Egy hónap haladékot szeretnék kérni. Előre is köszönöm a türelmet!
Haladékot kérek! (Adatlap)
2021. január 01. 13:00
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Sziasztok! Egy hónap haladékot szeretnék kérni a lapjaimra a vizsgák miatt. Köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2021. január 05. 14:08
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Sziasztok!
1 hónap haladékot szeretnék kérni a lapjaimra. Nagyon szépen köszönöm!
1 hónap haladékot szeretnék kérni a lapjaimra. Nagyon szépen köszönöm!
Selz1992
2021. január 30. 22:06
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Sziasztok!
Sajnos közel sem volt annyi időm, mint gondoltam, ezért még két hét haladékot szeretnék kérni. Előre is köszönöm a türelmet!
Alysia
2021. február 24. 14:22
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy hónap haladékot némi időszűkében vagyok, illetve a gépem is úgy gondolta, hogy most akar szervizbe menni.
Köszönöm!
Szeretnék kérni egy hónap haladékot némi időszűkében vagyok, illetve a gépem is úgy gondolta, hogy most akar szervizbe menni.
Köszönöm!
Alysia
2021. április 18. 22:59
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17289 Csatolások: 197259 Azonosító: 270554 offline
|
Sziasztok!
Közelgő műhelymunka és egyéb beadandó határidők miatt szeretnék egy hónap haladékot kérni az alábbi lapjaimra: Ahn Hye Jin, Moon Byul, Son Seung Wan, Park Chan Yeol, Oh Se Hun és Rick Riordan. A többi lapommal kapcsolatban csak rövid frissítéseket, kiegészítéseket kell megcsinálnom, ezek nem is jelentenek gondot, ezekhez viszont új életrajzot szeretnék írni, ami kicsit hosszabb időt fog igénybe venni, a szövegírási kapacitásomat pedig elsősorban a műhelymunkáimra szeretném most összpontosítani.
Előre is köszönöm a türelmet!
Közelgő műhelymunka és egyéb beadandó határidők miatt szeretnék egy hónap haladékot kérni az alábbi lapjaimra: Ahn Hye Jin, Moon Byul, Son Seung Wan, Park Chan Yeol, Oh Se Hun és Rick Riordan. A többi lapommal kapcsolatban csak rövid frissítéseket, kiegészítéseket kell megcsinálnom, ezek nem is jelentenek gondot, ezekhez viszont új életrajzot szeretnék írni, ami kicsit hosszabb időt fog igénybe venni, a szövegírási kapacitásomat pedig elsősorban a műhelymunkáimra szeretném most összpontosítani.
Előre is köszönöm a türelmet!
2021. szeptember 06. 17:08
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sziasztok!
Mivel az elmúlt időszakom sajnos rendkívül sűrűre sikeredett, ezért elmaradtam a lapjaim frissítésével. Szeretnék kérni 1 hónap haladékot, hogy bepótoljam a lemaradást.
Előre is köszönöm a megértést!
Mivel az elmúlt időszakom sajnos rendkívül sűrűre sikeredett, ezért elmaradtam a lapjaim frissítésével. Szeretnék kérni 1 hónap haladékot, hogy bepótoljam a lemaradást.
Előre is köszönöm a megértést!
duracell
2021. október 18. 20:44
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sziasztok!
Az elmúlt hetem elég sűrű volt és ez lesz még 1-2 hétig, így szeretnék egy hónap haladékot kérni a lapjaimra.
Köszönöm!
Az elmúlt hetem elég sűrű volt és ez lesz még 1-2 hétig, így szeretnék egy hónap haladékot kérni a lapjaimra.
Köszönöm!
duracell
2021. november 07. 16:55
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A hónap végéig szeretnék haladékot kérni, mert két hétig nem volt netem és elmaradtam a frissítésekkel.
Köszönöm!
Köszönöm!
duracell
2022. január 14. 19:58
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Sziasztok!
A nagyon sűrűre sikeredett félévem és a közelgő vizsgám miatt kicsit megcsúsztam a lapjaimmal, ezért szeretnék egy hónap haladékot kérni.
Köszönöm a türelmeteket!
A nagyon sűrűre sikeredett félévem és a közelgő vizsgám miatt kicsit megcsúsztam a lapjaimmal, ezért szeretnék egy hónap haladékot kérni.
Köszönöm a türelmeteket!
2022. április 30. 14:28
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy hónap haladékot, mostanában sajnos nincs annyi szabad időm, mint szeretném. De igyekszem minél hamarabb szintre hozni magam.
Köszönöm!
Szeretnék kérni egy hónap haladékot, mostanában sajnos nincs annyi szabad időm, mint szeretném. De igyekszem minél hamarabb szintre hozni magam.
Köszönöm!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.