Így néz ki Lady Gaga smink nélkül
2013. július 22. 20:02
Nem csúnya, bár eléggé fura szemszögből fotózta le magát, így eléggé furcsának néz ki..
![]() |
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6101 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 ![]() |
eléggé ltunt az enekesi karrierjetol
![]() |
Dzsipszigyerek666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 206406 ![]() |
Aaaaztaaaa! Én is pont ugyanígy nézek ki, csak az a különbség, hogy ÉN FÉRFI VAGYOK!!!
2013. július 22. 20:03
![]() |
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 ![]() |

2013. július 22. 20:03
![]() |
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6101 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 ![]() |
de vicces vagy Dzsipszigyerek666
2013. július 22. 20:05
az ilyen "úristen félek tőle" beszólásokat nem értem. már máskor is tett fel ő maga ilyen képet a netre. nem tudom, te hogy néznél ki fáradtan egy előnytelen fotón? a másik meg az, hogy amikor meg nagy hacukákban, parókában és öt kiló sminkben van akkor azt szólják meg. én nem vagyok Gaga fan de ezeket az embereket nem értem..
2013. július 22. 20:07
![]() |
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7353 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 ![]() |
Jóságos Isten, ne is haragudjon senki, de simán kinéz LEGALÁBB egy ötvenes nyanyának. Lehet, hogy nem ilyen szögből kellett volna fotózkodni, mert így olyan a feje mint kb egy antilopnak vagy gazellának, illetve egyéb ehhez hasonlóknak. Ha sötétebb lenne a szemöldöke, az esetleg javítana, de azért mégis melegen ajánlom, hogy továbbra is sminkelje magát és ne csináljon képeket ebből a kameraálláasból.
2013. július 22. 20:08
![]() |
sel_girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 204730 ![]() |
Nagyon szép így is..
Egy kicsit szolídabban sminkelne egy igazi dögös csaj leheten.. De az akkor már nem Lady Gaga lenne.. Mi ilyen extra dolgokkal szeretjük..

Egy kicsit szolídabban sminkelne egy igazi dögös csaj leheten.. De az akkor már nem Lady Gaga lenne.. Mi ilyen extra dolgokkal szeretjük..

2013. július 22. 20:11
hahaha, látom egyesek örültek, hogy eltűnt. hát akkor készüljetek drágáim, mert a királynő hamarosan visszatér a trónjára!
egyébként pedig szerintem ezt a képet is csak botránkoztatásnak töltötte fel, és ez a kép beillik az ARTPOP koncepciójába, miszerint újjászületik mint egy főnix. és direkt megmutatja, hogy most milyen állapotban van, aztán meg majd mindenki nagyot fog nézni amikor megjelenik az új klip és ragyogni fog!
egyébként pedig szerintem ezt a képet is csak botránkoztatásnak töltötte fel, és ez a kép beillik az ARTPOP koncepciójába, miszerint újjászületik mint egy főnix. és direkt megmutatja, hogy most milyen állapotban van, aztán meg majd mindenki nagyot fog nézni amikor megjelenik az új klip és ragyogni fog!

2013. július 22. 20:21
Nem újdonság, megosztott már jó pár smink nélküli képet. Hihetetlen, de ő is csak ember. És nagyon szép!
2013. július 22. 20:29
![]() |
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 ![]() |
Haha de furi kép
Ő legalább nem akarja magát tökéletesnek beállítani. Egy énekesnőt egyébként se a külseje alapján ítéljünk meg.
Tényleg rémesen előnytelen a kép... Gyönyörű vagy Gaga ♥

Tényleg rémesen előnytelen a kép... Gyönyörű vagy Gaga ♥

Kapcsolódó sztárok

Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Együtt fotózták őket.

Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Hivatalos lett a hír.

Cuki fotóval ünnepli házasságát Justin Bieber és Hailey Bieber
Cuki fotóval ünnepli házasságát Justin Bieber és Hailey Bieber
A pár 2018-ban kelt egybe.

Jennifer Aniston fura szokásán megdöbbent az internet
Jennifer Aniston fura szokásán megdöbbent az internet
A Jóbarátokban folyton ezt csinálja.

Regé-Jean Page megmutatta fantasztikus énekhangját az SNL műsorában
Regé-Jean Page megmutatta fantasztikus énekhangját az SNL műsorában
Ő volt a műsor sztárfellépője.

Újabb, eddig nem látott terhesfotókat posztolt Gigi Hadid
Újabb, eddig nem látott terhesfotókat posztolt Gigi Hadid
A modell ismét nosztalgiázott.

Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja
Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja
Elárulta hogyan kapcsolódik a karakterhez.

KJ Apa börtönben érzi magát a Riverdale miatt
KJ Apa börtönben érzi magát a Riverdale miatt
A forgatás nehézségeiről mesélt.