Starity

Olvasol? II.

60 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 09. 10:47 #621
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Ismét elkezdtem olvasni a Harry Potter és a Főnix Rendje c. könyvet. happy.gif Annyira imádom. Megunhatatlan heart.gif
7 felhasználónak tetszik: An_d_a, Cintii, SmileyZ, CandUs, Christo, Lady Suzy, awwparadise
2015. július 09. 17:17 #622
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219510
Azonosító: 59785
Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.08. 15:53)
Most pedig nekiállok Felméri Péter A három ufó című könyvének. smileeee.gif

Kb. 20 oldal után feladtam A három ufót, tegnap egyszerűen nem volt hangulatom a Felméri-féle poénokhoz. Helyette inkább előszedtem Örsi Ferenctől A Tenkes kapitányát. Sorozatként nagyon szerettem és eddig leköt a könyv is. smileeee.gif
2015. július 10. 13:53 #623
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi 5. - Elveszett lelkek városa

Spoileres!!!!

Mivel mostanában több olvasnivalóm is volt a gépen így valahogy ezzel igen lassan haladtam,volt hogy hetekig hozzá sem nyúltam,pedig valamikor március-április fele kezdtem olvasni,na de végre kiolvastam,most ismét begyorsítok majd hiszen imádok olvasni. laugh.gif Imádom A végzet ereklyéi könyveket.Már ott tartok,hogy fogalmam sincs,hogy melyik a kedvencem. rohog.gif Az tuti,hogy ezt is imádtam és totál beletudtam élni magam.Tudom milyen mikor az ember szerelme kifordul magából és ő kénytelen végignézni miközben semmit sem tehet.Szóval tudom milyen volt Clary-nek de azt is,hogy Jace mennyit szenvedett amiért elvesztette önmagát.Kíváncsi vagyok hogyan viszik tovább a történetet és mi lesz Sebastian-nel (Jonathannal) aki amúgy nagyon jó pasi lehet,kár hogy olyan rettenetesen gonosz. blush.gif Meg persze,hogy mi lesz Clary-vel és Jace-el pláne azok után,hogy a kard ilyen nagy nyomot hagyott Jace-ben aztán ott van a Simon & Isabelle,Alec & Magnus és Maia & Jordan páros akikre szintén nagyon kíváncsi vagyok.Még nincs meg a 6. vagyis utolsó könyv de remélem hamarosan azt is elolvashatom. meghajolo.gif Szerintem az összes rész közül ez benne van a Top3-ban nálam. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, Cintii, House Of Wax
2015. július 10. 15:40 #624
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Spoilert tartalmaz!!

Jenny Han - A Nyár, Amikor Megszépültem
Nagyon üdítő volt olvasni. Kiszámítható volt és a karakterek is egyszerűek, de mégis nagyon lekötött. Kicsit hisztisnek találtam Belly-t, bár ez betudható a korának. A fiúk közül ha választanom kell akkor mindenképpen Jeremiah-t választanám. Megértettem Belly-t, az érzéseit Conrad iránt, de Conrad gesztusa és ahogy sokszor viselkedett Belly-vel, nem érdemelte meg Belly szerelmét. De mikor a könyv végén olvastam, hogy Conrad Belly-hez tart, valahogy mégis örültem blush.gif A főszereplők mellett még kedveltem a fiúk anyukáját, Susannah-t, ő végtelen kedves és szerethető volt a számomra blush.gif Akit viszont nagyon nem kedveltem az Taylor volt, Belly barátnője, borzalmasan idegesítő karakter volt blush.gif

