:02
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Ugyanmár szendreiviki,javasolnám,hogy ne az én helyesírásommal törödj,hanem inkább vess magadra,tanuld meg leírni a "tudsz" szót,fejleszd a szókincsedet a "Hívjak egy mentõt" dumán túl,azután majd vedd a bátorságot,hogy kioktass olyanokat,akik csak véleményt írtak.
Én nem támadtalak téged,te vetted annak,csak azért mert nem egyezik a véleményünk.Ha bántónak tartod amit írtam,akkor azt mond,ne pedig a helyesírásomba köss bele,ami,zárójelben megjegyzem,tökéletesnek mondható a tiédhez képest.
Én nem támadtalak téged,te vetted annak,csak azért mert nem egyezik a véleményünk.Ha bántónak tartod amit írtam,akkor azt mond,ne pedig a helyesírásomba köss bele,ami,zárójelben megjegyzem,tökéletesnek mondható a tiédhez képest.
2013. március 24. 21:03
Idézet (Pofikaa @ 2013.03.24. 21:01)
most ez megint arról szól h a hater-ek meg a fanok veszekednek, holott egyikőjüknek sincs fogalma az igazságról. Érdekes
Én egyik sem vagyok hála égnek. Amúgy vannak, akik csak simán egy véleményt írtak, de le lettek hurrogva, mert kritizálni merték a "szent 1D-t".
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.