Olvasol? II.
2015. október 12. 16:48
Ma befejeztem Matthew Quick-től a Napos oldal című könyvet. Nagyon tetszett az egész az elejétől a végéig. Láttam a filmet is és az is tetszik, de könyv még jobb szerintem. Örülök neki, hogy elolvastam, mert imádtam. Még ma elkezdtem Susan Hill-től A fekete ruhás nő című könyvet is, ami szintén nagyon tetszik, akárcsak a film.
2015. október 19. 09:24
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Cora Carmack - Szakítópróba/Összpróba , J. Kenner - Forró Rabság/ Édes Rabság
Az utóbbi időkben ezeket sikerült kiolvassam, igazából mindegyik tetszett, de számomra nem olyan maradandó alkotások
Az utóbbi időkben ezeket sikerült kiolvassam, igazából mindegyik tetszett, de számomra nem olyan maradandó alkotások
2015. október 21. 15:22
Jennifer L. Armentrout - Obszidián. Már jó pár hónapja tervbe van véve a sorozat, remélem az őszi szünetben az egészet végig tudom olvasni.
2015. október 23. 16:13
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Nemrég érkezett meg rendelésem az Alexandrától, Kundera: Halhatatlanság c. kötete, és Závada Péter könyvei. Utóbbitól két verseskötettel lettem gazdagabb, melyek a kortárs magyar irodalom kiemelkedő művei, a 2012-es Ahol megszakad és az idén megjelent Mész. Prózaversek, gyász, szerelem, szenvedélyes igék. Csodálatos, legalább annyira, mint Kundera remekműve, a Halhatatlanság, mely örök igazságokat hordoz, lenyűgözően és lebilincselően van megírva.
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2015. október 23. 21:15
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.10.23. 16:13)
Nemrég érkezett meg rendelésem az Alexandrától, Kundera: Halhatatlanság c. kötete, és Závada Péter könyvei. Utóbbitól két verseskötettel lettem gazdagabb, melyek a kortárs magyar irodalom kiemelkedő művei, a 2012-es Ahol megszakad és az idén megjelent Mész. Prózaversek, gyász, szerelem, szenvedélyes igék. Csodálatos, legalább annyira, mint Kundera remekműve, a Halhatatlanság, mely örök igazságokat hordoz, lenyűgözően és lebilincselően van megírva.
Nem hiszem el. Závada Péter *-* Igazad van, tényleg a kortárs magyar irodalom kiemelkedő műveit forgatod a kezeidben. Ő egyszerűen lenyűgöző.
2 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Cintii
2015. október 24. 20:55
A Hopeless számomra valóban egy érzelmi hullámvasút volt, mint ahogyan sokan emlegetik, viszont nem jó szempontból. Az eleje tetszett, Sky nagyon szerethető karakter, Holderrel viszont csak nagyon a vége felé tudtam megbarátkozni. Ismét egy újabb idegbeteg "rosszfiú", aki szörnyen nyálas tud lenni olykor. Hisz kell a változatosság. Mint mondtam, az eleje tetszett, ötletes volt és olvasatta magát, de sajnos utána jött a könyv közepe. Igazi szenvedés volt. Annyira nyálas volt a könyv, hogy már féltem, hogy az egész elázik a sok "annyira szeretlek", "úgy sajnálom" stb. mondtatoktól. És egyébként a végén a "büszke vagyok rád" mondtat hangzott el annyiszor, hogy már egyszerűen untam. Az írónő úgy tűnik hajlamos az ismétlésre, ami egy idő után nagyon unalmas. Aztán jött a könyv harmadik fele, ami aztarohadt, nagyon-nagyon beteg, izgalmas, fájdalmas, rejtélyes és végre nem csöpögősen romantikus. Komolyan, nagyon beteg fantáziája van Colleen-nek, és ezt annyira imádom! Annyira jó és epikus részek vannak benne, maga a cím is nagyon ötletes, tele van remek ötletekkel. Összességében tetszett, a vége abszolút elfelejtette velem a közepén lévő csöpögést, nagy gratuláció neki!
A napokban el is kezdem Lauren Kate-
-től a Passiont, illetve a választásomra Kelly Creagh Sohamár című könyvére esett. Várom már.
A napokban el is kezdem Lauren Kate-
-től a Passiont, illetve a választásomra Kelly Creagh Sohamár című könyvére esett. Várom már.
Cute girl 998,
Törpemókus
2015. október 27. 14:47
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Most jöttem haza a könyvtárból. *this is happiness* Mivel befejeztem Kunderától a Halhatatlanságot, a szünet idejére még új olvasnivalókra volt szükségem. Először is kötelezően irodalomórára: Julio Cortázar: Rítusok, és Henryk Sienkiewicz: Quo vadis. Ezen kívül: Gillian Flynn: Holtodiglan (fél éve keresem, hogy újraolvassam ezt a csodát) Kate Furnivall: A nap túloldalán, Kerstin Gier: Rubinvörös és Zafírkék. Már alig várom, hogy olvassam őket.
2015. október 27. 15:29
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
előbb értem haza a könyvtárból, és végre megtaláltam Gayle Formantól a Hová Tűntél?t. a Ha maradnék nagyot aratott nálam, így már nagyon kíváncsi voltam, hogy folytatódik.