Jenny Han - Nincs nyár Nélküled
A folytatás már számomra érzelmileg komolyabb lett. Tetszett, hogy volt kapcsolat Belly és Contrad között, de ahogy olvastam,a közös emlékeik, egyre inkább azt éreztem, hogy Conrad sosem lesz képes megnyílni, megváltozni. Nagyon örültem annak, hogy a végén Belly Jeremiah-val tartott és, hogy úgy néz ki, hogy ők összejönnek mert ők nagyon szépek lennének, Jeremiah őszintén szerette Belly-t és ki is bírta mutatni, nem úgy, mint Conrad. Tetszett, hogy a fiatalok meg akarták menteni a nyaralót és, hogy sikerült is nekik.
Steven, Belly bátyja ebben a részben nem igazán szerepelt amit én őszintén annyira nem bántam, nem volt vele gondom az első könyvben sem, de nem is hiányzott.
Hamar letudtam mind a két könyvet mert nagyon tetszettek és nagyon jól esett olvasni őket laugh.gif Alig várom, hogy beszerezzem a harmadik és egyben utolsó részt blush.gif

Sylvia Day - Hozzád kötve
Ezen nagyon meglepődtem mert rengeteg alkalom volt amikor azt éreztem, hogy újra a Szürke Ötven Árnyalatát olvasom blush.gif Amivel nincs gond mert imádtam azt a könyvet, mind a három részét heart.gif
Eva karaktere kimondottan tetszett, szerettem, hogy igen is egy tettre kész, határozott és erős nő, nem úgy mint azért 95%-ban a női karakterek az ehhez hasonló könyvekben. Gideon, hát igen, nem véletlen kedveltem nagyon Christian Grey-t anno a Szürke Ötven Árnyalatában, sokszor Gideon iránt is így éreztem, végtelenül tetszik a határozottsága, de ugyanakkor szörnyen törékeny is, nagyon szeretem az ilyen férfi karaktereket. Eva és Gideon remek páros, mindkettejüknek megvannak a maga sötétebb titkai de mikor minden kiderül akkor is kitartanak egymás mellett.
Cary-t nagyon kedvelem, bár az ő szerelmi élete nagyon nem jön be, nem igazán értem meg őt ebből a szempontból. Nagyon bírom Eva meleg főnökét, Mark-ot, ő szörnyen szimpatikus karakter laugh.gif
Ez a rész nagyon tetszett, szeretem az ilyen jellegű könyveket meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Cintii, SmileyZ
2015. július 11. 10:02 #625
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Ismét tartom magam a "több könyv olvasása egyszerre" rendszerhez, mert miért is ne?
Tegnap megkaptam az Amerikában nagy sikernek örvendõ könyvet, a the Betches-tõl, a Nice is Just a Place In France-t, amit jelenleg angolul olvasok, habár egész jól haladok vele. Közben folytatom a Sárkányok Táncát is, amit még mindig nem sikerült befejeznem. Valamint D. Preston & L. Child-tól a Temetõi Táncot. Ó, igen és Michael Crichton-tól a Jurrasic Parkot is, habár annak már a végén járok.
2015. július 11. 12:23 #626
- törölt felhasználó -    
Mostanában nagyon olvasós kedvemben vagyok, az utóbbi időben 4 könyvet kiolvastam. Most Sherry Gammon-tól olvasom a Szerethetetlent és alig tudom letenni. Az egyik legszebb szerelmi történet, ami a kezembe került.
2 felhasználónak tetszik: Cintii, Szandi0820
2015. július 11. 13:10 #627
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Jelenleg az Utánad a sötétbe című könyvet olvasom. Szeretem az ilyen típusú könyveket, jelenleg a felénél tartok, eddig nagyon tetszik.
1 felhasználónak tetszik: Cintii
2015. július 13. 12:04 #628
- törölt felhasználó -    
Hú hát én egyszerre rengetek könyvet olvasok...
Harry Pottert természetesen mindig újraolvasom, de most inkább az új könyvekkel foglalkozom. Az Éhezők Viadala trilógiával akarok már végezni, de ez az utolsó része olyan szinten nem érdekel, hogy már hetek óta nem haladok vele. A Lúzer Rádió Budapest! 5. Részét sikerült egy és fél nap alatt kiolvasnom, ahogyan a Marley & Mi-nek is a végére értem. Demény - most én ugatok szintén elolvasva, és most fogom az Egy különc srác feljegyzéseit, és belevágok a Percy Jackson-trilógiába.
1 felhasználónak tetszik: Lovatics04
2015. július 13. 12:05 #629
- törölt felhasználó -    
...Meg a Pí életébe. Még jó, hogy egyszerre ennyi mindenre tudok koncentrálni biggrin.gif
2015. július 14. 16:19 #630
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Idézet (Regipop @ 2015.07.13. 12:04)
Hú hát én egyszerre rengetek könyvet olvasok...
Harry Pottert természetesen mindig újraolvasom, de most inkább az új könyvekkel foglalkozom. Az Éhezők Viadala trilógiával akarok már végezni, de ez az utolsó része olyan szinten nem érdekel, hogy már hetek óta nem haladok vele. A Lúzer Rádió Budapest! 5. Részét sikerült egy és fél nap alatt kiolvasnom, ahogyan a Marley & Mi-nek is a végére értem. Demény - most én ugatok szintén elolvasva, és most fogom az Egy különc srác feljegyzéseit, és belevágok a Percy Jackson-trilógiába.

