Kedves moderátorok!
A legtöbb adatlapom nem szorul kibővítésre, azonban szeretnék egy hónap haladékot kérni Ahn Jiyoung, Woo Jiyoon, Hiro Todo és Emily Kaiho lapjára. Köszönöm szépen előre is, igyekezni fogok minél előbb rendbe szedni őket! (:
Haladékot kérek! (Adatlap)
2018. július 02. 15:36
![]() |
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 ![]() |
2018. július 14. 06:17
![]() |
LightLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.28. Hozzászólás: 104 Csatolások: 535 Azonosító: 265132 ![]() |
Sziasztok!
Kérlek ne haragudjatok, de szeretnék további haladékot kérni!
Lassan de biztosan haladok az életrajzokkal, azonban sajnos most hétvégén nem leszek gépközelbe.
Jövőhét végére igyekszem befejezni Lee Tae Min lapját, amin jelenleg is munkálkodok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Kérlek ne haragudjatok, de szeretnék további haladékot kérni!

Lassan de biztosan haladok az életrajzokkal, azonban sajnos most hétvégén nem leszek gépközelbe.

Jövőhét végére igyekszem befejezni Lee Tae Min lapját, amin jelenleg is munkálkodok.

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2018. július 14. 22:48
![]() |
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9510 Csatolások: 28081 Azonosító: 189546 ![]() |
Idézet (Bae Hee Yeon @ 2018.06.27. 00:08)
Szeretnék kérni még két hét haladékot. Másodikán végre túl leszek az utolsó vizsgámon és utána újult erővel vethetem bele magam a szerkesztésbe. 

Nagyon szégyellem magam, de még egy hét haladékot szeretnék kérni. Köszönöm!

2018. július 17. 07:45
![]() |
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3386 Csatolások: 57160 Azonosító: 236119 ![]() |
Sziasztok! Mivel nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan én szerettem volna ezért szeretnék még két hét haladékot kérni. Köszönöm szépen a megértést

2018. július 27. 14:59
![]() |
Lil98ℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 15467 Csatolások: 15858 Azonosító: 168141 ![]() |
Sziasztok!
Szeretnék egy hónap haladékot kérni. Merevlemez cserés a laptopom és nem tudom mikor kapom vissza.
Köszönöm
Szeretnék egy hónap haladékot kérni. Merevlemez cserés a laptopom és nem tudom mikor kapom vissza.
Köszönöm

2018. augusztus 06. 17:44
![]() |
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 24146 Csatolások: 2117767 Azonosító: 180890 ![]() |
Sziasztok! Ha lehetséges akkor szeptember elejéig szeretnék haladékot kérni az adatlapjaimra. Mostanság túl sok a munkám, és a következő 3 hétben alig ha lesz időm meg kedvem gép elé ülni. Köszönöm a megértést.

2018. augusztus 18. 00:12
![]() |
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 ![]() |
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy hónap haladékot hogy tényleg mindent rendbe tudjak tenni az adatlapjaimon.
Köszönöm szépen!
Szeretnék kérni egy hónap haladékot hogy tényleg mindent rendbe tudjak tenni az adatlapjaimon.
Köszönöm szépen!

2018. augusztus 24. 14:06
![]() |
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4955 Csatolások: 54827 Azonosító: 58811 ![]() |
Sziasztok! Mivel kicsit sűrűre sikerült mostanában a programom, ezért szeretnék egy hónap haladékot kérni.

2018. augusztus 26. 22:25
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.28. Hozzászólás: 104 Csatolások: 535 Azonosító: 265132 ![]() |
Kedves Moderátorok és tagok!
Tudom elég sok haladékot kértem már és igyekszem lassan, de biztosan elkészülni a lapjaimmal.
Sajnos azonban az elmúlt néhány napban egy vírus támadta meg a laptopom és nem sokkal előtte ment tönkre a gépem is, így jelenleg nem tudok olyan eszközt használni, mellyel gyorsan elkészülnék.
Ám mivel eddig is nagyon kedvesek voltatok velem, így igyekszem minnél hamarabb orvosolni a problémát.
Kérlek még egy kicsit legyetek türelemmel!
Nagyon szeretem a lapjaim így én magam is szeretném napra készre szerkeszteni őket.
Előre is köszönöm a türelmet és a megértést.
Tudom elég sok haladékot kértem már és igyekszem lassan, de biztosan elkészülni a lapjaimmal.
Sajnos azonban az elmúlt néhány napban egy vírus támadta meg a laptopom és nem sokkal előtte ment tönkre a gépem is, így jelenleg nem tudok olyan eszközt használni, mellyel gyorsan elkészülnék.

Ám mivel eddig is nagyon kedvesek voltatok velem, így igyekszem minnél hamarabb orvosolni a problémát.

2018. augusztus 31. 07:49
![]() |
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3386 Csatolások: 57160 Azonosító: 236119 ![]() |
Sziasztok! Szeretnék kérni egy hónap haladékot, mert mostanában elég sokat dolgoztam így nem igazán tudtam foglalkozni az oldallal. Igyekszem ezt rendbe hozni. Köszönöm

2018. szeptember 09. 22:13
![]() |
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 ![]() |
Sziasztok!
Elkezdtem frissítgetni a lapjaimat, így egy kis időt kérnék.
Köszönöm!
Egész nyáron Amerikában dolgoztam, nem rég érkeztem haza, és rengeteg elintézendőm van az itthoni dolgokat illetően.
DennyKeh
Elkezdtem frissítgetni a lapjaimat, így egy kis időt kérnék.
Köszönöm!

