Haladékot kérek! (Adatlap)
2019. december 10. 11:32
![]() |
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9190 Csatolások: 25488 Azonosító: 189546 ![]() |
Sziasztok! Szeretnék kérni egy hónap haladékot a vizsgák miatt. Sajnos eléggé el vagyok havazva velük. Előre is köszönöm!

2019. december 10. 12:31
![]() |
Harlowecho in the forest |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 7475 Csatolások: 46805 Azonosító: 270554 ![]() |
sziasztok! szégyellem magam, amiért még mindig nem sikerült rendbe hozni az adatlapjaimat, de kezdődik a vizsgaidőszak, és egyszerűen nincs rá kapacitásom. így szeretnék haladékot kérni a vizsgaidőszak végéig, hogy amikor kicsit már tudok lazítani a gyeplőn, rendbe hozhassak minden nálam lévő adatlapot.
amiket csak kiegészíteni kell, azokat el tudom intézni, de van nálam pár adatlap, amikhez komplett életrajz kell még, azokra szeretném elsősorban a haladékot kérni. előre is nagyon köszönöm!
amiket csak kiegészíteni kell, azokat el tudom intézni, de van nálam pár adatlap, amikhez komplett életrajz kell még, azokra szeretném elsősorban a haladékot kérni. előre is nagyon köszönöm!

2019. december 10. 19:53
![]() |
Romoliaasgardian princess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 3257 Csatolások: 799 Azonosító: 248403 ![]() |
sziasztok! december végéig szeretnék haladékot kérni a lapjaimra, mivel eléggé elfoglalt leszek mostanában, de majd minél jobban próbálom behozni a lapokkal való elmaradásaimat.
előre is köszönöm!
előre is köszönöm!
2020. január 06. 16:59
![]() |
ScreamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 24422 Csatolások: 13032 Azonosító: 252965 ![]() |
Sziasztok! Soha nem kértem haladékot, de úgy érzem, most muszáj. Eléggé felgyülemlettek a tanulnivalóim már most, így nem igazán van szabadidőm. Illetve február elején lesz egy szakmais viszgám, az arra való készülés pedig nyilván fontos a számomra. Előre is köszönöm

2020. január 13. 22:53
![]() |
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 ![]() |
Sziasztok, én is haladékot szeretnék kérni a vizsgaidőszak és a magánéleti gondjaim miatt. Bár még benne vagyok a hat hónapban, az összes adatlapomnak vadi új önéletrajz van készülőben, csak sajnos kevés időm van írni őket. A megértéseteket köszönöm!

2020. február 20. 21:13
![]() |
Fallonmade by prosectura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.10. Hozzászólás: 8002 Csatolások: 6893 Azonosító: 267787 ![]() |
Sziasztok!
Még sosem fordult elő velem ilyesmi, de úgy érzem haladékot kell kérnem.
Sajnos mostanában eléggé el vagyok havazva, az iskolára és a családomra koncentrálok leginkább, de minél hamarabb, azaz március végére igyekszem behozni a lemaradásomat. Pár adatlapomról majd le is fogok mondani, de előtte szeretném naprakésszé tenni őket.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Még sosem fordult elő velem ilyesmi, de úgy érzem haladékot kell kérnem.
Sajnos mostanában eléggé el vagyok havazva, az iskolára és a családomra koncentrálok leginkább, de minél hamarabb, azaz március végére igyekszem behozni a lemaradásomat. Pár adatlapomról majd le is fogok mondani, de előtte szeretném naprakésszé tenni őket.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

2020. február 27. 12:56
![]() |
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 ![]() |
Sziasztok!
Szeretnék 1 hónap haladékot kérni a lapjaimra, amennyiben ez lehetséges.
Köszönöm szépen!
Szeretnék 1 hónap haladékot kérni a lapjaimra, amennyiben ez lehetséges.
Köszönöm szépen!

2020. április 26. 20:38
![]() |
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 550 Csatolások: 11104 Azonosító: 261400 ![]() |
Sziaztok!
Szeretnék kérni 1 hónap haladékot. Pár lapommal még el vagyok kicsit maradva, de most azon vagyok, hogy minden a helyére kerüljön.
Előre is köszönöm a türelmet!
Szeretnék kérni 1 hónap haladékot. Pár lapommal még el vagyok kicsit maradva, de most azon vagyok, hogy minden a helyére kerüljön.
Előre is köszönöm a türelmet!

2020. június 23. 10:36
![]() |
Lil98ℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 14582 Csatolások: 14847 Azonosító: 168141 ![]() |
Sziasztok!
Július elsejéig szeretnék haladékot kérni. Lehetőséget kaptam egy jegyem kijavítására, s most minden energiámmal arra a beadandóra szeretnék koncentrálni.
Előre is köszönöm!
Július elsejéig szeretnék haladékot kérni. Lehetőséget kaptam egy jegyem kijavítására, s most minden energiámmal arra a beadandóra szeretnék koncentrálni.
Előre is köszönöm!