Nem kijavítani akarlak(isten ments,az nem az én stílusom) de a Percy Jackson az nem trilógia,ugyanis az első évad öt könyvből áll és a második évad is. laugh.gif Mellesleg egyik kedvenc könyvem,érdekes és érdemes belekezdeni,csak ajánlani tudom,Riordan humora elképesztő biggrin.gif
2015. július 14. 16:33 #631
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.07.07. 15:30)
Jó is volt. laugh.gif Tegnap este fejeztem be, jobb volt így olvasni, hogy tudtam, mi lesz a vége, enélkül nagyon sokkoló lett volna. Nagyon jó volt a stílus, tetszett összességében. Catherine karakterét leszámítva. Olvastam volna még, sok volt a nyitott kérdés, örültem volna, ha több oldalas a könyv. Reggel hozzákezdtem Jodi Picoult: Gyere haza című könyvének, az első kétszázötven oldalt egyből el is olvastam. Csodálatos, összetett, de nem követhetetlen, olyan megszokott Picoult. Vagyis remekmű.

És most végre eljutottam a könyvtárba, elég vegyes szerzeménnyel gazdagodtam, de ez így tökéletes. A lista: Karafiáth Orsolya: Café X (verseskötet, nagyon különleges könyv, ezt már el is olvastam, és persze mondanom sem kell, hogy imádtam) Jean-Pierre Montcassen: Meliki; Penny Vincenzi: Botrányos szerelem (most olvasom másodjára, pedig elsőre is imádtam) Anthony Capella: A kávék költője (hónapokig kerülgettem, aztán utánaolvastam, és beleszerettem, úgyhogy most kihoztam, mert ugye, mi kell ennél több egy könyvbe?) Nicholas Sparks: Éjjel a parton (még egy Sparks, szerintem lassan függő leszek) Mary Nichols: Lány a tengerparton (szerelem plusz háború, tökéletes). Úgyhogy ezeket szereztem ma be. laugh.gif
2015. július 19. 09:42 #632
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Jelenleg Douglas Adams - Galaxis Útikalauz Stopposoknak című (a világ leghosszabb trilógiája 5 részben biggrin.gif ) remekművét olvasom. Nagyon beteg, de isteni! Bár lassan haladok vele, mert ez a tipikus "fel kell fogni"-könyv.
2015. július 19. 10:34 #633
- törölt felhasználó -    
Cassandra Clare: Hamuváros. Az első résztől nagyon sokat vártam azután, hogy mennyien imádták, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azért gondoltam, adok a sorozatnak még egy esélyt, hátha a folytatás jobb. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Cintii, CandUs, awwparadise
2015. július 20. 00:02 #634
szenya
szenya
visszatérő vendég
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 182613
Ma fejeztem be Katona József Bánk bánját. ^^ Kötelező volt, ha nem lett volna az, el sem kezdtem volna. biggrin.gif És milyen kár lett volna! (volna rulez)
Féltem, hogy nem fog tetszeni, mivel egyrészt vannak kötelezők, amelyek nem nyerték el túlzottan a tetszésemet, pedig én szeretek olvasni. Másrészt pedig sok rossz véleményt hallottam róla.
A többséggel ellentétben nekem nagyon tetszett, szerettem olvasni és biztosan újra nekiállok majd. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. július 20. 19:48 #635
- törölt felhasználó -    
Most Eva Kavian - Nem akartam vele élni című könyvét olvasom. Elég rövid, de nagyon elgondolkodtató.
2015. július 21. 14:36 #636
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.07.14. 16:33)
És most végre eljutottam a könyvtárba, elég vegyes szerzeménnyel gazdagodtam, de ez így tökéletes. A lista: Karafiáth Orsolya: Café X (verseskötet, nagyon különleges könyv, ezt már el is olvastam, és persze mondanom sem kell, hogy imádtam) Jean-Pierre Montcassen: Meliki; Penny Vincenzi: Botrányos szerelem (most olvasom másodjára, pedig elsőre is imádtam) Anthony Capella: A kávék költője (hónapokig kerülgettem, aztán utánaolvastam, és beleszerettem, úgyhogy most kihoztam, mert ugye, mi kell ennél több egy könyvbe?) Nicholas Sparks: Éjjel a parton (még egy Sparks, szerintem lassan függő leszek) Mary Nichols: Lány a tengerparton (szerelem plusz háború, tökéletes). Úgyhogy ezeket szereztem ma be. laugh.gif

