Dan Wellstől már megismerkedtem a Partials trilógiával, aminek a 3. részét most vettem meg, az még várat magára, de nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Szóval Dan Wells másik trilógiáját - amit szerintem még simán tudna folytatni - a Nem vagyok sorozatgyilkos könyveket szereztem be, egyszerre a hármat, néha megszáll valami.
Aztán volt még Stephen Kingtől A Joyland és a Minden sötét, csillag sehol kötetek. A Joyland nagyon szórakoztató (eddig a legviccesebb King könyv, amit olvastam), ugyanakkor nagyon megindító. A Minden sötét, csillag sehol pedig 4 novellát foglal magába, az egyik sötétebb, mint a másik, de nyomasztó hangulata ellenére én faltam ezt a könyvet.
A Beavatott trilógiát is befejeztem (A lázadó, A hűséges, nem ilyen végre számítottam, de nem volt rossz. Egyébként szerintem a film is elment szódával, de a könyvek azért érdekesebbek.
És amit ma végeztem ki, mert a netkábel bedöglött és amúgy is eléggé lekötött a cselekmény
Jelenleg Szakurazaka Hirositól olvasom a Holnap határát, ez van, engem kilóra megvettem a film, úgyhogy csekkolom az eredeti sztorit. Sőt, a mangát is meg kéne lesni.

2 felhasználónak tetszik: