Legutóbb a Heat Wave - Hőhullámot olvastam (Castle), illetve King Tortúráját. A rendelt csomag pedig megjött, hozzájuk is láttam
Olvasol? II.
2014. július 15. 13:43
Folytatás innen.
Legutóbb a Heat Wave - Hőhullámot olvastam (Castle), illetve King Tortúráját. A rendelt csomag pedig megjött, hozzájuk is láttam
2014. július 15. 13:44
Igen. Suzanne Collins - Futótűz
2014. július 15. 18:12
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235524 Azonosító: 59785 offline
|
Huhúúú, második topik.
Most Nora Roberts MacGregor-sorozatát olvasom újra. A Királyt Skóciának! című részét befejeztem, most A sors viharában van soron.
2014. július 22. 09:10
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Cassandra Clare - A Végzet Ereklyéi 4. könyv - Bukott angyalok városa
A múltkor tévedtem.Nem a 3. könyv volt a legjobb hanem ez.Valóban részről részre egyre jobb a történet.Sajnos az 5. rész még nincs meg így várnom kell az olvasásával,de alig várom,hogy azt is elkezdhessem.
Jace és Clary szerelméért oda vagyok.
Viszont a könyvtárból kivettem Anna Sheeman - A Long,Long Sleep - hosszú álom című könyvét.A 68. oldalnál tartok eddig elég érdekes,de jó.
A múltkor tévedtem.Nem a 3. könyv volt a legjobb hanem ez.Valóban részről részre egyre jobb a történet.Sajnos az 5. rész még nincs meg így várnom kell az olvasásával,de alig várom,hogy azt is elkezdhessem.
Viszont a könyvtárból kivettem Anna Sheeman - A Long,Long Sleep - hosszú álom című könyvét.A 68. oldalnál tartok eddig elég érdekes,de jó.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Average Girl,
Szandi0820,
Sunwell,
Cintii,
Nina 10,
An_d_a,
Minimanó94
2014. július 22. 09:54
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Éjjel fejeztem be Az éhezők viadalát.
Most A szürke ötven árnyalatát olvasom.
Most A szürke ötven árnyalatát olvasom.
2014. július 22. 09:59
George R. R. Martin - Királyok Csatája
2014. július 22. 23:29
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Végre valahára sikerült megszereznem Cassandra Clare-től A hercegnő c. könyvet.
Nem is tudom hány hete vadászok már rá. Eddig a Bane Krónikák néhány részén vegetáltam, de miután a negyedikben spoilereket találtam a CP2-re nézve, egy időre arról is le kellett tennem. De végre nálam van A hercegnő.
Ennél már csak a magyar Mennyei Tűzre várok jobban. (Malec please)
P.S. Jem meg ne merj halni nekem!!
P.S. Jem meg ne merj halni nekem!!
2014. július 23. 11:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Penny Vincenzi- Csábító évek
A trilógia befejezése, szuper könyv.
A trilógia befejezése, szuper könyv.
2014. július 23. 21:50
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Egy A-Z-ig Narnia c. könyvet olvasok, ami kifejezetten érdekes, bemutatja az írót, a hátterét, és a könyvbeni utalásokat (Narnia) Jó könyv
1 felhasználónak tetszik:
encike264
2014. július 23. 22:11
Mindenki be van zsongva a Csillagainkban a hiba című könyvtől, meg is vettem, el is olvastam, de bár ne tettem volna. Időközben rájöttem, hogy talán nem is az író annyira szörnyű, hanem a fordítás felfoghatatlanul borzalmas. Az Alaszka nyomában érdekesen hangzik még az írótól, és más a fordítója is, szóval szerintem Green kap még egy esélyt. De a TFIOS nem akkora durranás, mint aminek be van állítva szvsz
2014. július 24. 20:19
Rebecca Donovan - Elakadó lélegzet
2014. július 24. 22:41
|
|
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline
|
Idézet (Dorykaaa @ 2014.07.23. 21:56)
Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy aki olvasta a Csitt, csitt c. könyvet Becca Fitzpatrick-tól , az milyen véleménnyel van róla , megérie megvenni ?
Az igazat megvallva nem gondolom rossz könyvsorozatnak, egyszer olvasható, de maradandó élményt nem nyújt.
2014. július 26. 11:49
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2014.07.24. 20:13)
Charlaine Harris: Inni és élni hagyni
Egy ismerősöm ajánlotta, szóval tegnap kivettem a könyvtárból. Igazából nem rossz könyv, bár kicsit Alkonyat szaga van a dolognak, az Alkonyatot pedig gyűlölöm. Kissé ponyvának tartom ezt a könyvet, és a szöveggel is akadnak gondjaim, mert néhol értelmetlen (bár szerintem a fordítás tehet róla). Mindenesetre ha egész nap képes voltam ezt olvasni, nem lehetett olyan borzasztó. Terveim szerint holnap befejezem, aztán nekiállok a Zabhegyezőnek.
Egy ismerősöm ajánlotta, szóval tegnap kivettem a könyvtárból. Igazából nem rossz könyv, bár kicsit Alkonyat szaga van a dolognak, az Alkonyatot pedig gyűlölöm. Kissé ponyvának tartom ezt a könyvet, és a szöveggel is akadnak gondjaim, mert néhol értelmetlen (bár szerintem a fordítás tehet róla). Mindenesetre ha egész nap képes voltam ezt olvasni, nem lehetett olyan borzasztó. Terveim szerint holnap befejezem, aztán nekiállok a Zabhegyezőnek.
Az első kettő vagy három könyv fordítása borzalmas, kb. túl kell élni, de aztán nem rosszak. Igaz, szerintem limonádé mind, de az utolsó 2-3 kivételével az összeset olvastam. Egyszer olvasható azért a sorozat
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.