Szombaton fejeztem be az Anna Kareninát, végül is megszerettem ezt a könyvet. Majd három nap alatt végeztem A kávék költőjével, ami egy csodálatos regény volt, minden oldalát imádtam. Gyönyörűen fogalmazott az író, remekül kidolgozott jellemrajzokat lehetett észrevenni benne. Hadd említsem meg; ezt a könyvet egyféleképpen lehet olvasni: kávéval a kézben. Máshogy nem. laugh.gif
2015. július 21. 17:25 #637
Violet Hepburn
Violet Hepburn
visszatérő vendég

Státuszi miss audrey hepburn a lot...
Hozzászólás: 312
Csatolások: 12
Azonosító: 215707
Tegnap előtt (azt hiszem) fejeztem be Stephen King Carrie könyvét unalmamban egy éjszaka alatt és juj imádtam ez az első King könyv amit olvasok és borzasztóan tetszett bár megijedni nem ijedtem meg (azt hiszem nem ez volt a cél) de nagyon bírtam ezt az elborult sztorit és szörnyülködve sajnáltam Carrie-t egész végig és egy ici-picit el is érzékenyültem a végére mert szerintem nem érdemelte meg azt ami történt vele (próbálok spoiler mentes maradni) szóval ja én azt mondom, hogy ha valakit bántalmaznak a suliban az olvassa el az pedig főleg aki másokat bántalmaz...és szégyellje magát dry.gif
2015. július 21. 21:20 #638
- törölt felhasználó -    
Most fogom elkezdeni Gayle Forman - Csak egy nap című könyvét. smileeee.gif
2015. július 22. 15:48 #639
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Idézet (Lovatics04 @ 2015.07.04. 14:19)
Most pedig neki állok Gregory Hughes A holdat az égről... című könyvének,amiről elég jó véleményeket hallottam.

Nem szokásom könyvet abbahagyni,de nem ment.Nem,nem azért,mert rossz történet,nem azért,mert nem jó könyv,nem tudom miért,de nem sikerült elolvasni,nem tudtam rávenni magam.
2015. július 22. 15:49 #640
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Most pedig nekiállok Leiner Laura Akkor szakítsunk című könyvét,hogy megnézzem miért nyáladzanak érte annyian.
60 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!