Idézet (awwparadise @ 2015.05.21. 19:55)
Jelenleg az Éjszakai cirkuszt olvasom és eddig elvarázsolt. Nagyon tetszik a történet, de az egészhez képest nem az az ami magával ragadott. Fantasztikusan van megírva, bár mondjuk nekem annyi hiányzik, hogy kicsit szubjektívebb legyen...
El kell mondanom, hogy a végére talán elég lett és pont úgy volt jó ahogy volt. Imádtam és még most is mintha benne érezném magam akárha csak visszagondolok rá (pedig már vagy egy hete befejeztem). Időközben egy másik könyvet is sikerült kilőnöm a to-read listámról. Fantasztikus volt és nem hittem volna (dehogynem), hogy így megfog majd. Az írója nem más mint John Green. Ez volt kb a 4. könyv amit tőle olvastam és ki sem udom fejezni mennyire tetszett. Imádom, hogy mindig van mondanivalója. Engem minden egyes alkalommal megfog. Tehát:
John Green - Papírvárosok: 10/10
Erin Morgenstern - Éjszakai cirkusz: 9,5/10
Annyira jó amikor csak jó könyveket fogok ki és nem olyanok, hogy megunom és otthagyom úgy, hogy maaajd kiolvasom.
A következő olvasandó könyvem ugyancsak John Green. Will Grayson, Will Grayson. Sokat várok tőle és remélem nem csalódok, bár eddig még sose csalódtam.