2015. október 29. 13:54
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.10.27. 14:47)
Most jöttem haza a könyvtárból. *this is happiness* Mivel befejeztem Kunderától a Halhatatlanságot, a szünet idejére még új olvasnivalókra volt szükségem. Először is kötelezően irodalomórára: Julio Cortázar: Rítusok, és Henryk Sienkiewicz: Quo vadis. Ezen kívül: Gillian Flynn: Holtodiglan (fél éve keresem, hogy újraolvassam ezt a csodát) Kate Furnivall: A nap túloldalán, Kerstin Gier: Rubinvörös és Zafírkék. Már alig várom, hogy olvassam őket.
A Holtodiglant már elolvastam, istenem, de imádom ezt a könyvet! Az a kegyetlen, maró gúny és humor, a tökéletes jellemrajzok és cselekményvezetés, csodálatos! Ma kezdtem bele a Rubinvörösbe, s bár száz oldal után még nehéz véleményt alkotni, eddig tetszik, lendületes és érdekes.
Törpemókus
2015. október 29. 19:10
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Tegnap fejeztem be Thomas Hardy Egy tiszta nő című könyvét, de még mindig a hatása alatt vagyok. Az utolsó húsz oldalt végigkönnyeztem, és még a vége után is sokáig sírdogáltam. Igazából ez a befejezés elég felkészületlenül ért, én végig valami jóra számítottam; persze, ha úgy vesszük, ez sem volt rossz, de messze nem az a happy end, amit Tess érdemelt volna. Jó, lehet, hogy túlságosan beleélem magam, de eléggé megrázott a történet. Ettől függetlenül, el kell ismernem, nagyon jó könyv volt! Nem hiába klasszikus. Ajánlani tudom mindenkinek, én le sem bírtam tenni; bár személy szerint azt hiszem, jobb lett volna, ha valaki már az elején figyelmeztet, hogy mire készüljek.
A könyv tanulsága összefoglalva:
A könyv tanulsága összefoglalva:
2015. október 29. 19:56
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.10.29. 13:54)
A Holtodiglant már elolvastam, istenem, de imádom ezt a könyvet! Az a kegyetlen, maró gúny és humor, a tökéletes jellemrajzok és cselekményvezetés, csodálatos! Ma kezdtem bele a Rubinvörösbe, s bár száz oldal után még nehéz véleményt alkotni, eddig tetszik, lendületes és érdekes.
Kerstin Időtlen szerelem trilógiája tündéri, szerintem hamar fogsz vele végezni. Én kétszer is elolvastam mind a három könyvet.
Most Jane Hawking Utazás a végtelenbe című könyvét olvasom, de a könyvtárból kihoztam Orwell 1984-ét és Holly Black Red Glove-ját is, ez utóbbi az Átokvetők trilógia második kötete.
2015. október 29. 19:57
Styles1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 184 Azonosító: 250572 offline |
Most épp az Alkonyat könyvsorozatát olvasom. Egyszerűen imádom , sosem unom meg.
2015. október 30. 09:21
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Harry Potter and the Chamber of Secrets című J.K. Rowling könyvet olvasom jelenleg, előtte pedig az első részt olvastam ki
Lady Suzy,
awwparadise
2015. október 30. 09:58
Jelenleg David Levithan & John Green - Will&Will című könyvét olvasom. Nekem nagyon tetszik, egyelőre.
missdaisy,
awwparadise
2015. október 30. 21:48
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Most olvastam ki Julianne Donaldson - Edenbrooke című könyvét és imádtam!!! Számomra 10 / 10-es könyv, tényleg nem csalódtam benne!!!
2015. október 31. 12:57
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Éppen a Harry Pottert darálom, és imádom.
2015. november 03. 22:05
Lauren Kate: Passion. Nagyon félve kezdtem neki, ugyanis a vélemények nem éppen pozitívak erről a könyvről. Sokak szerint a sorozat egyre rosszabb és rosszabb. Nos, számomra pont az ellentetje történik: a Fallen sorozat egyre inkább kezdi belopni magát a szívembe. Ez volt az első időutazós könyv amit olvastam, de szerencsére nem kellett benne csalódnom - Lauren tökéletesen átadta az időszakok hangulatát. Nem tudom, hogy említettem-e már, hogy mennyire odavagyok az írónő stílusáért? Az egy dolog, hogy a sorozat eddigi részei 99%-ban olyan környezetben játszódtak, amik a gyengéim, de Jesus, nagyon tehetségesnek tartom őt. Gyönyörűen fogalmaz. A szereplőket egyre jobban és jobban kedvelem, végre egy olyan főszereplő, aki nem igazán idegesít (hosszú idő után kellett egy végre), de apropó szereplők: azt már megszoktam, hogy a kedvenc szereplőim általában meghalnak, legyen szó bármilyen történetről, de bsszus, az igen csak meglepett, hogy az édes kis Bill, akit azonnal megkedveltem maga a Sátán . Muszáj megemlítenem a számomra legpozitívabb élményt is: az egész könyv egy érzelmi hullámvasút. Végre nem volt erőltetett ez az egész szerelem dolog, sőt, nagyon sokszor nekem is megsajdult a szívem egy-egy jelenetnél. Az a sok fájdalom, boldogság, bizonytalanság és bátorság, ami a könyvben van egyszerűen levett a lábamról! Ismét visszatérnék Lauren írására, ugyanis szinte tökéletesen tudja átadni a különböző érzelmeket. Szóval összességében rohadtul várom, hogy november végén belekezdhessek a következő könyvbe, valamiért az az érzésem, hogy abban se fogok csalódni.
2015. november 04. 18:20
utoljára a Papírvárosokat olvastam, nagyon jó könyv! most a Locsifecsi királynő New Yorkban-t olvasom:wub:
awwparadise
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.