Starity

Demi Lovato inspirációs könyvvel jelentkezik

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 17. 20:17 #81
barbica34
barbica34
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.10.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 130968
Offline offline
Ezt minden utálkozónak írom "nagy szeretettel". Miért kell beleszólnotok mindenbe? Miért kell vitázni? Mi értelme van? Miért nem lehet békén hagyni Demit? Ártott Ő valamit nektek? Megnehezítette az életeteket? Beszólt nektek? bántott titeket? Nem. Hát akkor miért utáljátok? Mert fel merte vállalni a hibáit? Mert önmaga lett azután, hogy keresztülment a nehézségeken? Okoskodni lehet! De egyikőnk sem tudja igazán, hogy miken ment keresztül lelkileg. Ne írjatok róla ilyeneket. Nem szimpatikus az amit csinál? Mert éppen nem rázza úgy magát a színpadon mint egy nem is mondom ki micsoda. Vagy mert nem volt idáig 10-nél több pasija egy év alatt? Neki nem ez az értékrendje. Miért kell őt lenézni? Mert megmentette sok ember életét? Mert jótékonykodik és nem csak élvezi az életet, hanem segíteni is akar másoknak? Mert a zenéjével sok mindenkit inspirál? Mert erőt ad ezzel a Lovaticoknak? Igen, én magam is az vagyok, és erre büszke! Nem akarok én balhét itt, kulturált módon akarom leírni a véleményem a véleményeitekről. Ha nem szeretitek, akkor miért pazaroltok rá időt, hogy itt kommentelgettek? Most őszintén..jó ez nektek? Örömet találtok benne? Hogy másokat lenéztek, amikor nem is ismeritek igazán, hogy mit miért csinál? Én a helyetekben nem pazarolnám ezzel az időt. Nem jó ez senkinek. Se nektek, mert a Lovaticok úgyis megvédik Demit, se nekünk, mert bántjátok. Nincs olyan, hogy valaki mindenkit szeressen. Én azt megértem. De miért kell azért a neten utálni? Ha egyszerűen úgyse tudjátok befolyásolni, amit csinál? Miért jobb azzal, ha szidjátok? Mi kifogásotok van ellene? Ő legalább segíteni akar. Persze, neki is vannak hibái. De olyat tett, amit még a civil emberek se nagyon tennének meg, nemhogy a sztárok: őszintén mesélt a problémáiról, hogy ezzel másoknak segítsen! Lehet, hogy lenézitek a dokumentumfilmjét, de akkor is ezzel inspirál másokat! És nem csak 12-14 éves rajongói vannak! Ne nézzétek le! Hagyjátok abba az utálkozást! Senkinek nem jó az! És szerintem sokkal jobb dolgotok is akad ennél smileeee.gif Miért olvassátok a cikkeket róla, ha úgyis felhúzzátok magatokat róla? Akkor ne olvassátok! Ennyi az egész smileeee.gif De Demit ne bántsátok! És a Lovaticokakt se! És még egy utolsó mondanivaló, ha már a könyvről van szó: ha nem vagytok rá kíváncsiak, akkor ne olvassátok el! Ne vegyétek meg! Ennyi. Köszönöm.
2013. szeptember 21. 16:05 #82
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan
 
StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.16.
Hozzászólás: 4369
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Offline offline
Ez nagyon jó ötlet. Ha kapható lesz nálunk, biztos megveszem. Ilyenre nekem is szükségem van. Imádom az idézeteket, különösen a Demi féléket. biggrin.gif heart.gif
2013. szeptember 22. 10:13 #83
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥
 
StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.29.
Hozzászólás: 1398
Csatolások: 0
Azonosító: 198980
Offline offline
megszeretném venni!!!! *------*
2013. szeptember 24. 17:26 #84
- törölt felhasználó -    
Érdekes könyv lehet! Szerintem jó ötlet volt egy ilyen könyvet készíteni. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Jó lenne, ha nálunk is lehetne kapni majd ilyen könyvet.
2013. szeptember 25. 20:44 #85
leti0417
leti0417
 
StátuszPretty Little Liars forever ❤️❤️
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.08.
Hozzászólás: 753
Csatolások: 35
Azonosító: 203375
Offline offline
Figyelem megtudtam egy infót!! a könyv november 19.-én jelenik majd meg Amerikában!!! a magyar "premiert" nem tom!!
2013. szeptember 27. 19:40 #86
baby95
baby95
visszatérő vendég
 