2020. szeptember 16. 11:21
![]() |
Romoliaasgardian princess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 3257 Csatolások: 799 Azonosító: 248403 ![]() |
Sziasztok!
Szeretnék egy hónap haladékot kérni, mivel pár lapommal igencsak le vagyok maradva és mostanában eléggé sok a teendőm.
Előre is köszönöm!
Szeretnék egy hónap haladékot kérni, mivel pár lapommal igencsak le vagyok maradva és mostanában eléggé sok a teendőm.
Előre is köszönöm!

2020. szeptember 26. 11:49
![]() |
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1488 Csatolások: 8071 Azonosító: 261034 ![]() |
Sziasztok! Amennyiben lehetséges, november végéig szeretnék haladékot kérni a lapjaim szerkesztésére, mivel a gépem felmondta a szolgálatot és jelenleg szervízben van. Amint visszakapom, igyekszem behozni a lemaradást. Köszönöm.

2020. november 05. 20:31
![]() |
Fallonmade by prosectura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.10. Hozzászólás: 8002 Csatolások: 6893 Azonosító: 267787 ![]() |
Sziasztok! Sajnos mostanában eléggé el vagyok havazva, ezért szeretnék két hét haladékot kérni a lapjaimra.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!

2020. november 09. 21:35
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 7475 Csatolások: 46805 Azonosító: 270554 ![]() |
Sziasztok!
Közelgő szigorlataim és elhavazott hétköznapjaim miatt szeretnék egy hónap haladékot kérni a lapjaimra. Habár igyekszem naprakész lenni, mostanában sok volt a tennivalóm, így a lapjaim egy része hiányos, illetve nincs befejezve. Szabadidőmben megpróbálok ezekkel is szép lassan haladni, de a szerkesztési határidőket pár esetben így is biztosan át fogom lépni - ezért is fordulnék hozzátok haladékért.
Előre is köszönöm!
Közelgő szigorlataim és elhavazott hétköznapjaim miatt szeretnék egy hónap haladékot kérni a lapjaimra. Habár igyekszem naprakész lenni, mostanában sok volt a tennivalóm, így a lapjaim egy része hiányos, illetve nincs befejezve. Szabadidőmben megpróbálok ezekkel is szép lassan haladni, de a szerkesztési határidőket pár esetben így is biztosan át fogom lépni - ezért is fordulnék hozzátok haladékért.
Előre is köszönöm!

2020. december 02. 18:27
![]() |
Idézet (Harlow @ 2020.11.09. 21:35)
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Habár az egy hónap még nem telt le, előre látom, hogy nem igen lesz időm az adatlapjaimmal foglalkozni, sajnos vagy nem sajnos, most máshol van a hangsúly. Épp ezért, pusztán előrelátásból, szeretnék február elejéig haladékot kérni: addigra ha minden igaz, minden vizsgámon túl leszek, és fogom tudni rendesen intézni az adatlap frissítéseket.
Előre is köszönöm, ha ez így ebben a formában lehetséges!

Újabb 14 híresség viselkedéséről számolt be egy pincérnő
Újabb 14 híresség viselkedéséről számolt be egy pincérnő
Így számolt be a hírességekről.

Így jelentek meg a sztárok a 2021-es, virtuális Golden Globe-díjátadón
Így jelentek meg a sztárok a 2021-es, virtuális Golden Globe-díjátadón
Kiöltöztek a hírességek az alkalomra.

Elkeserítő vádak érkeztek a tini ikon, James Charles ellen: pedofília és szexuális zaklatás
Elkeserítő vádak érkeztek a tini ikon, James Charles ellen: pedofília és szexuális zaklatás
James Charles ismét botrányba keveredett.

Cole Sprouse megmutatta új barátnőjét
Cole Sprouse megmutatta új barátnőjét
Egy modellel randizik együtt.

27 csodaszép estélyi a Golden Globe-díjátadók vörös szőnyegéről
27 csodaszép estélyi a Golden Globe-díjátadók vörös szőnyegéről
Így ragyogtak a sztárok.

Végre kirúgták Ambert Heardöt az Aquamanből? Népszerű színésznő veheti át a helyét
Végre kirúgták Ambert Heardöt az Aquamanből? Népszerű színésznő veheti át a helyét
A rajongók imádják, ki veheti át Ambert Heard szerepét.

Megjelent Harry herceg és Meghan Markle felkavaró interjújának első előzetese
Megjelent Harry herceg és Meghan Markle felkavaró interjújának első előzetese
Komoly beszélgetés zajlott.

Taylor Swift hatalmasat csalódott a Netflixben: Twitteren siránkozott az énekesnő
Taylor Swift hatalmasat csalódott a Netflixben: Twitteren siránkozott az énekesnő
Taylor Swift elvesztette a humorérzékét.