Teen Choice Awards 2014: Íme a nyertesek!
2014. augusztus 11. 17:09
![]() |
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 ![]() |
A Teen Choice, Kidd's Choice meg ilyen hasonló díjátadók semmit se érnek. Majd ha Selena vagy esetleg az olyan nagy 'sikert' arató 5SOS kap egy Grammy-t, akkor talán elhiszem, hogy tényleg tehetségesek. Kevés olyan ember van a listán, aki tényleg megérdemelte a győzelmet. A többi meg nagyon észrevehetően bunda

2014. augusztus 11. 17:17
Annyira örülök ennek a hírnek! #OneDirection #5SOS #Csillagainkbanahiba #PLL és még sokan..
Gratulálok nekik ♥

2014. augusztus 11. 17:20
itsChanel!! Mélységesen egyet értek veled.
Amin személy szerint kiakadtam, hogy One Direction szinte mindenhol... bocsánat fanok. A másik pedig hogy Selena mint legvonzóbb nő??
Are you kidding me???
Amin személy szerint kiakadtam, hogy One Direction szinte mindenhol... bocsánat fanok. A másik pedig hogy Selena mint legvonzóbb nő??

2014. augusztus 11. 17:29
One Direction, Selena Gomez, Ariana Grande... Látszik kik szavaztak.

2014. augusztus 11. 17:33
Gratulálok mindenkinek. Bár eléggé kevesen érdemelték meg a győzelmet. Meg látszik, hogy kik szavaztak...
2014. augusztus 11. 17:41
![]() |
crazy134új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 204806 ![]() |
Én ezt nemigazán értem, több helyröl is tájékozodtam a nyertesekröl, és némi eltérést vélek felfedezni. Néhány honlapon ezt irják a kedvenc dal zenekartól kategoriát a fifth harmony nyerte meg, néhol azt, hogy a one direction. Wikipédián a fifth harmony dijainak megemlitésénél is ugy van feltüntetve, hogy ök nyertek. Most akkor melyik a hivatalos?
2014. augusztus 11. 17:45
![]() |
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 ![]() |
Selene mint a legvonzóbb nő? Ja, ilyen hamar változik az ízlés JLaw-ról? Ja, nem, csak a szavazók szeretik a r*bancokat. És 1D? Egyetértek az előttem szólókkal, tényleg látszik, hogy kik és milyen emberek szavaztak

2014. augusztus 11. 17:47
![]() |
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 ![]() |
Vámpírnaplók<3
Pretty Little Liars<3
Pretty Little Liars<3
2014. augusztus 11. 19:03
![]() |
Niabellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 231045 ![]() |
Őszintén szólva nem okozott meglepetést. :)Persze Gratulálok az összes díjazottnak,de szerintem (és most lehet utálni) Arianának,Rossnak és (talán) az 5SOS-nak semmi keresnivalója itt.Valaki írta ezt,nem jegyeztem meg a nevét,ne haragudjon:,,Így tovább 5sos!!! Remélem egy nap nem nyomja majd el őket a 1D mert én úgy gondolom hogy ők csak egy olyan fiúbanda akit megszeretsz aztán megunod (tapasztalat xd), 5sos legalább tényleg nem egy átlagos csöpögős fiúbanda."Szerintem egyáltalán nincs igazad.Az,hogy te meguntad az az egyéni szociális problémád,az 5SOS pedig átlagos.Nem vagyok a rajongójuk,nem utálom őket és nem hallgatom a számaikat,mert azt meg én unom,de szerény véleményem szerint ők tipikusan egy nyári banda.Egyslágeres nyári banda.Még egy ideig hallani fogunk róluk,majd elfelejtik őket.Ariana szerintem felnőttebnek szeretne tűnni,mint amilyen,de tényleg a csapból is ő folyik.Ross pedig szintén hasonló okokból,de az előbbiekkel ellentétben őt kedvelem.A One Direction megérdemli,mert keményen dolgoznak,Zendayának nem adtam volna stílusikon díjat,dehát mostanában eléggé felkapott.Amivel azonban a legjobban nem értek egyet az Selena Gomez és a legvonzóbb nő díj.dafuq?A csillagainkban a hibát sajnos még nem láttam,bár a könyv nem nyűgözött le.Aki szívére venné az utálkozásokat (nem az enyém,én nem utálom egyiket sem a fent említettek közül.Az érzékeny lelkivilágú arianatorokra,5SOS fanokra,directionerekre,selenatorokra és bármilyen rajongóra gondolok) Haters gonna hate!További gratulációm küldöm nekik:Theo James,Divergent,Hunger Games,Demi Lovato,Katy Perry,Ed Sheeran,Imagine Dragons,Bastille,Ansel Elgort és mindenki,akit egy kicsit is szeretek.
♥♪

2014. augusztus 11. 19:17
![]() |
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 ![]() |
A Pretty Little Liars el lett írva, mert ha már nagyon magyarul szeretnénk írni, akkor a magyar címét a Hazug csajok társaságát kéne írni, de ha a fordításnál maradunk a liars hazudozót jelent.
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Még mindig alig hiszi el, hogy elment az énekes.