Egész nyáron Amerikában dolgoztam, nem rég érkeztem haza, és rengeteg elintézendőm van az itthoni dolgokat illetően.
DennyKeh
2018. szeptember 18. 17:23
![]() |
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1666 Csatolások: 58120 Azonosító: 265584 ![]() |
Sziasztok!
Egyetemi teendőim miatt szeretnék legalább 2 hét haladékot kérni a lapjaimra, mert most az ottani feladataim minden szabadidőmet lefoglalják, így hétvégente tudok csak foglalkozni leghamarabb a lapjaimmal.
Köszönöm szépen!
Egyetemi teendőim miatt szeretnék legalább 2 hét haladékot kérni a lapjaimra, mert most az ottani feladataim minden szabadidőmet lefoglalják, így hétvégente tudok csak foglalkozni leghamarabb a lapjaimmal.
Köszönöm szépen!

2018. szeptember 18. 17:29
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 ![]() |
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretnék két hét haladékot kérni mivel most ez az utolsó évem a gimibe sok mindenre kell figyeljek és nem mindig érek rá. De igyekszem mindent rendbe rakni.
Köszönöm!
Ha lehetséges szeretnék két hét haladékot kérni mivel most ez az utolsó évem a gimibe sok mindenre kell figyeljek és nem mindig érek rá. De igyekszem mindent rendbe rakni.
Köszönöm!

2018. szeptember 19. 15:10
![]() |
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2080 Csatolások: 34553 Azonosító: 133509 ![]() |
Idézet (duracell @ 2018.08.18. 00:24)
Sziasztok! Mivel az elmúlt fél évem rendkívül sűrűn alakult, szeretnék egy hónap haladékot kérni az adatlapjaim aktualizálására. 

Időközben sikerült sok lapomat frissítenem, és rengetegről le is mondtam. A jelenleg frissítés alatt álló lapokra szeptember 30-ig szeretnék újabb haladékot kérni, több hosszabbításhoz már nem folyamodom.

2018. szeptember 25. 20:20
![]() |
Idézet (LightLady @ 2018.08.26. 22:25)
Kedves Moderátorok és tagok!
Nagyon szeretem a lapjaim így én magam is szeretném napra készre szerkeszteni őket.

Sziasztok!
Nagyon szégyenlem magam, hogy idáig tologattam/halogattam a dolgokat. Bár egy ideje lassan, de biztosan haladtam most ismételten nagy hátrányba kerültem.

Már több mint egy hónapja tönkrement a gépem és nem sokkal később a laptopom is.

Így szeretnélek megkérni benneteket, hogy nézzétek el nekem, de szeretnék még egy hónap haladékot kérni. Bízakodom hogy ez idő alatt csak megoldódik a probléma. Amint a laptopom vagy a gépem működőképes lesz tovább haladok és ezúttal nagyon kapkodom magam, hogy még egy ilyen ne forduljon elő.
Előre is hálásan köszönöm a megértést.

2018. szeptember 30. 20:49
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15748 Csatolások: 67383 Azonosító: 27941 ![]() |
Folyamatosan frissítem a régi lapjaimat, de munka és egyéb dolgok mellett kérnék egy kis haladékot.

2018. október 02. 17:07
![]() |
Sziasztok!
Sajnálom hogy megint írok de szalagavató próbák és a tanulás miatt most nincs sok időm de meg próbálom bele sűríteni a lapszerkesztést is. Szeretnék kérni a hónap végéig haladékot.
Köszönöm szépen előre is!
Sajnálom hogy megint írok de szalagavató próbák és a tanulás miatt most nincs sok időm de meg próbálom bele sűríteni a lapszerkesztést is. Szeretnék kérni a hónap végéig haladékot.
Köszönöm szépen előre is!

Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
A híresség felvállalta új szerelmét.

Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Elmondta a véleményét az elméletekről.

Hailey Bieber extrarövid hajat villantott: levágatta tincseit a modell
Hailey Bieber extrarövid hajat villantott: levágatta tincseit a modell
A híresség új külsővel posztolt fotót.

Szexuális zaklatással vádolják a Wednesday sztárját
Szexuális zaklatással vádolják a Wednesday sztárját
Percy Hynes White-ot Twitteren vádolta meg több fiatal lány is.

Édesanyja mása lett Gwyneth Paltrow lánya: így fest most Apple Martin
Édesanyja mása lett Gwyneth Paltrow lánya: így fest most Apple Martin
Divatbemutatón járt a híresség.

Harry Styles máris megtalálta Olivia Wilde utódját?
Harry Styles máris megtalálta Olivia Wilde utódját?
Talán új szerelemre talált.

Miley Cyrus új dala máris rekordot döntött
Miley Cyrus új dala máris rekordot döntött
Nagyon népszerű lett a szám.

Jenna Ortegától várják a megoldást a rajongók a kollégáját ért vádak miatt
Jenna Ortegától várják a megoldást a rajongók a kollégáját ért vádak miatt
Percy Hynes White-ot vádolták meg szexuális zaklatással.