StátuszDude, I almost had you
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.02.
Hozzászólás: 422
Csatolások: 13
Azonosító: 203027
Offline offline
biztos nagyon jó lesz heart.gif
2013. szeptember 30. 21:43 #87
- törölt felhasználó -    
Bár én mondjuk nme veszem meg.Sokaknak van benne tanács,de én már magamtól is rájöttem erre a hatalmas élettapasztalatára,amivel oktat mindenkit.Az nem szempont,hogy 21 éves,mert ez nem kortól függ.Én például 12 évesen legalább kétszer annyi "életfilozófiát" szívtam magamba,mint amit Demi,az egyébként szerintem nagyon tehetséges,gyönyörű és kedves,de ebben a dologban általam nem csípett énekesnő tud:Stay Strong.Erről szól minden dala,minden interjúja.Jöhetne valami új,valami más.Bár azért elmondom,én körülbelül 1 hónap alatt megtudtam azt,amit Demike egy oly fájdalmas tinédzserélet alatt:Gyönyörű vagyok,és aki utálatosan fikáz,egy irigy sz*rdarab.Mint a mai szekálódós,közönséges tinédzserek általában.Megjegyzem,én most,hogy hatodikba kerültem,nincsenek barátaim.Van egy-két haverom,de ezek a felületes kapcsolatok még romboltabbá tesznek egy tinédzsert,néha.Sokszor "keveredtem rossz társaságba",ami nem erőszakot,szavakat jelent,hanem csak akár azt,hogy körülálltak öten azt szívattak.Az egy dolog,hogy másnapra az összeset a kórházban várta egy betegágy,de sokszor felgyűlnek bennem fura gondolatok,nem a múltból,mert nincsenek olyan rossz emlékeim,de egy-egy jelenet,vagy akár csak ember,szörnyű unszimpátiát válthat ki belőlem.Ezek ritkák,kb.fél évente 5 alkalom.Bár nem panaszkodhatok,hisz a szüleim,a nagyszüleim is tudnak az ilyen helyzeteimről,és megértenek,illetve mellettem állnak,akárcsak egy fiú,aki barátom,de még soha senki nem értette meg igazán,mik vannak bennem legbelül.Hogy mire vágyom,mi bánt.Ezt ajánlom Deminek.Pedig én tényleg csak egy dolgot szeretnék,egy szerény dolgot:Egy barátnőt,aki olyan,mint én.Ez nem nagy kérés,de mégsem teljesül.Bár elmondom mindig valakinek,mi bánt,mégsem ragasztgatok ki cédulákat a suliplakátra,hogy ó,nekem milyen rossz.Ezt kaptam az élettől,ez az én szerencsém.Mégis képes vagyok örömet találni az életben,mégis képes vagyok egy-egy jó élmény után teljes szívemből mosolyogni,mégis képes vagyok élvezni az életet,tartani az egyensúlyt.Vágynék én most olyan iszonyatosan szar életre,mint a 12 éves Demikéé,de mégsem omlok össze,mert tudom,hogy lehetne sokkal rosszabb is,és élvezem miden édes pillanatát az életnek,egyszóval ahogy Demi mondaná: Töretlen vagyok.És ő mitől is olyan erős?Ez most esett csak le.Hisz amikor olyan rossz volt neki,akkor nem volt boldog.És utána még rehabra is ment,rászokott a drogokra.Akkor mitől is erős?Egy ember nem attól lesz Miss Erős,Töretlen Nő,hogy rehabilitációs központban képes leszokni alkoholról,drogokról,és megjegyzem,1.nem is kellett volna rászokni,2.Sokak nem fizethetnek ki egy rehabilitációt,ha esetleg drogfüggő lesz az édes kicsi gyermekük,mert csúnyának mondták a suliban.
Bocs,hogy hosszú lett,de úgy éreztem,ezt (még) le kell írnom.
2014. augusztus 18. 22:45 #88
Felhasználó56
Felhasználó56
új tag
 
StátuszSee you again ♥♥ Aki ismeri Szalay Ricsit írjon ♥J.B.and A.M.♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.29.
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 228435
Offline offline
ohh de szívesen elovasnám♥
2014. augusztus 28. 15:56 #89
vgepii
vgepii
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.07.
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 220719
Offline offline
Nagyon szívesen elolvasnám *-*
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok