Starity

Két klippel jelentkezett a Red Velvet

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 24. 12:42 #21
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~
 
StátuszI hate tomatoes
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.14.
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Offline offline
Idézet (GomNaNa @ 2015.03.22. 20:29)
Őszintén megmondom nem ismerem a lányokat, nekem csak az alapján van róluk olyan minimális véleményem amit az eddigi megjelenéseik alkalmával produkáltak.
Ránézésre nekem még mindig nagyon össze folynak, a hangok, az arcok, a nevek - a színes haj abból a szempontból volt jó, hogy a színekhez tudtam kötni neveket, de ezekkel az "iker koncepciókkal" amiket mostanság kapnak... Hát Joy kivételével egy tagot sem tudnék biztosan megnevezni. think.gif
Ami a mostani megjelenéseiket illeti nem igazán tudom hova tenni. Új csapat lévén engem nem lep meg mikor egyik-másik koncepció között nagy a szakadék, mert azért az újonc csapatokkal még akkor is kísérleteznek a cégek, ha van egy alapelképzelésük. Viszont nekem nagyon úgy tűnik, hogy az S.M-nek ezidáig még nem sikerült eldönteni mit is kezdjen szegényekkel. Ami elég égő főleg ha azt nézzük, hogy az egyik vezető ügynökség még mindig (bár azért már hanyatlik a csillaga, de ez most nem ide tartozik)
Vidám vagy sötét, felnőttes vagy gyerekes koncepció, lassú-gyors-vontatott dalok, 4 vagy 5 tag egyszerűen annyira káosz az egész, hogy már nevetséges. A Happeness bárgyú kis dal volt, de én a cég helyében erre építettem volna, nem azt mondom, hogy nem áll jól nekik a komolyabb koncepció, de azt akkor úgy kéne kivitelezni. A Be Natural daluk pl olyan egy síkú, vontatott, semmilyen, hogy ezt már csak fokozta az a szék foglalós táncszerűség. 
Az Automatic daluk valamivel hallgathatóbb, bár azért az élő showkban az a 10 centis sarok nem tudom minek think.gif Viszont (és lehet itt fognak sokan kiakadni a Red Velvet rajongók) az Ice Cream Cake minősíthetetlenül vacak. A klip és a dal annyira nem illett össze, hogy az elképesztő, az élő showkban pedig maga a dal még élvezhetetlenebb. És persze itt is folytatódik az "iker koncepció" ami legalábbis a hajszínüket illeti szóval nekem továbbra is van Joy és az összes többi.  rohog.gif Egyébként ezzel a szőke hajjal az összes lány úgy néz ki mint valami vízi hulla, Joy az egyetlen aki jól járt azzal a vöröses szerű hajjal, mert az ő fehér bőre így kap egy kis színt, de a többi..  mellow.gif 
Mielőtt pedig egy Red Velvet rajongó vagy mindenki nekem esik, hogyha nem szeretem a lányokat minek írok ide, megelőzném azzal, hogy nem a lányokkal van bajom, hanem azzal amit az S.M művel. Sőt én konkrétan sajnálom most már mind az öt lányt, mert gálya rabként húzzák az igát, az S.M meg csak kísérletezik velük..


Fú, úgy látszik teljesen máshogy látjuk a dolgokat. Egy az, hogy szerintem Joy a legborzalmasabb azzal a szőke hajszínnel a tagok közül, de ez ízlés kérdése. A legjobb számomra Wendy lett, neki nagyon jól áll.
A másik, hogy eleve lehetett sejteni, hogy a debütkor használt különböző színű hajak nem lesznek örökké ott, csak a kezdetben segít a beazonosításhoz, ezért én pl. nem is a hajszín alapján jegyeztem meg őket az elején sem.
A koncepciót én pedig teljesen átérzem és értem is a lényegét. Annyi, hogy ők egyszerre nőiesek és vidám kislányosak. Van egy hülye szövegük ezzel kapcsolatban a csapatnevükkel magyarázva, hogy egyszerre "red-ek", vonzóak, nőiesek, máskor meg "velvetek", azaz bársonyos, vidám, kislányosak. Tehát ők egy kissé szélsőséges, két pólusú csapat, nem fokozatosan építi fel az imázsát a kislányos cukitól a provokatívan sexy nőiesig, hanem mindkettőt viszik már egyszerre, csak kicsit visszafognak belőle, hogy ne legyen akkora a szakadék (ha nem vennének vissza, lennének kb egyszerre apink-ek és 4minutek). Nekem bejön ez a koncepció. A Be Naturalból meg légyszi ne indulj ki, mert az egy 90-es évekbeli cover, a SES lánycsapaté volt eredetileg. Nem értem, hogy azt miért adták ki végül, de bemutatónak legalább jó volt, hogy milyen is lesz a koncepciójuk.
A minialbumot meg nem tudom meghallgattad e, de az alapján látszik, hogy inkább ezt a nőies, lassabb vonalat viszik, 6 számból egyedül 2 a vidám, az icc és a stupid cupid. A két főszám közül nekem meg inkább az icc a favorit, meghozta számomra a tavaszt, meg a kedvemet is a jégkrémre biggrin.gif. Plusz vidám, és tele van fél hangokkal, amiket én imádok.
Én nem kérdőjelezlek meg, hogy miért írsz róluk rosszat, ez a véleményed, ezt tiszteletben tartom. Én sem vagyok a rajongójuk, csupán választ adok rá, hogy mégis miért lehet sikeres a koncepciójuk, ha más szemmel is megvizsgálod őket. A lassabb, nőiesebb imázsuk engem kicsit egy volt SM-es csapatra, a CSJH-ra emlékeztet, a vidám szertelen meg egyértelműen az f(x)-re.
Amúgy nem kell sajnálni a lányokat. Minden idol így kezdi minden cégnél, kezdetben a cég irányítja őket 100%-san, mivel nem ismerik még ezeket a dolgokat, később fokozatosan tudnak egyre inkább érvényesülni és beleszólni különböző dolgokba. Vagy akkor sajnálj minden SM-es és nem SM-es idolt, mert mindenkit húznak mint az igát :_D. De ezekkel tisztában is vannak az idolok (pláne debütkor), mivel utólag kell visszafizetni nekik azt a pénzt, amit a cég beléjük ölt a debütálásukba. Ezért eltelhet több év is akár, mire megéri "idolnak lenni". És az SM minden csapatával kísérletezik. Új dolgokat próbálnak ki rajtuk, kedvenc kísérleti patkánya a SHINee és az f(x). Szóval ebben sincs semmi különös (vagy lehet csak nekem, 2007-től törődöm így jobban az SM-esekkel). De komolyan, halál unalom lenne egy olyan cég, amely sosem próbálna újat mutatni, csak mindig a megszokottat. Nem tudnék hosszú távon leragadni egy olyan ügynökségnél. (és abban is egyet értek, hogy az SM hanyatlik, de még így is nagyhatalom a kpopban, egyedül a YG-nek nőtt most az esélye, hogy felvegye a harcot vele, a többiek mind túl kicsik hozzá)
2015. június 27. 19:28 #22
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.02.
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Offline offline
Nekem az Ice Cream Cake tettszik jobban !smileeee.gif
2016. január 21. 20:03 #23
Saranghaeyoo
Saranghaeyoo
visszatérő vendég
 
Státusz사랑해 ... ❤ ヽ( ・ ω・)ノ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.03.24.
Hozzászólás: 101
Csatolások: 0
Azonosító: 241742
Offline offline
Valamiért nekem az Automatic jobban bejön. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok